את יכולה להשאיר חבילה אחת טרייה, לשימוש היום ובימים הקרובים.
קודם כל, הייתי רוחצת היטב היטב את הכל, ומייבשת היטב. אם יש לך הכלי "הרב שימושי" של Tapperware, אפשר לשמור בו את הפטרוזיליה טרייה במשך שבוע
לפחות. אבל 4 חבילות הוא לא יוכל להכיל בבת אחת. אז את שלוש החבילות תוכלי לקצוץ, ולשמור בקופסאות (או בשקיות) בתא ההקפאה, אפילו במשך חודשים, ולהוציא מתוכן בכף כמה שתרצי בכל פעם. זה מתאים לבישול, ופחות - לסלטים טריים. כי אחרי ההקפאה, הפטרוזיליה (או כל ירק אחר) מתרככים. זה פחות נעים בסלט, כי זה לא קריספי, אבל הטעם בכל זאת נשמר בסדר גמור. (קנית אותה במבצע מקבוצת חקלאים בעוטף עזה?

)