יש לך אש ? |תרה אחר אייקון של אש|

NBGirl

New member
יש לך אש ? |תרה אחר אייקון של אש|

לענינינו.. זוכרים את הפרק בסקס והעיר שקארי יוצאת עם הנגר הזה ויש לו בעיה מאוד גדולה עם זה שהיא מעשנת (?) אז מה אתם הייתם עושים-
אם אתם שונאים עישון הייתם יוצאים עם אדם שמעשן ?
אם אתם מעשנים הייתם מנסים להפסיק לעשן למען זה שאתם יוצאים איתו שממש ממש לא סובל את זה ?

jessy19

New member
אני לא אוהבת עישון

אבל אין לי בעיה לצאת עם מישהו שמעשן, כל עוד הוא לא משתמש בי בתור מאפרה ולא מעשן בשרשרת, אם זה פעם ב... אין לי בעיה. אם אני הייתי מעשנת והבנזוג לא, והייתה ביננו כימיה והכיוון הוא בהחלט רציני, הייתי מפסיקה לעשן למענו.

h e n y

New member
אהמממ שאלה טובה

זה שאני אוהבת/אובסיסית מעשן, אבל זה לא מפריע לי בכלל,
ואין לי בעיה לצאת עם בנאדם שמעשן. כול עוד שהוא לא מכריח אותי ועושה לי דווקא אין לי בעיה.
אם הייתי מעשנת והבנזוג לא הייתי משתדלת לעשן פחות לידיו

אני מעשן-

אבל בואי נגיד את זה ככה- אם תבוא בחורה שאני באמת אדלק עליה, היא רק תצתרך להגיד לי להפסיק- ואני אפסיק... כבר קרה מקרה...

זיו25

New member
הייתי מגדיר את זה ככה

אם אישתי הייתה מעשנת, היא לא הייתה אישתי. אני ממש לא אוהב עישון... בברכה, זיו.

Anna Karenina

New member
אחלה שאלה..!! ../images/Emo13.gif

ובכן, אני שונאת עישון. שונאת שונאת שונאת..!!! לא מסוגלת..אני יכולה להריח מישהו מעשן מקילומטרים.. א-ב-ל... אם יהיה מישהו שממש ימצא חן בעיני, והוא יעשן, אני אבקש ממנו לא לעשן לידי, או כשאנחנו ביחד... ומקסימום, אם הוא מעשן לפני שהוא רואה איתי, לפחות שיפטר מהריח הנורא הזה קודם...

pain is MY love

New member
אם הבחור שאיתי מעשן

אני תופסת על זה טרמפ ומעשנת רק מהסיגריות שלו
ואם הבחור שאיתי לא מעשן אני מעריכה את זה ולא מעשנת לידו... אבל אם אנחנו יוצאים תקופה מסויימת אני לא אתאפק כל הזמן בלי לעשן לידו ושיקבל אותי איך שאני! אני אתחשב בו אבל אני לא אפסיק בגללו... במיוחד לא אם הוא יציב לי תנאים בסגנון "או אני או הסיגריות"

קטרפי

New member
אני חושב שהיה מפריע ../images/Emo110.gif

אם הייתי יוצא עם מישהי מעשנת, זה בכולמקרה היה מפריע לי איכשהו אבל הייתי מנסה להתעלם מזה כמה שיותר רק אם זה היה מתחיל ממש להפריע ולא היה אפשר להגיע עם זה לפשרה, אז אולי הייתי ניפרד ממנה. למשל לא משנה שהיא מבטיחה לא לעשן ליידי, בכולמקרה הריח של זה נישאר כמה זמן אחורי זה, במיוחד אם היא מעשנת הרבה

dreamgirl000

New member
../images/Emo11.gifדבר ראשון...

אצלי אין מעשנים נקודה.
וב' ואם למרות זאת הייתי אוהבת אותו....הייי אוהבת אותו אבל בלי הסיגריה... אצלי זה כמו סקס עם קונדום.... או שאתה מפסיק לעשן או שאתה מעשן ובלעדיי______ - או שאתה שם קונדום או שאתה נשאר בחוץ מותק.... ואם אני אם ובכלל הייתי מעשנת למען אותו בין אדם ששוה לאהוב דווקא הייתי מפסיקה לעשן...למרות שבחיים לא אעשן

למעלה