הצעות
א. לביבות כרובית - לבשל חלקית, לסנן, למעוך, להוסיף קמח, תבלינים וביצה - לצור לביבות ולטגן.
ב. כרובית בתנור - שלמה: לבשל חלקית מאוד (להכניס למים רותחים מומלחים ראש שלם ולבשל עד שירתחו שוב), להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה, למרוח תערובת מתובלת על כל הראש, לפזר גרעיני חמניות ולאפות עד הזהבה בתנור בחום של כ-180.
כ. כרובית בתנור - פרחים: הכי פשוט לפרק לפרחים, להניח על תבנית מרופדת בנייר אפיה, להרטיב במעט שמן זית ולפזר מלח גס ומעט פלפל שחור, לאפות עד שזהוב עמוק. [אפשר כמובן לבשל חלקית במים לפני האפיה ולהשתמש בציפוי אחר]