יש לך בן/ת זוג ?

מיטללל

New member
יש לך בן/ת זוג ?

כן ? יופי צאו מההודעה לא ? תענו לשאלה הבאה- למה

dd27

New member
כי במחשבותיי המעוותות אני מרגישה

שגברים מעדיפים בנות רזות .. ואני לא ממש רזה ( ובכלל היום כל בחורה שהיא שוקלת 3 קילו מעל הממוצע מתחילה דיאטה אז מצבי קשה.. לי נראה בחברה מערבית שמעודדת רזון חולני עד להפרעת אכילה אנורקסיה כל הפרסום באויר שרזה זה הכח שווה אני חיתי וגדלתי בתור ילדה מלאה שהתבגרה לנערה מלאה שמנה רזיתי עליתי רזית עליתי ועכשיו שוב ירדתי.. כל ערך בטחון העצמי שלי מושתת על היותי עם משקל עודף וזה לא משנה כמה מחמאות אקבל יש לי סרטים של בטחון עצמי לקוי מרגישה פחות אטרקטיבית בגלל היותי בחורה לא רזה.. מרגישה שהחוסר בטחון שלי מרתיע.. כי למראית עין הכל טוב אצלי. יפה,איטלגנטית רגישה מצחיקה..ו..צנועה...? ןפשוט נראה לי ההתעסקות במשקל שלי כל כך מושרשת שזה עלול להרתיע

seeyou

New member
חשוב לחיות ביחסים טובים עם עצמך!

אם את לא תאהבי את עצמך אז למה את חושבת שזרים כן? את לא חייבת להיות אחרת...זה הגוף שלך ולא של אחרת מי שרוצה לאהוב אותך כאדם חייב לקבל עיסקת חבילה, גוף ונפש. A man who is attracted by your mental appearance loves you more than a man who is attracted by your physical appearance. יוסי

שייירן

New member
שאלה לגיטימית בהחלט

גם ידידים שואלים אותי את זה... ואולי זה בגלל חוסר מזל אולי בגלל שאני בררנית ואולי בגלל שאני נופלת תמיד על מתוסבכים... באאסה

m14590

New member
..אם ההיתי יודעת....

לא...אין לי בן זוג... ואם ההיתי יודעת למה אין לי בן זוג ההיתי אומרת לך...

למה אין לי בן זוג? ../images/Emo3.gif

אני האשמה היחידה בכך... כשאני רווקה, אני מרגישה שאני כ"כ רוצה בן זוג, ולהיות במערכת יחסים, אבל אם כבר אני באחת כזאת אני מרגישה כאילו אני נחנקת, ומחפשת רק דרכים לצאת ממנה.. אני לא יודעת, כנראה אני עדיין לא בנויה למחויבות.. כנראה עכשיו אני רווקה תקופה ארוכה יחסית ואני חושבת שהגיעה זמני למצוא בן זוג, להיות במערכת יחסים רצינית.. אבל בתכלס, אני כבר לא יכולה לדעת אם השתנתי או שסתם משעמם לי.....
למעשה לא מזמן, הכרתי מישהו שלפי דעתי הוא בחור מדהים, וכ"כ רציתי שיהיה ביננו משהו רציני, אבל הוא חיפש יזיזה.. ולא התאים לי, אז נראה לי שדי התבגרתי והשתניתי בתפיסה שלי, אבל שוב - אין לדעת.. למרות זאת, אני עדיין ממשיכה לא להתייחס לבחורים ברצינות לצערי אז מה המסקנה מכל זה
בדיוק מה שכתבתי בהתחלה, אני אשמה, אם הייתי רוצה להיות במערכת יחסים הייתי יכולה, רק חסר הקורבן שאני ארצה לוותר למענו על החופש שלי

pain is MY love

New member
המרחיק מקרב והמקרב מרחיק...

