יש לך בן זוג

מיטללל

New member
יש לך בן זוג ../images/Emo35.gif

כן ?
יופי צאו מההודעה
לא ?
תענו לשאלה הבאה- למה

TheWhiteTigris

New member
למה?...

כי נשים אוהבות למרר לנו את החיים בלי שניבין מה לעזאזל הן רוצות. אה, ויש המון שהן סתם טיפשות.

TheWhiteTigris

New member
אם לא הבנת מההודעה

הזאת... זה בגלל שאני פשוט לא מהאלה שממגנטים אליהן בחורות...

ולא, לא הבנתי מזה

ניגשת לקרא שוב וחוץ מזה אין כזה דבר- גם אלה שממגנטים- זה לא אומר כלום! רושם ראשוני לא נשאר לנצח

pain is MY love

New member
למה לא?!

אני נהנית מכל רגע בחיי הרווקות! אני עושה מה שבא לי, מתי שבא לי, ועם מי שבא לי... אני יוצאת לדייטים, אני מכירה אנשים אני מפלרטטת, אני נהנית מתשומת לב של בחורים... למה לי להפסיק עם כל זה?.....

כי כל זה ריקנות

אני רווק שבועיים וזה הרגשה מחורבנת של ריקנות יש לי חלל גדול וזה מצד אחד כיף להיות רווק אבל זה לא זה בלי אהבה אין טעם לחיים

pain is MY love

New member
זה כי אתה פגוע

זה כי אתה עדיין אוהב את חברה שלך ומרגיש שמשהו חסר לך... אני לא מרגישה שמשהו חסר לי! אני לא מרגישה שום צורך להיות תלויה במישהו אחר! טוב לי עם החופש שלי... החיים שלי מלאים בכל טוב תאמין לי... לא מרגישה שום ריקנות.

אני בדיוק כמוך!!!../images/Emo45.gif

לא ממהרת למצא אף אחד. החיים עוד לפניי
וכמה כיף שאין ת'שיחות של "איפה את? עם מי? מה את עושה?" הכי כיף לא לתת דין וחשבון לאף אחד ופשוט לצאת ולהסתכל על מי שבא לי!

Zoharrr

New member
אהמ

למה? כי אני שמנה,מכוערת,אגואיסטית וכו'? תשאלי את הגברים לא אותי! האמת, שאני פשוט מתה מפחד מאהבה. נפגעתי יותר מידי בפעם האחרונה שהתאהבתי. חוצמיזה, בנים לא מתחילים איתי. ולי פשוט אין ביטחון עצמי כדי להתחיל איתם... יש לי מיליון ידידים. It's good enough

עם גישה כזאת גם לא יהיה לך.

את צריכה להשתנות
תאהבי את עצמך אל תקראי לעצמך שמנה מכוערת ואגואיסטית

Zoharrr

New member
אני יודעת../images/Emo4.gif

אבל זה לא ממש עובד לי הלהשתנות הזה.... לא בקטע של הערכה עצמית... רוצה לתרום קצת מהנרקסיזם שלך? בבקשה... :)

אני יכולה לתרום לך ת'מסנג'ר שלי

ונוכל לדבר על זה אם מתחשק לך
ואז אני יוכל להדביק אותך קצת בנרקיזם..

כי...

כי לא מצאתי את האחד בשבילי כי טוב לי עם החופש שלי כי אני נהנת מתשומת הלב של הבחורים מסביבי כי אני אוהבת להיות חופשית כי אני מתה על ידידים שלי ואם יהיה לי חבר אנחנו ניצטרך להתרחק (אתם יכולים להגיד עד מחר שזה לא נכון אבל זה ממש ככה!).

mass

New member
כי אני לא מתחיל עם אף אחת

ואלה שמתחילות איתי לא ממש רוצה.

למעלה