יש לי bc72xlt רציתי לדעת כמה דברים..

jonatanfried

New member
יש לי bc72xlt רציתי לדעת כמה דברים..

1) אני רוצה לקנות לו אנטנה כדיי לשפר את טווח הקליטה. איזו כדאי? (אני צריך את זה לתדרים 164-165) 2) אני רוצה להאזין למטוסים איזה תדר הוא העמוס ביותר שבו ניתן לשמוע כמעט כל הזמן? (יש לי אחד אבל מדברים בו פעם בשעה) תודה לעוזרים

jonatanfried

New member
אם אפשר הסבר על התקנת אנטנה מתאימה ..

אם אפשר הסבר על התקנת אנטנה מתאימה איזו לקנות ומאיפה .

4Z7CBF

New member
אתה במקרה מתכנן פיגוע ?

למה אתה צריך לאזין לשיחות של צוות אוויר-קרקע ? למה אתה רוצה לאזין למד"א ? אותך למשטרה

עוז מ

New member
מה הבעיה שלך, אתה נציג החוק ???

בארה"ב אלפי אנשים מאזינים למגדלי פיקוח כל העת , אז הם מתכננים פיגועים??? אם משעמם לך אתה לא חייב להגיב.

4Z7CBF

New member
תשובה

ואולי שואל השאלה גר בעזה או כול איזור עויין בארצינו. כן אני נציג החוק !

zukik

New member
תגיד לי ...

אתה חושב שזה סוד גדול לגלות את תדרי המטוסים ? ו או מדא ? אני רוצה להזכיר לך שבמלחמת לבנון השנייה מצאו חדר שלם של חיזבלא שהאזין לרשתות הבטחון שלנו (לתדהמת הישראלים) .... אז .... בחייאאתק ......

4Z1PF

New member
תגובות בפורום

1. חפש בפורום, יש הרבה תשובות לשאלתך. היא פשוט נשאלה אינספור פעמים. 2. גם לשאלה זו תמצא הרבה תשובות.למעשה תשובה אחת שחוזרת על עצמה. חובבי רדיו אינם מעבירים תדרים שאינם מיועדים להאזנה לקהל הרחב. חתמנו על הסכם סודיות בנושא זה מול משרד התקשורת. איתך הסליחה.

jonatanfried

New member
אני מתכוון לאנטנה רגילה לא חיצונית ...

אני מתכוון לאנטנה רגילה לא חיצונית שתתן לי טווח קליטה למטוסים ול164-165

zukik

New member
מספיק עם הציניות

זה לא תורם כלום לשמם הטוב של החובבים שגם כך כולם יודעים שנתפסים בציבור ככאילו שעושים הפרעות לכל מכשירי האלקטרוניקה של השכנים ומכערים את הנוף עם האנטנות HF שלהם ..... תדרי המטוסים הם לא סודיים וכבר דנו על זה פה ... אם תחפש בגוגל "תדרי שדה תעופה" אני בטוח שתמצא כמה אני אישית מצאתי כך 2) עכשיו אנימבין (וגם כל אילו ששאלו קודם) שמדא עובדים ב 164 165 (לפי ההודעה מעלי של "אתה רוצה להאזין למדא ?")(וההודעה שלפני של "אני רוצה מחפש אנטנה ל 164 165 ") אז כל מי ששאל קודם שלא רציתם לספק לו את המידע קיבל אותו בסוף ממכם אותם אילו שלא רציתם לתת את המידע הזה עד עכשיו .... אז מספיק להיות יפי נפש .... או שאתם באמת רוצים להשאר אולד קקארים בודדים ללא אהדה של הקהל לתחביב וללא דור המשך דרך אגב גם אני אולד קאקא (לצערי) מחזיק רשיון יותר מ 25 שנה ולא גאה להכלל בקטגוריה של אולד טימרים .....

zukik

New member
אנטמה רגילה

חוט של 50 סנטימטר יוצא ממחבר האנטנה הוא המקסימום שתוכל לקבל כל שאר האנטנות מתחילות להיות גדולות ..... אפשר לקנות פה ושם אנטנות טלסקופיות שיכולות לעשות לך את העבודה ....

עוז מ

New member
תדרי תעופה אזרחית - בבקשה

כנס לאתר של מגידו תעופה בע"מ. יש שם טבלה מסודרת ונוחה של כל שדות התעופה בארץ. עוז

4Z7BGG

New member
תדרים

1. תדרי מטוסים הם תדרים גלויים המפורסמים בכל העולם. מספיק עם השו-שו המיותר. 2. אם מצטטים אינפורמציה - נא לבדוק. התדרים באתר ההוא באמת ממערבון של שנות ה - 60. הנה הרשמי : http://www.ifschool.net/fs/cvfr_maps_21/cvfrn21.jpg בצד ימין למטה - יש את התדרים של החלק הצפוני http://www.ifschool.net/fs/cvfr_maps_21/cvfrs21.jpg תסתכל בצד שמאל למטה. נכון שהיום יש כבר תיקון 23 לפמ'ת - אבל התדרים האלו בתוקף - מנסיון.

4Z7BGG

New member
תדרים

ולפני שאיזו נשמה טובה תלשין לשבל'ק וישליכוני כמגף ישן למרתפי האינקוויזיציה בעוון גילוי סודות מדינה : 1. התדרים הגלויים הם תדרים בהם מתנהלת התעבורה הבטיחותית - המראות, נחיתות ודיווחים. הם אמנם גלויים ויהיו כאלה לעולם - אבל מדי כמה זמן הם מתחלפים. ראה תיקוני פמ'ת (פרסום מידע תעופתי) למי שרוצה לשמוע בשידור ישיר את הפשיטה על כור הגרעינים בעפולה - לא ישמע. 2. הפעילות המבצעית של חיל האויר מתנהלת בתדרים אחרים ותחת הצפנה - כך שאחרי 20 נחיתות, המראות ודיווחי כוןן הרוח ומהירותה - זה לא ממש מלהיב ונמאס מזה די מהר. הדבר החביב לעתים הוא גברת צעירה המבקשת רשות המראה כמובילה... 3. גם ברשתות מד'א - שאיני מכיר ולא ממש מעניינים אותי - הדיווחים הם די סטנדרטיים , ומכיון שבתור .... . נוסע אתם יצא לי לצערי לשמוע אותם יותר מפעם אחת - לא ממש מעניין לשמוע איזה ציוד צריך להכין לאיזה מקרה, כאשר גם שם הם עובדים עם קודי דיווח משלהם.. אבל - כל אחד וטעמו, ולהשומע ינעם.

למעלה