יש לי

יש לי../images/Emo91.gif

כל הספרים של אבנר כרמלי של תמר בורינשטין,של דבורה עומר,סדרות"הימאים,ספיסי ומסתרי המדינה שבדרך"והספרפלוגה על הגבול של ש.פרץ

אושר מ

New member
ישראל, מה דעתך שנעשה ככה,

אתה תכתוב כל פעם, על ספר אחד או סדרה אחת (כמו אחת הסדרות של תמר בורשיטטין לזר) וגם תספר לנו למה אהבת את האותו ספר ספציפי? או סדרה. מה טוב בה לדעתך? אפשר? תודה..

בסדר אני אספר

אני אוהב ספרים מהמנדט הבריטי בספר ספייסי מדברים על שני ילדים(ילד וילדה)שפוגשים נער מהחלל שיש לו מכונת זמן. הילדים חושבים שהחומר משעמם עדשרואים את הדברים כשהם בעבר בדרך כלל מסרים שם על מחתרות לכן אני אוהב את הספר:"ספייסי בעקבות העבר".

ציפי ג

New member
עוד שאלות

שאולי יענינו קוראים עתידיים: מי הסופר/ת. לאיזה גילאים הספר מתאים לדתעך. האם למדת ממנו עובדות שלא ידעת. האם הוא עוסק בספור המקביל לחומר הנלמד בבית ספר.

בסדר

אני לא יודע הרבה על הסופרת חוץ מיזה שקוראים לה תמר בורנשטין לזר ושהיא כתבה על עבר העם היהודי.לדעתי הספר מתאים לנוער(6-18)כדי שילמדו על העבר. ולמבוגרים (50-120)כדי שיראו איך כותבים את מה שהם ראו.רוב העובדות שלמדתי מהספר היו לי חדשים אבל הספר גם הזכיר לי דברים שכבר ידעתי.החומר שאני לומד בבי"ס רק ההקדמה לספרים שהיא כותבת (דבר שמשמש לי עוד מידע)

למעלה