יש לי TOTAL CLUB MANAGER 2003

המחבט

New member
יש לי TOTAL CLUB MANAGER 2003

הרבה יותר טוב מכל מנג´ר אחר... אני כרגע מאמן את באייר 04 לברקוזן. סטטיסטיקה כרגע: מקום שישי בבונדסליגה (5 ניצחונות, 2 תיקו, 3 הפסדים). מקום ראשון בבית בליגת האלופות (בית עם פיינורד, ברצלונה, וספרטה פראג). הודחתי מגביע הליגה. הגעתי לרבע גמר הגביע. שחקן מצטיין עד כה: אוליבר נויביל. שחקן מאכזב: יילדרי בשטורק וברנרד שניידר. משחק מדהים!

system Rulz

New member
כמה בארים ומסעדות

בנית? אני מקווה שבנית מספיק כדי שלא יפטרו אותך...... הרי הכי כיף במשחק זה לבנות בארים ומסעדות ולא לאמן קבוצת כדרוגל

Psycho MC

New member
חחחחחחחחח מאוד ציני...

אצלך שניידר שחקן מאכזב??? אתה לא מנג´ר משהו אם כך... TCM 2003 באמת יכול להיות משחק המנג´ר הכי טוב (אחרי CM כמובן)... למרות זאת נראה שבסי אמ ההנאה יותר גדולה!

zidane4444

New member
בטח לוסיו אומר לך"אם כבר קמת תביא..

מכבי"...... חחחחח משחק דפוקקקקקקק

המחבט

New member
כן כן כן...דיבורים לחוד ומעשים לחוד

העיקר כלפי חוץ אתם אתם מברברים בשכל שזה משחק גרוע... אני חוזר חמש שעות אחרי ומגלה לא פחות מחמש (
) הודעות אישיות בנוסחים של : איך המשחק? מאיפה הורדת אותו? מתי הוא יצא? חחחחחחחחח אתם לא יודעים על מה אתם מדברים... אני לא יודע איזה צ´מיונצ´יפ מנג´ר יש לכם, 2002, 2001 או 1999 (חחחחחח) מה שבטוח שה TCM 2003 עולה על כל מנג´ר שיצא עד עכשיו... אבל הרי אין לכם אותו אז תזדיינו בסבלנות חחחח... (לא סתם הרי זה של EA SPORTS)

zidane4444

New member
למה שמישהוא ירצה משחק על בניית ..

בארים מה זה קשור לכדורגל?! יש פורם משחקים תפרסם שם שיצא משחק חדש לאלכוהוליסטים מה הקשר לסי אם בכלל???????.

המחבט

New member
זו רק פנוקציה אחת קטנה

מתוך אלפי פונקציות שרק אפשר לחלום עליהם ב CM...

קיר קמט

New member
יש לי את שניהם.....

טוב, כרגע אין לי את הסיאם, ואני חורש את הטיסיאם כי אין לי מה לעשות ואני מעביר את הזמן עד המנג´ר הבא, אבל אני מבטיח לך במליון אחוזים- ברגע שהמנג´ר הבא יוצא, הטיסיאם נמחק לי מהמחשב לעזאזל. מה שמרגיז בו במיוחד הוא חוסר המציאותיות, והעובדה שממש קל לקבוע מי טוב במה , וכל מיני דברים שמאוד מרגיזים. לקח לי בקושי חצי שעה להבין כל מה שקורה שם, ופתאום המשחק נראה לי אינפנטילי למהדרין. אבל באמת. טוב, ככה זה במשחקים ששמים את הדגש על גרפיקה.

KaZaM

New member
אם אני לא טועה אז טופמולר היה

אלכוהוליסט- זה מה שקורה שמשקיעים יותר מדי בבאר של הקבוצה חחחחחחחח

קיר קמט

New member
חחחחחחחחחחחחחח

איזה בדיחה הרבה יותר טוב מכל מנג´ר אחר הדבר הזה לא ריאליסטי בגרוש בגרוש בגרוש בלי להיכנס בכלל לעובדה שהמנג´ר שם נהיה הבעלים של הקבוצה.... ואתה עוד מקום שישי ? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Psycho MC

New member
יש כמה יתרונות ב-TCM 2003 אבל...

יש גם חסרונות... מישהו עשה פה השוואה בין שניהם, או שזה באתר ישראלי של סי אמ, ובאמת יש הרבה יתרונות וחסרונות לכל אחד מהמשחקים...

tomash11

New member
מישהו קרא איך קוראים לפורום הזה??

אני יודע שזה קצת לא נחמד, אבל אחרי הכל, הTCM הוא לא איזה ורסיה של CM, אלא משחק מאד מאד שונה ממנו. מעבר לעובדה שמדובר באותם שמות בדרך כלל, הנתונים נרשמים אחרת, המשחק נראה אחרת, התקשורת, הדינמיקה ועוד דברים, מאד מאד שונים. למה להכניס את הTCM לפה גם?... מילא שעד עכשיו תהו אם זה לא אותו משחק בקול רם, ותהו איפה אפשר להוריד כדי להשוות, אבל להתחיל גם לדסקס אותו?...קצת מוגזם לא?...מה השלב הבא? נתחיל לדסקס פה גם על קווייק 3 ועל אנריל טורנמנט (כי גם שם בועטים, אמנם בראשים של הדמויות שאתה מפוצץ באלף ןאחד דרכים יצירתיות, אבל זה גם משחק מחשב וגם בועטים!)? אה, וגם בTCM צריך לבנות בארים, שכחתי.

