יש לי מזל טבו לעצמי =)
I ilsites New member 14/4/04 #4 פעם שעברה שעשיתי אמרתי לכל העולם ונכשלתי. הפעם לא אמרתי כמעט כמעט לאף אחד.. אפילו לחברים טובים שלי לא אמרתי ועברתי.. =)
פעם שעברה שעשיתי אמרתי לכל העולם ונכשלתי. הפעם לא אמרתי כמעט כמעט לאף אחד.. אפילו לחברים טובים שלי לא אמרתי ועברתי.. =)
I ilsites New member 15/4/04 #7 קיבלתי אותו היום.. הוא כ"כ יפה.. אני מת עליו =) חחח עדין לא נהגתי את נסיעת הבכורה שלי כי אבא עדיין לא חזר.. אבל לא נורא.. אני אעשה את זה! חחח
קיבלתי אותו היום.. הוא כ"כ יפה.. אני מת עליו =) חחח עדין לא נהגתי את נסיעת הבכורה שלי כי אבא עדיין לא חזר.. אבל לא נורא.. אני אעשה את זה! חחח
D Deviation New member 15/4/04 #9 אם אתה תל אביבי.. אם אתה תל אביבי אז אני מוצא אותך שימושי ביותר שלח לי מסר בנוגע לטרמפים בעיר הגדולה
I ilsites New member 15/4/04 #10 אני מבת ים.. אבל אני חושב שאני אהיה בת"א לא קצת גם.. =) אבל בינתיים יש לי מלווה חודשיים (למזלי לא חצי שנה)... אז עד אז לא נראה לי שיהיו טרמפים
אני מבת ים.. אבל אני חושב שאני אהיה בת"א לא קצת גם.. =) אבל בינתיים יש לי מלווה חודשיים (למזלי לא חצי שנה)... אז עד אז לא נראה לי שיהיו טרמפים
D Deviation New member 15/4/04 #11 אתה לא מועיל בכלל ../images/Emo3.gif כבר חשבתי שמצאתי מישהו חדש להתעלק עליו
I ilsites New member 16/4/04 #14 חזרתי הרגע מסיבוב עם אבא איזה כיף זה.. הוא טוען שאני נוהג טוב אבל חסר לי ביטחון עצמי.. מן הסתם הוא כל הזמן אומר לי לנסוע יותר מהר..
חזרתי הרגע מסיבוב עם אבא איזה כיף זה.. הוא טוען שאני נוהג טוב אבל חסר לי ביטחון עצמי.. מן הסתם הוא כל הזמן אומר לי לנסוע יותר מהר..
מ מיסטר גזר New member 17/4/04 #15 חכה עד שתסיע אם אמא זה משהוא כזה: "עצור תאוטו!!עצור תאוטו!!עצור תאוטו!!!!!!" ליפני שאתה עוד מתניע,יש לי פחד להסיע נשים .
חכה עד שתסיע אם אמא זה משהוא כזה: "עצור תאוטו!!עצור תאוטו!!עצור תאוטו!!!!!!" ליפני שאתה עוד מתניע,יש לי פחד להסיע נשים .