יש לי 14000 אזרחים!

• פותח הנושא tdoc
  • פורסם בתאריך

tdoc

New member
יש לי 14000 אזרחים!

מה לעזאזל אני עושה איתם! בגללם אני לא יכול לבנות מפעלים! מה אני יכול לעשות?

shabtay12345

New member
אחי תודה

לא היה לי שמץ איך אני משיג אזרחים עכשיו יש לי 17 אלף אזרחים והכל בזכות השיפור של העיוור

bendelac

New member
אתה משיג לפי הכמות שיש לך

אתה מקבל אלפית מהכמות שקיימת. העיור עוזר לך רק שבכל אדמה פנויה יכנסו יותר תושבים. ז"א שאם יש לך 200 אדמה אז אתה יכול לאכלס 20אלף תושבים. אם שפרת פעם אחד אז על 200 אדמה אתה יכול לאכלס 22 אלף תושבים. וכו'

djroyz

New member
סליחה תיקון 9 אלף בערך

וכתבתם פה שאמור להיות יותר לא? כמה אזרחים אמור להיות על כל אדמה?

freesoul21

New member
זה לא כמה אמור להיות אלא כמה כל

אדמה יכולה להחזיק, על כל אדמה אחת יכולים להיות 100 אזרחים, זה לא אומר שאם יש לך 100 אדמה אז יהיה לך 10000 אזרחים זה אומר שמקסימום יכול להיות אצלך 10000 אזרחים.

djroyz

New member
אז עדיין לא הבנתי ../images/Emo4.gif

איך זה עובד למה אין לי מקסימום אזרחים? בגלל המפעלים?

bendelac

New member
מספר תשובות

1. יש לך 900 אדמה ולא 9000 (זה מה שיש לכל מי שנרשם ב 6.6 ובגלל שאין אפשרות לכבוש אדמה זה מה שיש לך. 2. אתה מקבל אזרחים כל תור ואדמה כל 20 דקות. בגלל שאין סנכרון בין הדקות לתורים שאתה מנצל אז אין לך מקסימום אזרחים. גם אם היה סנכרון לא היה לך מקסימום כי אתה קונה באדמה תאבד חיילים ומורדים וכו'. עכשיו כדי שיהיה לך מקסימום אתה צריך להפעיל תורים. במידע אתה יכול לראות כמה אזרחים אתה מקבל כל תור. (אם יש לך 20אלף אז אתה מקבל 20 אזרחים)

freesoul21

New member
תחשוב ככה יש לך חשבון בנק שמקסימום

כסף שאתה יכול להכניס זה 1000 שקל, זה לא אומר שיש לך 1000 שקל זה רק אומר שמקסימום תוכל להכניס זה 1000 ולא יותר. אותו דבר עם אדמה בכל אדמה אחת אתה יכול להכניס 100 אזרחים, זה לא אומר שיש לך 100 אזרחים זה אומר שיותר מ 100 אזרחים לא תוכל להכניס.

djroyz

New member
אוקיי הבנתי תודה ../images/Emo13.gif רק ב9 אלף

התקוונתי לאזרחים ולא לאדמה די ברור ש900+ זה המקסימום

OFERBSH

New member
אתה צריך להשתמש בתורים.

אתה לא מקבל סתם ככה אזרחים לפי כמות האדמה שיש לך. עם יש לך 20 אלף אזרחים אז זה אומר שכל תור אתה מקבל 20 אזרחים. זה גם כתוב במידע על המדינה שלך.

OFERBSH

New member
כל תור אתה מקבל מספר אזרחים מסוים

המספר נקבע לפי מספר האלפים של האזרחים שלך. על כל 1000 אזרחים שיש לך אתה מקבל אזרח אחד לתור

bendelac

New member
טכנולוגיות

זה נקרא URBANIZATION. השיפור הראשון עולה 700 מליון אז תצבור כסף.

למעלה