יש לי 2 שאלות ?

יש לי 2 שאלות ? ../images/Emo92.gif../images/Emo92.gif

אני רואה כמעט כל לילה את התכנית " נדודי שירה " בערוץ 33 כל לילה ו-ראיתי שמה 2 קליפים של 2 זמרות ישראליות מ-שנות השמונים ו-הייתי מעוניין לדעת מי הם הזמרות ו-מה שם השיר שהם שרות : 1- זה קליפ של זמרת עם להקה של קלידן ו-מתופף השיר הולך ככה : למי את כותבת רוחי למי את שרה רוחי . לך אני שרה שירי אהבה יפים 2- הקליפ השני זה של זמרת עם כובע צרפתי אדום שהולכת על מדרגות השיר הזה נישמע שקט ו-רומנטי ו-הוא הולך בערך ככה : היא לא ידעה מיהו הוא לא ידע מה . - אני מבקש ממי שרואה את התכנית " נדודי שירה " בערוץ 33 ו-יודע על זה שיאמר לי בבקשה דחוף מי הם הזמרות האלה ו-איזה שיר הם שרו ב-קליפ שלהם בבקשה מחכה לתשובה ???????? שחר .מ.

את השיר הראשון אני זוכר מהרדיו

אם כי נדמה לי שזה הלך כך: "את מי את אוהבת, רותי? למי את שרה שירים? שירי אהבה יפים.." גם לי אין מושג מי שר(ה) את זה ומה שם השיר, אבל משום מה נדמה לי שאני זוכר דווקא קול של גבר ולא של אישה...

ו-זה אמור לעזור לי ?

אני אמרתי שאני ראיתי את הקליפ הזה בערוץ 33 ב-תכנית " נדודי שירה " ו-אני צריך לדעת מה השם של הזמרת ????

לעזור לך זה לא יכול..

אבל קיויתי שמישהו אחר יכיר גם את הביצוע שאני שמעתי! (גם אני מחפש עד היום את השיר הזה)

בסדר אבל לא אמרתם לי מה שם השיר ...

שאלתי את אותה שאלה באתר MOMA ו-אמרו לי שהזמרת היא " רוחמה רז " אבל מה שם השיר שהיא שרה ו-מי זאת הזמרת בשיר השני ???????????????

45israel

New member
מתוך ההקלטה של ערוץ 33../images/Emo70.gif

את השיר "את מי את אוהבת" שרה רוחמה רז את השיר כתב והלחין שאול בן אמיתי לגבי השיר השני - שם הזמרת כפי שנכתב בכתוביות - מייקי, שם השיר "איש הכוכב מילים עידית פאנק לחן שאול בן אמיתי

dearj

New member
טהר לב וארגוב!

"את מי אני אוהבת" (ע"פ ספרו של טהרלב "לאוהבים את האביב") - כתב יורם טהר לב והלחין סשה ארגוב! למיטב ידיעתי, רוחמה רז שרה משירי בן אמיתי את "תמיד אותו מדבר" שהלחין שאול בן אמיתי וכתבה עדית פאנק. (מופיע בדיסק שלה "שירי ארץ אהבתי")

45israel

New member
אם כוונתך לשיר שהולך:

את מי אני אוהבת קשה לי להחליט... אז זה לא השיר שהופיע בתכנית בערוץ 33 הפרטים על השירים בתכנית זו הופיעו בסוף התכנית עם הרשימה של המחברים (כולל שירים שכרנאה הורדו בעריכה לקראת השידור בערוץ 33)

למעלה