יש לי i-mate pocket pc יש לי שאלה חשובה?

amitkrau

New member
יש לי i-mate pocket pc יש לי שאלה חשובה?

יש לי i-mate pocket pc יש לי שאלה חשובה? אז ככה יש לי מערכת מובייל 2003 SE אני רוצה לדעת איך אני מחליף את המערכת ל2005 SE ועם יש כזות מערכת אבל השאלה היא איך אני מחליף אותה מהמחשב או מכרטיס זכרון אני חייב תשובה מהר בתודה עמית

2cookie

New member
מקווה שאני מהיר מספיק בשבילך

כל מה שצריך לעשות זה להיכנס ללינק הבא: www.xda-developers.com ולהגיע לפורום הרלוונטי למכשיר שלך. שם תמצא קישורים לקובץ העדכון, וכל מה שצריך לעשות זה לגבות את המידע החשוב מהמכשיר, לחבר למחשב ולעדכן. עשיתי את זה בלי בעיה, תהליך פשוט מאד ומשתלם.

amitkrau

New member
מצתאר אבל זה לאעובד ליי נסיתי אבל זה לא עובד

מצתאר אבל זה לאעובד ליי נסיתי אבל זה לא עובד מה אני צריך לעשות עכשיו?

motia

New member
הצלחת למצוא את הפורום המבוקש ו..

את המקום שם עושים את השדרוג? כי אני לא מצאתי ואשמח לקבל לינק מדוייק תודה מראש מוטי (-:

motia

New member
הצלחת למצוא את הפורום המבוקש ו..

את המקום שם עושים את השדרוג? כי אני לא מצאתי ואשמח לקבל לינק מדוייק תודה מראש מוטי (-:

amitkrau

New member
שלום מוטי וכן אני יכול לתת לך

מוטי שלום רוב הסקויים שזה יעבוד אפסיים אני נסיתי 10 פעמים ולא אצלחתי לעשות איזה מחשיר יש לך לי יש i-mate pockt pc ולך גם הוא פוקט פיסי אחר אשמח לדעת עם תצלייח ותגיד לי איך לעשות גם זה יעזור לייי מאוד בתודה עמית נ.ב שאתה נחנס לפרום תחפש שם את המכשיר שלך יש ואז תכנס למחשיר שם יש פורום מיוחד למכשיר זה לפי מה שאני איבנתי שנחנסתי זה הלינק www.xda-developers.com

motia

New member
לא מצאתי בלינק שנתת את המכשיר שלי..

היי עמית (-: יש לי i-mate jam נכנסתי ללינק שנתת אבל לא ראיתי שם את המכשיר שלי איפה מחפשים שם? מוטי (-:

amitkrau

New member
איך אני מעדכן את המערכת של ה-i-mate שלי

איך אני מעדכן את המערכת של ה-i-mate שלי מי 2003 SE ל2005 SE מישהו יודע יש לי i-mate pockt pc ?????????? חיייב תשובה בתודה עמית

amitkrau

New member
i-mate pockt pc ככה קוראים לאא זה דגם ישן

i-mate pockt pc ככה קוראים לאא זה דגם ישן זה אחד לפני הג'ם הלבן הקטן בלי מקלדת נפתחת זה i-mate זה כמו מחשב כף יד רגיל של למשל HP אותו גודל רק i-mate בכל מיקרה אני רוצה לשדרג ל2005SE אבל אני לא יודע איך צריך תשובה ואסבר איך לעשות את זהה בבקשה בתודה עמית

2cookie

New member
לא יעזור אם תמשיך לשאול כאן

אף אחד לא יתרגם בשבילך את XDA-Developers. שידרגתי בעצמי מכשיר כזה בלי בעיה בעזרת האתר, אם אתה לא מצליח כנראה שיש משהו שאתה לא עושה נכון. אם אתה לא מסתדר עם האנגלית שם, אין שום דבר שאתה יכול לעשות.

amitkrau

New member
טוב אז יש לי שאלה עם אתה כזה מבין גדול?

בתוך התקיה של השידרוג יש 3 ישומים אחד לעשות את השידרוג 2 שאני לא פועלים לייי ועוד שני קבצים אחד של מנהל מחשב ועוד אחד שאני לא יודע מה הוא לפי מה שאני איבנתי אני צריך לשים אותם בתוך הפוקט פיסי שלי בתקיה של 2003 נכון אבל השאלה שלי היא איפה שם יש הרבה תקיות ועוד דבר תמיד שאני מריץ את הישום של השדרוג הוא אומר לי שזה עבר שידרוג אבל זה לא עבר כל מה שבקשתי זה אזבר איך עושים את זה לא לתרגם לי את כל המדריך אז אני יודה מאוד עם מישהו יעשה משהו בעניין הזה בתודה עמית

ירון316

New member
לא מומלץ אם אתה לא מבין בזה

בעדכון רום אתה יכול להפוך את המכשיר למשקולת נייר חסרת תועלת תוך רגע. אם אתה מתעקש בכל זאת, אני ממליץ להיכנס לקישורים שהבאתי. ברגע שקראת, הבנת את הסיכונים ואיך עושים, אתה יכול לנסות. זכור שעדכון רום מבטל את האחריות שלך על המכשיר וייתכן שתיאלץ לרכוש עברית חדשה. גבה את הרום על כרטיס הזיכרון ותוריד את הרום המקורי לכל צרה שלא תבוא, במידה ונתקעת במצב BOOTLOADER המפורסם (3 צבעים)

למעלה