יש לי 2 שאלות נוספות אשמח

bimbi and basla

New member
יש לי 2 שאלות נוספות אשמח

אם תעזרו לי בועדה רפואית ערר כמה זמן זה לוקח הכוונה זמן המתנה עד שמזמנים אותי לוודה וכמה זמן לוקח להם לשלוח להם תשובה? בועדה הרפואית ערר כמה רופאים יש שם מה השאלות שהם יכולי לשאול אותי שיהיה מוכנה לזה נפשית האם הרופא שדחה לי את המשך קצבת נכות יהיה שם גם בוועדת ערר אודה לכם על העזרה

haimra

New member
בדרך כלל לוקח בין חודש ל-4 חודשים

במהלך הזמן הזה תשלח עליך הזמנה,בדרך כלל יושבים בין 2 - ל- 3 רופאים לגבי השאלות אין לי ולא לאף אחד צל של מושג מה ישאלו,החשוב שתופיעי עם המסמכים המאשרים את מצבך הנפשי,לעניות דעתי הרופא ששלל לך את הנכות לא יהיה בועדת ערר,בשרשור הקודם כתב חברי כיצד עליך להופיע לועדה חשוב שתקראי תפנימי ותתנהגי בהתאם ושיהיה בהצלחה.

bimbi and basla

New member
4 חודשים? נראה לי שאני כבר

אתאבד עד אז זה ממש דכאון ה 4 חודשים האלו זה סיוט שלא נגמר אני קראתי איך להתהנג ולהביא מסמכים ולהזהר במה שאני אומרת אני כבר מבולבלת לא יודעת כבר מה אני אמורה להגיד אומרים לי להיות אמתית אני אמיתית כנראה שהיום להיות בנאדם אמיתי אתה לא מצליח לשרוד בחיים אתה צריך להיות מנייאק כמו כולם גם אם אתה צריך לדרוך על מישהו בכדיי לקבל משהו ממש ככה.

haimra

New member
חלילה אחרי שבועיים תתחילי לנדנד

להם,את צריכה לזכור שאת לא הלקוחה היחידה שלהם,ואולי יתמזל מזלך ותוזמני מוקדם יותר,להכנס מדכאון מהם אסור לך כי כך את משרתת את מטרתם ליאש אותך דעי שאת לא היחידה,והם פועלים בשיטת מצליח,ובאם מוותריפ אז השיטה עובדת. תעשי את כל שיעצנו לך ובטוח שתצליחי אני מחזיק לך אצבעות.לילה טוב.

bimbi and basla

New member
תודה אני מחזיקה לעצמי אצבעות

למרות שאני לא מאמינה שמשהו טוב יקרה אם לא קרה אז למה שיקרה עכשיו כאילו מה גרם לו לדחות את קצבת הנכות שלי מצבי לא השתנה לא מבינה אום בכלל ואיך הראש שלהם עובד .

על פניו נראה לי שהם נוהגים לדחות

או להעביר לערעור באופן שרירותי. אחרת,איך ניתן להבין את כל אותם המקרים, שבהם מערער המבוטח ו/או המוסד לביטוח לאומי, ומתקבלת תשובה חיובית בערעור
כדאי לך מאוד לפנות ללשכה לסיוע משפטי באיזור מגורייך, ולהעביר אליהם אל כל החומר הרפואי שלך. אם אין לך הכנסות גבוהות/רכב את תקבלי סיוע של עו"ד, כך שהייצוג שלך יהיה הולם יותר. אגב,עו"ד אינם נכנסים בד"כ לוועדה, אולם,עצם היותך מיוצגת ע"י עורך דין ומכתב מרופא מומחה, יקנו לך נקודות זכות. בהצלחה.

bimbi and basla

New member
אתמול שלחתי מכתב בכת

בכתב מדוע להמשיך את קצבת הנכות שלי (לא נראה לי שמישהו יקרא את זה אבל זה מה שהם ביקשו ) ועוד מכתב מהפסיכיאטרית שלי לצערי עשיתי טעות רק אתמול אחריי שנכתב המכתב ושלחתי קראתי את האתר שאת הבאת והיה רשום שם שחשוב להביא לגורם המטפל בתחום שלי לראות מה פסיכיאטר בביטוח לאומי כתב בכדיי שהמכתב של הפסיכיאטרית שלי יהיה תואם להבחנות של הפסיכיאטר של ביטוח לאומי עשיתי טעות שלא הראתי לה . מקווה שאנשים אחרים כן ישימו לב ולזה ויבינו שזה אחד הדברים הכי חשובים כשאתה רוצה לערר. לגביי סיוע משפטי ובית הדין אחריי שבררתי את הכל הבנתי שקודם כל מעררים מביאים מכתב מהגורם המטפל ומכתב בכתב רק אם אחריי הועדה של הערר מבטלים לי את התביעה ולא משנה מאיזה סיבות אז אני צריכה לפעול לפתוח תיק בבית הדין ולגשת לסיוע משפטי. אין אפשרות לעשות זאת לפנייזה החוקים המפגרים של ביטוח לאומי. עכשיו אני ממש בספק והאמת שאין לי כבר מה לעשות זה כבר לא תלוי בי מה שנעשה נעשה.

בביטוח לאומי יש התיחסות לכל מכתב

שנשלח אליהם. הם גם ישלחו אלייך תשובה בכתב לגבי מצב הטיפול בתיק שלך. בהצלחה.

למעלה