מכירים את הפתגם?... הבעיה היא שהחיים שלי פועלים לפיו.. מי שאני רוצה לא רוצה אותי ולא שם עליי ומי שרוצה אותי אני ישר מתקררת לגביו. ובכלל אני לא בטוחה שאני מסוגלת עכשיו להיכנס למערכת יחסים רצינית עם בחור אחד... בשביל שאני ממש אתחייב למישהו אחד הוא אמור להיות כל אבל כ-ל מה שאני רוצה... והיחידים שיש להם את זה לעולם לא מסתדרים איתי כמו שצריך... בעייתית אני..

yardenj

New member
זה ממש קל

אני אשם,או שאני בצבא-ואין בחורות זמינות או שאני בבית ויוצא עם חברים ולא מכיר בחורות. באופן כללי אני לא בדיוק הולך ומתחיל עם בחורות יותר,כי נמאס,רוצה משהו אחר-ודברים כאלו לוקחים זמן שאין לי.

כי כל פעם

שמישהו מנסה לפתח איתי משהו, אני ישר בונה חומות וכשאני מנסה לפתח עם מישהו משהו, זה מתחיל יפה, ונגמר מהר, כי אני פשוט מרגישה חנוקה, רוב הפעמים, לפחות

Zoharrr

New member
נראה שזה בגלל הסיבות הבאות:

- מסתבר שאני ממש ממש ממש ממש מכוערת ומפלצתית אפילו יותר ממה שאני חשבתי שאני(וזה המון...) - אני מחפשת מישהו שכנראה לא קיים...(ישר,עמוק,עדין אבל לא סיסי, נושם מוזיקה טובה וגם נראה טוב) - אנשים לוקחים אותי כמובן מאליו - או שאני כלבה מידי או שאני נחמדה מידי, לא מצליחה לאזן את עצמי.

magenta73

New member
אז זהו ש...

קודם כל, אני חדשה בכל הפורומים והצ'טים למיניהם, הרבה בגלל שאני בדרך כלל עובדת על מקינטוש וכל העסק שם קצת בעייתי, עכשיו יש לי לפ-טופ חמוד, הרבה בגלל שאני מתחילה ללמוד וגם רוצה להתחיל לכתוב ספר, שאויה - מדבר הרבה על מערכות יחסים בינו לבינה וכאלה, נראה לי שמצאתי את הפורום הנכון, אז - תודה. תודה גם על זה שאני רואה שאני לא לבד בלהיות לבד. ויש הרבה סיבות. אבל הראשונה והאחרונה לזה היא שאני בוחרת להיות לבד. אני מפחדת להכנס למערכות יחסים גם בגלל שגדלתי בבית לא משהו - הורים גרושים מגיל 14 וגם בגלל שאורח החיים שלי מסתובב על זה שאני לבד. ובאיזה שהוא מקום טוב לי עם זה, כי אם לא היה לי טוב, הייתי עכשיו עם משהו. הייתי מפסיקה עם הבררנות, הייתי זורמת יותר, הייתי מפסיקה להידלק על אילו שבפנים בלב, האינטואיציה אומרת לא להתקרב אליהם. בסופו של דבר, אין לנו את מי להאשים במצבנו חוץ מאת עצמנו. מי שבונה את החיים שלנו זה רק אנחנו, ברגע שניתן לנסיבות אלו או אחרות להיות "גורם", זו סתם בריחה. אין דבר כזה שמנה מידי, אין דבר כזה בנים מעדיפים בלונדיניות, לא כולם אותו דבר ולא לכולם אותו טעם. מעבר לזה שמאוד יכול להיות שפשוט עוד לא פגשתי את האדם הנכון, בזמן הנכון, במקום הנכון.

המממממ

אני בררן מדי..... סץם נו אני לא יודע.... אין לי מושג..... כי זה ככה..... ואין לי מושג.... כאילו אני יודע שאם הייתי בחורה... הייתי בטוח יוצא עם עצמי....חחח סתם נו זה ככה ונקווה שיהיה יותר טוב בקרוב.... ואני באמת יותר מדי בררן אני מחפש מושלמת מדי.... זה בעייתי...

TheWhiteTigris

New member
זאת שאלה טובה...

צריך לשאול את הבנות לגביה, כי לי אין שמץ של מושג...

למעלה