יש לכם אולי מושג?

יש לכם אולי מושג?

לא עידכנתי את הבלוג כבר חודשים, ולפתע אני מגלה כי ביום שלישי נכנסו אליי לבלוג המון אנשים. לפי הסטטיסטיקות הישנות, אלה עם האלפי רובוטים, אין על מה להתרגש. אבל עכשיו, כשהסטטיסטיקה ברצפה, זה מאוד מפתיע לגלות את העמודה גבוהה כל כך... חיפשתי ב"מאיפה נכנסו" ולא מצאתי שום דבר יוצא דופן. יש לכם מושג מה קורה פה?

דם דם

New member
בגלל זה נכנסו

לוודא אם אתה מת אז רצו לרשת את הבלוג שלך אני אישית הלכתי קרבות עקובים מדם עם כמה מעריצות שלך כדי לרשת את מסרלע אולי אנשים באמת נכנסו לראות מה איתך למה אתה לא מעדכן הרבה לך תדע

כנראה לא הסברתי את עצמי נכון

כשאני אומר הרבה, אני מתכוון המון! בוא נגיד שכרגע, הממוצע היומי הוא.. אה... נילס הולגרסון.. אז ביום שלישי הגרף עלה ל.. אה.. מומין אמא וסנורקה ביחד.

chen snape

New member
גם אצלי זה היה ככה

ב6 ליוני 2006 מס' הכניסות הוכפל פי עשר מבדר"כ, והבלוג בכלל היה כמעט ריק ואין סיכוי שכתבתי שם משהו שקשור לשטן.

mary lou

New member
ארכיון...

לפעמים אנשים מחליטים לקרוא הכל מהתחלה ואז העמודה נוסקת אל על. אולי מישהו החליט לנקות את הארכיון שלך מאבק וקרא הכל מההתחלה.

אבל לפי סטטיסטיקת התשלומים

גם נכנסו המון אנשים. ואנחנו יודעים שהם מסננים את זה ככה שמישהו אחד לא יכול להכניס לי כל כך הרבה כסף...

mary lou

New member
לא נכון

הם מסננים רק כניסות שהן מעבר ל*עשר פעמים שאותו גולש נכנס לאותו דף באותו יום*. אם מישהו קורא ארכיון, ועובר רשימה רשימה (ולא מהדף הראשי של הבלוג) כל הכניסות בהחלט נספרות. אני יכולה להגיד לך שגם אני חוויתי את זה השבוע, משהו כמו שלושה ארבעה שקלים שכל כולם חיטוט בארכיון של חודשיים בערך. מישהו שם אוהב אותך, עכבר, מישהו מרפרש אותך P:

גאמי

New member
בטח זו היתה דעת הקהל שבאה לבקר

דרך מקורית להחזירך למסלול שלנו. להגיד לך? אין לי שמץ, אבל אתה אומר שהיו הרבה רובוטים, נו זה חזרה לעתיד 4, גירסת שנת 2007 ברוך שובך

naama tapuz

New member
רק כדי שתהיה רגוע

ספירות הרובוטים לא חזרו. אבל יכול מאד להיות שמישהו התענין בכתביך ואולי רומז לך שהגיע הזמן להזיז את ישבנך ולכתוב. נו, למה אתה מחכה?!

TheWhiteTigris

New member
גם לי זה קרה...

לפני שבוע או יותר, הסטטיסטיקה קפצה ביותר מ-פי 20... לא מצאתי הסבר לזה.

למעלה