יש לי 2 שאלות

נטע523

New member
יש לי 2 שאלות

שמטרידות קצת את מנוחתי... תסלחו לי קצת אם זה לא במקום אבל אני בעצמי אסקס אני פשוט מנסה להבין.. אז ככה..לגביי חלומות-היו לכם פעם חלומות עם תכנים מיניים? למשל שאתם חולמים שאתה שוכבים עם מישו/מישי? אתם חושבים שלאסקס יכולים להיות חלומות כאלה בכלל? או שמי שיש לו הוא לא ממש אסקס? אני אומרת לכם כי היה לי פעם חלום שאני שוכבת עם אישה ואני במודע לא זוכרת את החוויה של ההנאה מיזה אבל אני רק זוכרת שבחלום עצמו זה היה ממש עוצמתי ונהנתי אבל עכשיו כשאני חושבת על לשכב עם מישי זה ממש לא עושה לי את זה זה גם היה רק חלום אחד
והשאלה השנייה . אתם מכירים מקרים על אנשים שהיו אסקסואליים ואז הפכו לסקסואליים? כי בפורום פה קראתי על כמה מקרים פה שאנשים היו סקסואליים ואז אסקסואליים אבל מישו שמע על מקרים הפוכים? זהו..כמו שאתם שמים לב אני קצת מתלבטת בנושא,לחארונה האמת דיי הבנתי שכנראה אני באמת אסקסואלית אבל לא יודעת זה ממשיך להטריד אותי וקצת קשה לי להשלים עם זה למרות שאני ממש מנסה.. ואני זו גוסט האנטר דרך אגב בניק מחודש
אז זהו ושבת שלום!

p019

New member
תשובות ודעות

חלומות זו שאלה קשה, באופן כללי. עדין לא ידוע יותר מידי על חלומות. אבל אם השאלה של האם את א-מינית או מינית מעסיקה את מחשבתך - אז אין סיבה שהיא לא תעסיק גם את שנתך. לי לא היו חלומות כאלו - לפחות לא שאני זוכרת - אבל אני לא חושבת שזה אומר משהו, לשום כיוון. בתקופה שהשאלה הזו העסיקה אותי (לפני שגיליתי שיש עוד א-מיניים) היה לי חלום שבשלב מסוים ממנו מישהו הציע לי לשכב איתו - ואמרתי "לא תודה" - זה מה שאני זוכרת מהחלום - אבל הוא היה ארבה יותר ארוך
. בקשר לשאלה השניה זה עיניין של הגדרה בסופו של דבר - תחת ההגדרה הכללית: "אדם שאינו חש משיכה מינית לאנשים אחרים" - אז עד כמה שאני מבינה יש תרופות שגורמות לאדם לא לחוש משיכה מינית, או אנשים שעברו טראומה - אז אם הם מפסיקים עם התרופה/ עוברים טיפול מוצלח - אפשר לחשוב על זה בתור אדם א-מיני שהפך למיני - או להגיד שהם היו כל הזמן מיניים (אני לפחות מעדיפה לחשוב על זה כך - כדי להפריד בין אנשים שהם א-מיניים בבסיסם - לאנשים שיכולים לשנות את המצב). יש גם שאלה בקשר לאנשים צעירים - אם אדם בן 18 לא נמשך מינית - אז יכול להיות שהוא א-מיני - או יכול להיות שהוא עדין לא התפתח מינית וזה עוד יגיע - היית קוראת לזה להיות א-מיני ולהפוך למיני?? אבל כל זה ממש לא ממש משנה. נניח ולא נמשכת מינית לאף אדם בעבר והגדרת את עצמך א-מינית והיום מצאת מישהו שאת נמשכת עליו. מה זה משנה ההגדרות והכינויים? העיקר זה מה שאת מרגישה - על תידחי את התחושה רק כיוון שהגדרת את עצמך "א-מינית". כמו שאמרו פה ארבה פעמים בעבר - זו רק מילה. בסופו של דבר רק את יכולה להחליט מה את ומה טוב בשבילך. ואנחנו נקבל אותך בכל מקרה.

snoopytush

New member
well...

כן היו לי חלומות מיניים חלק חיוביים יותר ופחות אבל לא בתדירות גבוהה. אני חושבת שאחד הדברים הנפלאים ביותר במוח הוא שהמחשבה שלנו המשוחררת מכבלי הזמן והמרחב יכולה להגיע לכל מקום. הושט היד וגע בו. אבל לצערי כאשר אני מתעוררת אני מבינה שכל זה היה רק חלום ....

queen helen

New member
well...

