יש לך תולעים??

tamarsharoni

New member
כל באומר דברים בשם אומרם כאילו הביא גאולה לעולם .

זו אני , תמר , שציטטתי את שכתבו ערוצי התקשורת בבוקר שלאחר בחירות 29. 05 1996. בחירות 96 בחצות הלילה כשהתוצאות הראו שפרס ניצח , כולם הלכו לישון . לפנות בוקר הגלגל התהפך , וביבי , עד אז ראש האופוזיציה התחיל לטפס , ועבר לראש הפירמידה . בחדשות הבוקר ערוצי התקשורת הכריזו :הלכתם לישון עם פרס והתעוררתם עם ביבי .

אדזה 900

New member
טרי טרי

רצתי היום מהר מהר לרופאה לטיפול כי אני יודעת שזה היום האחרון בשבוע שהיא מקבלת פציינטים,היא קיבלה אותי ללא תור ואני מתנצלת ואומרת לה שהגעתי כי ביום ראשון היא בוודאי לא תקבל,שואלת למה,אמרתי לה כי זה ערב חג,היא אומרת לי אבל ערב חג זה רק בשבוע הבא כך שביום ראשון זה אני עוד מקבלת,בקיצור הסיניליות מתחילה לחגוג.

yaely2

New member
מנהל
המבולבלים

ערב טוב,
אתמול קראתי הודעה של אורחת בשם שם, אודות הבילבול. אני חושבת שלאחר שעוברים גיל מסויים הבלבול מתחיל לחגוג, רק מתי מעט מצליחים לדלג על זה.
ישבתי אתמול וכתבתי הודעת תשובה ורק היום אחר הצהריים הבנתי שכתבתי אבל משום מה זה לא נכתב. כנראה לחצתי על כפתור אחר.
אנו מתבלבלים כמעט בכול נושא, אני אישית התבלבלתי המון פעמים , אך יש לי כנראה מנגנון הגנה כי לא הצלחתי להיזכר בפרטים.
אצל מישהו אחר אני דווקא זוכרת ואפילו צוחקת. יש לי מכר שהוזמן לחתונה מאוד יקרה לו והמתנה הייתה בהתאם. נכנס לאולם, אמר מזל טוב, נתן את המתנה והתיישב. לאט לאט חיפש פרצופים קרובים ולא מצא, אמר "בטח לא הגיעו עדיין"
ובכול זאת הגיע הרגע שהוא הבין שמשהו משובש, הלך לבעלי השמחה ושאל "זו החתונה של פלוני אלמוני?" אמרו לו "לא" יצא מן האולם והלך הביתה, בדרך נזכר שהיה צריך לבקש את המתנה. "נאחס על נאחס" הוא אמר לי.

yaely2

New member
מנהל
יש לך תולעים??

בוקר טוב. את המשפט הזה למדתי בעבר באחד השיעורים הראשונים בקורס מעניין. אמרתי למרצה "קר לנו, אפשר להנמיך את המזגן?" ואז בחורה מהקהל השיבה לי "את המילה "לנו" אומר רק מי שיש לו תולעים, את צריכה לומר - קר לי -. רק מי שיש לו תולעים יכול לדבר בגוף רבים. הפנמתי.
יש כאן בפורום שכותבים "לא נוח לנו" "אנו מבקשים... " ואני נזכרת איך אמרו לי "רק מי שיש לו תולעים יכול לדבר בגוף רבים.".
כמובן שאם האדם שהוא נציג ציבור אז מותר לו.

למעלה