יש לי 2 שאלות:

ha1231

New member
יש לי 2 שאלות:

1. מאז שאני התחלתי את הטיפול של IVF הבטן העליונה שלי ממש התנפחה, וגם אני מרגישה שאני משמינה, (לא שאני רזה מלפני, ממש לא יש לי את השומנים שלי מלפני כך שאני לא יכולה להאשים), אני רוצה לברר האם כל הזריקות והתרופות משפיעות על זה עוד יותר וגורמות להשמנה או לנוזלים בגוף, האם זה אצל כולם או רק אצל חולות האנדו'? 2. אני מקבלת כרגע פרוגינובה לעיבוי הרירית ושאלתי היא האם הרירית החיצונית האנד' גם מתעבה עם הכדורים האלה, והאם זה יכול לגרום להתפשטות של האנד' לאזורים נוספים? אני מקווה שהבנתם את הבלגן שלי בראש תודה מראש על התשובות

ר ו מ י ה

New member
טיפולים

1.כעיקרון אין בזריקות קלוריות
, יחד עם זאת, ישנן תרופות הגורמות לשינוי בתיאבון ולכן אם את נכנעת לרעב את בהחלט עלולה להשמין. כמו כן ישנן תרופות הגורמות להצטברות נוזלים ולהרגשת נפיחות (בטן/פנים) בד"כ כאשר מפסיקים את התרופות הנפיחות יורדת. 2.שאלה טובה... אין לי תשובה ודאית ,אך לצערי כל תרופות הפוריות עלולות לעודד את האנדו'
.

התרופות גורמות לעצירת נוזלים

אבל לא כולן משמינות במהלך הטיפולים. הדקא הארוך השפיע עלי ביותר וגרם להשמנה ובצקות חוץ משאר התופעות. לגבי הפרוגינובה - האסטרוגן שאת לוקחת מזין את רירית הרחם יהא מקומה אשר יהא, באיזור השחלות, חצוצרות, מעיים, שלפוחית שתן,רקטום, נרתיק וכד' - ההמלצה לבנות האנדו' היא לא להרבות בטיפול באסטרוגן. שיהיה בהצלחה רבה

סדני

New member
האם גם גלולות

נחשבות לטיפול באסטרוגן. והאם יכול להיות שבגלל השימוש הרצוף בגלולות שמנתי.

כן - גם בגלולות יש מינונים שונים

אסטרוגן והן יכולות לגרום להשמנה במיוחד כשנוטלים אותן ברצף.

למעלה