החלום היחיד בעל הגוון ה(אולי) מיני שאני זוכרת הוא שהתנשקתי קשות עם מישהו שלמדתי איתו באותה תקופה. נראה לי שאפילו נהנייתי בחלום, אני לא בטוחה. יום אחרי זה, לא נשאר כלום מהחלום, חוץ ממבוכה גדולה בכל פעם שהסתכלתי עליו. (כי הרגשתי כאילו הוא היה שותף לחלום). מוזר. זה נחשב? לגבי השאלה השניה - אני זוכרת שבאחד מקטעי הוידאו שאילי צרפה לפורום הופיע זוג א-מיני שעמד להתחתן, ואז הם אמרו שלקראת החתונה הם התחילו לגעת אחד בשני, עד שלבסוף הם הוציאו את עצמם מהרשימה של AVEN. אני מניחה שיש א-מיניים שאם הם ימצאו עם מישהו שיגרום להם להרגיש מספיק אהובים ובטוחים בעצמם, הם אולי יהפכו למיניים כלפי אותו אדם. (כמובן שאני מתייחסת לכאלה שהא-מיניות שלהם נוסעת מביטחון עצמי ברצפה, שאני מניחה שזה המצב אצלי). שבוע טוב, ומז"ט על הניק החדש!

אגב, הם כבר התחתנו

והם לא הוציאו את עצמם מAVEN, ממה שהבנתי הכתבה הוציאה את המשפט מהקשרו. היה להם פחות זמן ל AVEN או משהו כזה. גם אם הם היו חושבים שהם מיניים, למה שיתנתקו מהחברים שם? מה שהרגיז בכתבה שהם דיברו על זה בתור "סוף טוב"
ואת אחלה בן אדם, אז אני מקווה שהבטחון העצמי יסתדר, אם את רוצה אנחנו יכולות גם לקשקש על זה במסרים.

ClarkK

New member
הומ.

אני אגיד לך מה שאני חושבת. יש מצב שכל העיניין זה רק עיניין של שיחרור. אני בעצמי עדיין לא סגורה על זה. כי אני נמצאת באותו בעיה בידיוק כמוך. לא מזמן טוב נו לפני חצי שנה בערך הייתי במערכת יחסים במשך שנתיים. עוד לפני שהתחילה חשדתי קצת בעצמי. וגם במהלכה המשכתי לחשוד בעצמי. ולבסוף החלטתי שזהו כנראה שזה זה. למרות אחרי שהיא נגמרה היו לי קטעים עם אנשים נוספים שחשבתי שאני בסדר גמור עד לרגע אחד. בפוף. הכל נעלם. זה מוזר. ואני עדיין מנסה להבין מה לעזאזל קרה לי באותו היום שגרם לזה להעלם לגמריי. בקיצור, מה שאני מנסה להגיד שאין לי מושג. אני אישית מקווה שזה יחזור לקדמותו. או לא לקדמותו כי תמיד לא הייתי בטוחה. כל הקטע הזה שזה נעלם ככה פתאום זה קצת מטריד את מוחי. אם רק היתה לי התשובה. בנוסף גם היו לי מאז חלומות בואי נגיד את זה ככה - "מעניינים" אבל עדיין, אני לא חושבת שזה חזר. פוף, מייאש.

תשובות

חלומות, היו לי פעם מעט חלומות שכביכול ניסו ללמד אותי להיות מינית, או לפחות לבחון אם זה אולי משהו שניתן ללמוד. לא הלך, לא התחברתי אליהם. הם היו בין החלומות המשעממים ביותר שלי. אני לא בטוחה אפילו אם היה "אקשן" , אבל יכול להיות. כנראה שזה משהו שיכול לקרות לא-מיניים. לפי ההגדרה מדובר באי משיכה מינית לאנשים אחרים, ואנשים בחלום הם לא אנשים אחרים. בחלום אני גם נהנית לעוף, אבל במציאות גיליתי שבמצבים רבים יש לי רתיעה מגבהים. (אם כי אסקסואליות היא לא בהכרח רתיעה וכו') בקשר להפיכה, הכרתי אנשים שהגדירו את עצמם א-מיניים ואז גילו שהם בעצם נהנים מסקס. ותמיד לגיטימי שאדם יודה שטעה בהגדרה ושיתקן אותה, אבל אני לא חושבת שזה נחשב א-מיני שהפך למיני, אלא מיני שטעה בזיהוי. מקרים הפוכים אני לא מכירה מספיק, אבל מקווה שגם שם זה מקרה של טעות בזיהוי.

avi1283

New member
יש לי 2 תשובות

בקשר לחלומות אני לא מאמין שיש להם משמעות, כמו שאם אתה חולם שאתה רוצח מישהו זה לא באמת אומר שאתה רוצה לרצוח או שאתה פסיכופט זה רק חלום... לגבי ההפיכה אז כמו שאילי אמרה אסקסואלים שנהיו סקסואליים הם כאלו שבטח טעו בזיהוי שלהם, וזה בהחלט יכול להיות.

למעלה