יש לי TCM

system Rulz

New member
אני מקווה שקל לקנות

שם מסעדות וברים אחרת הלך כל המשחק......... חחחחחח אני לא סובל את המשחק הזה........

zidane4444

New member
גם קשה קצת לשלוט על הטקטיקה וגם....

על המשחק עצמו אבל לא נורא העיקר אפשר לבנות באר כמו שצריך.....חחחח איזה משחק דפוק

system Rulz

New member
חחחחחחח

נראה לי במנג´ר 99 (לא CM) פיטרו אותי כי לא בניתי מספיק בארים! תארו לעצמכם שמפטרים את פרגסון כי הוא לא בנה מספיק חנויות מזכרות

zidane4444

New member
פיטר קניון[מנכ"ל מ.יונייטד] נכנס ..

למשרד ואומר לפרגי:"זהו זה החלטה קשה אבל אתה מפוטרררר,מה זה איך זה אני ניכנס בבוקר אני רואה ניגמר הוויסקי והברנדי בושה וחלימה ממש למועדון,איך השחקנים שלנו עכשיו יוכלו להשתכר ולהרביץ לסטודנטים אסייתים מחוץ לבאר , אתה לא מבין שלא יהיו סיפורים בעיתון בגלל זה ושעורוריות........טיפש חסר אחריות" פרגסון עונה:"לאאא" מוסר השכל לבנות בארים זה סוד האמיתי ea sport it in the game חחחחחחחחח

SkateBoy

New member
מישהו יכול

פעם אחת להסביר לי מה זה לעזאזל בארים בסי אמ!? ואך קונים כאלה...! אה...ובאיזה מנג´ר זה! תודה...

tomash11

New member
יצא מנג´ר חדש BCM

קוראים לזה- Bar Championship Manger אתה צריך לנהל שם באר ולדאוג שהוא יהיה רווחי ושיהיה לך מספיק סוגי בירות וכאלה. כל מיני דברים שתוכלו לראות במשחק זה למשל... אם אתם מביאים מעט מדי סוגי בירות, הברמנים נהיים עצובים וכתוב להם שהם חושבים שלמגוון הבירות אין מספיק עומק... התקשורת לפעמים שואלת אתכם על ברמן מסוים, איך הוא עושה טריקים וכאלה. לי למשל היה ברמן תותח, שהיה מכין לפחות טקילה אחת בדקה, אבל מהבר של באיירן מינכן הציעו לו אחלה חוזה ושכחתי לחדש לו אז הוא עבר בסוף העונה...בעסה, איך מאלדיני התעצבן כשלא היה לו קוקטיילים כמו שהוא אוהב... ויש עוד מלא דברים מגניבים, מסתבר שלא קל בכלל לנהל באר, ואל תהיו קקות ותקחו באר של קבוצה גדולה, נראה אותכם מצליחים ען הבאר של בית"ר ראש העין... אה, שכחתי, גם צריך לנהל קבוצת כדורגל בין לבין.

למעלה