יש לי מצב רוח קרבי ווכחני. מי רוצה לריב קצת?
B bartzvi New member 9/3/15 #4 לא יודע .... זו היתה יוזמה שלך ... רק באמת מאמי ....תדאגי שלא אקום אחרי המכה שלך
T turangaleela1 New member 9/3/15 #5 אל תדאג אחרי שאני אטפל בך לא תוכל לקום. אויש רגע, מה קורה פה? אני באה קרבית וארוצה לריב ובמקום זה אני מפרלטטת? מה עשית לי????
אל תדאג אחרי שאני אטפל בך לא תוכל לקום. אויש רגע, מה קורה פה? אני באה קרבית וארוצה לריב ובמקום זה אני מפרלטטת? מה עשית לי????
T turangaleela1 New member 9/3/15 #10 אני לא באמת יודעת ללכת מכות לא צריכה בגדים להחלפה, איך שאני ככה אני אצא. walk of sham לפנים.
T turangaleela1 New member 9/3/15 #13 יאפ ואני גאה בהן בכל אחת ואחת מהן. לא כמו הביצים השבריריות שלכם, אצלנו יש באמת חוסן
נ נסיכת הכוכב New member 9/3/15 #35 למה רוע ? אתם מייצרים ושופכים אנחנו נולדות איתן מוכנות בגוף וכל אחת היא עולם ומלאו לא מפזרות אותם כמוכם
למה רוע ? אתם מייצרים ושופכים אנחנו נולדות איתן מוכנות בגוף וכל אחת היא עולם ומלאו לא מפזרות אותם כמוכם
B bartzvi New member 9/3/15 #40 מאמי ..נסיכתי ..לא הבנת .. אין טיפת רוע בגלי ..( ובכל מקרה, אני מחזיק ערכת עזרה ראשונה צמוד). מת על הילדה הזו
מאמי ..נסיכתי ..לא הבנת .. אין טיפת רוע בגלי ..( ובכל מקרה, אני מחזיק ערכת עזרה ראשונה צמוד). מת על הילדה הזו
T turangaleela1 New member 9/3/15 #9 רגע אני אשים פרצוף רציני. אני טועה?? ומה איתך נראה לך? ככה זה הגיוני לדבר בכלל? איפה הערכים אני שואלת, ומה עם החיילים שלנו המסכנים ששוכבים בבוץ עכשיו, מה איתם, וביבי וזה, באמת שאין לך בושה
רגע אני אשים פרצוף רציני. אני טועה?? ומה איתך נראה לך? ככה זה הגיוני לדבר בכלל? איפה הערכים אני שואלת, ומה עם החיילים שלנו המסכנים ששוכבים בבוץ עכשיו, מה איתם, וביבי וזה, באמת שאין לך בושה
T turangaleela1 New member 9/3/15 #19 הו לא, לא אמרת את זה הרגע שוגי? כריות לוקח בענק. אני לא רוצה מכות