יש לי YES!!!

riktal

New member
יש לי YES!!! ../images/Emo13.gif

בנוסף על HOT! כן, על אותה הטלויזיה יש לי את שניהם.
אתמול ראיתי את פרק 20 פעמיים (למרות שהפרק הזה תמיד מכניס אותי לדיכאון).
כשראיתי את הסצנה שבה דין מנשק את כרמן, חשבתי לעצמי שהבחורה הזאת קיבלה כסף כדי להתנשק עם ג'נסן. אני הייתי משלמת כדי לנשק אותו!!
מה אני אגיד - אין צדק בעולם....

darklighter

New member
יא תתחדשי!!!../images/Emo47.gif../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

לא ידעתי שאפשר לעשות באותה טלויזיה
פרק 20 מעולה, וזה דווקא לא כל כך מדכא אותי...קצת עצוב על מרי וג'סיקה וזה אבל מה לעשות אם זה היה ככה לא היה תכנית... לגבי דין וכרמן- את כל כך צודקת
אני הייתי עושה את זה בחינםXDDD

חחחחחח תכלס!!!

אני מקנאה בשחקניות האלה שזכו לנשק אותו כל פעם...ובמיוחד בקופההה הזאתתתתת קאסיייייייייייי בעעעע שכל כך לא מגיע לה.... מילא אלונה שלנו..הייתי דווקא שמחה..אבל לא! הם לא רוצים שאני אשמח..חראות.. ואיך זה יכול להיות גם הוט וגם יס בטלוויזיה אחת??
שווה לך!

riktal

New member
מתברר שזה אפשרי- הוט ויס ביחד.

גם אני לא האמנתי שזה אפשרי, אבל ב-יס הבטיחו מראש שזה אפשרי. ההורים שלי מתעקשים להשאר בהוט וזה בסדר כי יש לי איזה שתי סדרות שם, אבל רוב הסדרות שאני רואה היום הם של יס אז החלטתי שאני רוצה יס. המתקין אמר לי שהדבר היחיד שעוד חסר לי זה פלזה.
. אמרתי לו שגם לזה אני עוד אגיע...
בכל אופן, נראה לי שחוץ ממבקרי טלויזיות, אני האדם היחיד בארץ שיש לו את זה.

darklighter

New member
חלום חיי להיות מבקרת טלויזיה../images/Emo190.gif

בלי קשר להוט ויס... וכן גם לי יש אותה בעיה שההורים מתעקשים על הוט ואני רואה הרוב של יס וכאלה... אבל בתכלס בסוף הכי טוב הכל במחשב וזהוXD כי על אינטרנט ממילא משלמיםXDD השאלה מתי יהיה לך זמן לראות את כל זה?

riktal

New member
../images/Emo4.gif האמת - אין לי כל כך הרבה זמן אבל

זה תמיד כיף שיש אפשרויות. האמת היא שהממיר של הוט לא נפתח אצלי בכלל. מאז שיש לי יס אני פותחת רק את הממיר שלהם ורואה את הסדרות שהורדתי עד עכשיו וזה נחמד לראות בטלויזיה עם תרגום משהו שעד עכשיו ראיתי בלי תרגום בדיוידי.
גם אני מורידה בלי סוף, אבל זה עדיין נחמד לחזור ולראות דברים שראיתי בעבר ושאהבתי. חוץ מזה, זה יוריד ממני קצת את הלחץ של ההורדות. אם משהו משודר - אני לא צריכה להוריד אותו.
בכל אופן, אחרי שראיתי 3 פעמים את אותו פרק של על טבעי ב-24 שעות, אני לא מצטערת על ההחלטה. אולי בעתיד אני ארגיש שזה מיותר, אבל בכל אופן אני משלמת רק על יס, על הוט ההורים שלי משלמים, כך שאת הוט אני מקבלת בחינם.

רעותוש02

New member
מזל טוב!חחח תחדשי../images/Emo13.gif

אה ו
קטנציק ביום חמישי ישנתי אצל חברה ובאמצע הלילה היה לי סיוט שאנחנו ישנות הפוך[לא תלויות מהרגליים אלה הראש במקום בצד ימין בשמאל]לא חשוב בקיצר פתאום אני מרגישה יד ואני אומרת לא יכול להיות היא ישנה ופתאום ג'נסן קם[אני איך שהוא הפכתי לג'נסן מוזר מאוד...] והחזיק את הידיים ופתאום אלו היו ידיים כרותות עם דם ופתאום ה2 הפכו ל4 ואז ל6 ואז ל8 איזה פחד לא יכולתי לישון אחרי זה!!!

darklighter

New member
זה הזוי כזה... לא צחקתי עלייך../images/Emo190.gif

צחקתי על החלום... והמסן לא מתחבר לי היום

Batelg

New member
וואי אפשר לעשות את זה?!?

(רצה לאמאאא) את נהנהת משני העולמות.. אה.. חחחח פרק 20 מכניס גם אותי קצת לדיכי אבל עם זאת זה אחד הפרקים האהובים עלי! זה פשוט דין במלואו..

למעלה