ליטן א

New member
אני לא מסכים.

הפורום אמנם נקרא צ´מפיונשיפ מנג´ר, אבל הוא דן במשחק מחשב, שבו אתה מנג´ר של קבוצת כדורגל. במקרה, גם TCM שייך לאותה קטגוריה, ולכן מבחינתי, טוב ויפה שיהיה מקום להודעות מהסוג הזה. למשחקים מהסוג של פיפ"א, אגב, אני לא חושב שיש מקום בפורום הזה. חוץ מזה, כרגע הדיונים נוגעים להשוואות בין CM לבין TCM, ולא ראיתי אף שאלה לגבי התוכן של TCM, כמו שראיתי המון שאלות על CM. בוא נגיד, שהפורום נשאר פורום CM, בתוספת קטנה..

tomash11

New member
ההודעה הראשית היא בדיוק שאלת תוכן

ההודעה הראשית שממנה מתחיל כל השרשור, מדברת כבר על משחק ממשי ועל התוכן שלו ולא על השוואה כזו או אחרת בין המנג´ר שלנו לבין הTCM, וזה מה שהיה מרגיז. וזה בדיוק כמו מה שרשמתי, מילא שאלות פה ושם על איפה אפשר להוריד ואם כדאי או לא (ואז כניסה להבדלים בין שני המשחקים), אבל כבר להכנס לפרטים ממש של איך הולך המשחק ומה קורה בו וכולי, זה נראה לי קצת לא לעניין. מתישהו נמצא את עצמנו מדברים על משחקים של הTCM ומתבלבלים בין הודעות של הCM לבין הודעות של TCM, בין שחקנים שהם טובים בTCM אבל לא טובים ב CM ונכנסים להשוואות מופרכות לחלוטין בין שחקנים כאלה. הרי כל מי שמדבר על המשחקים האלה מדבר על השוני הגדול בינהם, יש עוד משחקים מסוג המנג´ר, לא רק הTCM (להזכירך יש את הTCM לדורותיו, ועוד כמה סוגי מנג´רים, וגם הם לדורותיהם...), ואותי אישית די יבעס אם יום אחד אני אפתח את הפורום הזה ואגלה שאני צריך להתחיל לברור פה את ההודעות אחת לאחת כדי לגלות מה מהן זה CM מה זה TCM ומה מדבר על ג´נרל מנג´ר ומה מדבר על דוד ובניו מנג´ר קום ועוד ועוד. נכון, היום הזה רחוק מן הסתם, אבל כדאי שעכשיו נקבע כללים מסוימים לגבי מה כן ומה לא, מאשר נצטער יום אחד שלא עשינו את זה. ושוב, עד עכשיו לא היה ממש אכפת לי מהTCM, אבל ההודעה הראשית כאן היא כבר שאלת תוכן לגמרי, ולא שאלה שמדברת על האיכויות של המשחק הזה למול הCM ואני בסך הכל מזהה כאן איזה תקדים, שאני לא מת עליו בגלל שהוא נראה לי התחלה של דרך שאני בכלל לא אוהב.

Starting Skater

New member
לי יש לי את שניהם

ומאחד שאהב מאד את המנג´ר הקודם של EA ממש ממש התאכזבתי, כל כך התאכזבתי שאני לא משחק בו אלא בצ´מפיונשיפ(שפעם לא אהבתי) קודם כל הממשק שם לא נוח, אתה לא יכול לראות איזה מקום אתה בליגה או כל ליגה אחרת, אם אתה מחפש שחקנים אז הוא מוצא רק מהליגות שבחרת ומאלה שלא בחרת רק איזה 7-8 קבוצות וזה די מבאס, קבוצות גם הוא מראה רק איזה 7-8 מכל ליגה, כדי לחפש שחקן אתה הולך קודם לטרנספר ליסט ומשם עושה חיפוש (מה שגם הורס) יש שם ממש קצת נתונים(איזה 5) אבל זה לא כל כך משנה כי יש רמה של שחקנים בתור מספר אחד, הלייב מאטצ´ שם הוא ב פיפא 2002 וזה ממש מסריח כי בא לך לשחק, וגם השחקנים שם ממש לא דומים. מצד שני יש שם כמה דברים מגניבים כמו למשל שאפשר להחתים שחקנים בני 12 לנוער, ושיש שחקנים בעיות, וגם שאפשר לדבר עם שחקנים(ממש מסכן), פעם אחת זרקו אצלי על קרגר פחית כי הוא כבש שער עצמי, וחבר שלי שלף אצבע לאוהדים כי הם קיללו אותו והשחקנים שלו גם בעטו בכל מיני דברים כי הם היפסידו. ויש שם גם מלא דברים שוליים כמו שם החברה שלך וכמה שפות אתה מדבר, ונקודות אימון(למה לעזזל אם לא אתה מעביר את האימונים???). אבל בכללי שינו את זה ממש הרבה וחבל, הדברים הטובים לא מכפרים על הרעים וממש התאכזבתי ממנו, הוא מסובך מידי ולא נוח, לא אהבתי והתאכזבתי.

למעלה