יש לי 2 בעיות מרגיזות (סיפור ארוך)

limi m

New member
יש לי 2 בעיות מרגיזות (סיפור ארוך)../images/Emo46.gif

אני עובדת כפקידת קבלה, מטעם חברת אבטחה, בחב´ הייטק. עבודה לא משהו, אבל לקחתי אותה לקראת תחילת הטיפולים כי חשבתי ששני הדברים יסתדרו ביחד (העבודה במשמרות). בדיעבד, צדקתי.לפני כשבועיים בישרתי לבוס שלי וסגנו על ההריון שלי. שניהם קיבלו את זה יפה ואיחלו הצלחה והכל. הבעיה: אני לובשת מדים: חולצה לבנה מכופתרת+וסט כחול מכופתר+מכנסיים כחולים. על המכנסיים ויתרתי מזמן, עוד מתקופת הטיפולים (תפחתי אז קצת) ואני לובשת מכנסיים פרטיים שלי, הוסט - מאז שבישרתי על ההריון, אני מרשה לעצמי ללכת איתו פתוח, לגבי החולצה - היא אוטוטו מתפוצצת עלי! בשבוע שעבר היא עוד עלתה עלי. אני מפחדת למדוד אותה עכשיו...ניג´סתי המון לאחראים אך לשוא. (עוד כשהייתי מטופלת ואז הם לא ידעו על מצבי) מזמן ועכשיו - כל יום אני מתקשרת ומזכירה וזה לא עוזר! מה לעשות? אין לי חולצות מסוג זה. אני גם לא מוכנה לקנות על חשבוני, כי זה מתפקידם לספק לי (מה עוד שההריון הוא לא התירוץ, היצקתי להם עוד לפני כן). היום, לדוגמא, אני תקועה בלי מכנסיים כהים, כי כל המכנסיים אצל התופרת שלי -להרחבה, אז הודעתי להם שאבוא עם מכנסיים לבנים, כי זה מה יש. הפחד שלי הוא (ואני יודעת שזה טיפשי) שהם מקוים שזה יתן לי תירוץ להתפטר, כי הם לא יכולים לפטר אותי ע"ס זה שאני לא לובשת מדים כי לא סיפקו לי אותם. אני ממש בקריזה עכשיו מהסיפור הזה! 2. לאחרונה סידרו שאעבוד קבוע במשמרות 16:30-23:00 בניגוד לרצוני. אני רציתי לעבוד בקרים, אך בחורה ותיקה ממני קיבלה את המשרה הזו. שאלתי: מה לעזאזל לעשות עד שעות העבודה? אני גרה במרחק 15 דקות הליכה מהעבודה, כך שיש לי זמן להרוג עד 16:00, מהבוקר, ואני מטפסת על הקירות משעמום! בגלל זה אתם נאלצים לסבול אותי הרבה...בעבודה אני קוראת בעיקר (ביחוד בערב, אין הרבה עבודה), כך שאפילו את זה אין לי חשק לעשות בבית...הצילו!

ט ל ט ל י

New member
את צריכה לשמוח שיש לך כל כך הרבה

זמן פנוי- תהני כל עוד את יכולה! לכי לחוגי מלאכה ויצירה- ותכיני צעצועים ומוביילים לקטנטן כדי שלא ישתעמם, תסרגי או תתפרי שמיכה לחורף- שהרי הקטנצ´יק יוולד בספטמבר וכבר אז מתחיל להיות קריר בערב, תצאי לטיול יומיומי ברגל, תקבעי לך לוח זמנים כדי לנצל את הזמן! יום לקניית בגדים, יום לחוג, יום ביקורי חברים/ות או קרובי משפחה, יום לניקיון- מהל´שות גם את זה צריך... ויום לטיפוח עצמי-גבות ציפורניים מסג´ים וכו´... מקווה שעזרתי ביי חייבת לעוף טל

limi m

New member
רעיון טוב: לסרוג ולעשות מוביילים!../images/Emo39.gif

אני מתחילה לדמיין את עצמי ב-א-מ-ת כמו סבתא פולניה... אבל נתת לי רעיון: אולי באמת אלך לחנויות מלאכת יד ואקנה חומרי יצירה... תודה

במקומך הייתי הולכת ללמוד משהו

בשעות הבוקר... איזה קורס בנושא שמעניין אותי. ממש לא חסר מה לעשות , חמודה. ואולי תקבלי איזה ילד/תינוק לטפל בו עד הצהריים , אם יש לך כוח? זה יכול להביא לך הכנסה נוספת וגם יכול להתאים עד סוף ההריון (רק רעיון , אבל מעזה לכתוב לך. מקסימום תזרקי אותו לפח...).

לגבי הנושא השני? אז ככה:../images/Emo22.gif

לא להתחנן לחולצה אחרת.מה קרה? את מקבצת נדבות שגרה ברחוב או משהו כזה? פשוט לבוא עם בגדים אחרים כשזו כבר לא תעלה עלייך. תאמיני לי שאז הם _חברת השמירה השמ"זניקית שאת מועסקת בה)יזדרזו מאוד לתת לך חולצה במידה הנכונה (וגם מכנסיים וז´קט) , שהרי מה את יכולה לעשות? לבוא עירומה? - ממש לא. ברגע שבגדי העבודה לא עולים עלייך ואין אוזן קשבת מצד המעסיק גם אם את כבר במצב של תחנונים כמו שאת מתארת - פשוט תבואי עם בגדים שלך שכן עולים עלייך!!! האינטרס של חברת השמירה הוא שתזוהי עם המדים שלה ושישברו הם את הראש. מבחינתך זה ממש לא משנה , אז נא להפסיק להילחץ ולחשוב שזו עילה לפיטורין. אותך אי אפשר לפטר עכשיו ואם מישהו יפטר אותך - הוא ישלם ממיטב כספו! ענת, שמתעצבנת כל פעם מחדש מכמה חולירות יש בעולם.

פישון

New member
אפילו במשטרה מוותרים בהריון

גם בצבא ובמשטרה, שם עניין המדים יותר עקרוני, מוותרים באיזשהו שלב. כשאת לא נכנסת אז אין מה לעשות! אני עם ענת: אם הם רוצים שיספקו לך.

limi m

New member
ענת, מה זה לעזאזל שמ"זניקית?!!../images/Emo12.gif

המצאת מלה, או שישנתי בשנים האחרונות? כולכן צודקות בנות. אני צריכה לחשוב בראש ובראשונה על בוטן. הוא יותר חשוב מהעבודה והמדים הטיפשיים... העיקר אתמול סגן המנהל שלי (וזה שאחראי על המדים) אמר לי "יאללה, מאיפה אביא לך חולצות? אני אצטרך להזמין לך במיוחד...". יענו, לעבוד לי על המצפון...כ"כ כעסתי, אמרתי לו שזה לא מעניין אותי, היות וכבר דיברתי איתו על זה מזמן, עוד לפני ההריון...ואגב, אני לא היחידה שמנדנדת לו בקשר לחולצות עבורה... בקיצור, הגעתי להחלטה (בזכותכן בנות
): מהשבוע הבא (החולצה עכשיו עוד עולה עלי, היא קצת לוחצת כשאני יושבת) אני באה עם חולצות הכי צבעוניות שיש לי בבית ושיזד... רק נראה אם מישהו יעיז להעיר לי משהו... וואו, מי היה מאמין שלימי הקיבוצניקית הצנועה, תפסה בטחון ומעיזה לעשות צעד מהפכני כזה של מרד...והכל הודות לכן בנות. תודה.

למעלה