יש לכם אולי עיצה

tropitai

New member
יש לכם אולי עיצה

איך שותים הרבה ולא מגיעים למצב של הקאה? זאת ההרגשה הכי גרועה שיש..

ערןGS

New member
כן

אוכלים טוב לפני. שותים מים תוך כדי. שותים אלכוהול איכותי. ועדיין לא מפריזים בשתיה... זהו בגדול...

דברים שמונעים הקאה

דברים כמו לימון ומלפפון חמוץ. כמובן שכמו שערן אמר, לאכול לפני, או תוך כדי. בכל מקרה, אני ממליץ על לימונים ומלפפונים חמוצים, תוך כדי. הבחילה פשוט עוברת. מה גם, עשה הפסקות בין שוט לשוט. ככל שההפסקה יותר קטנה, כך יש יותר סיכוי להמשיך אחרי זה. שיטה אחרת היא שוטים יותר קטנים. נגיד 2 צ'ייסרים בהפרש של דקה ביניהם יעשו לך פחות בחילה משוט. לדעתי יש גם את הקטע הפסיכולוגי...אם אתה מחכה לבחילה ולהקאה, אתה תקיא. יש גם את גורם הגנים, אני בורכתי ואני רוסי....אז אני מפרק בקבוק וודקה או תקילה של 750 וסבבה לי... זהו נראה לי, אם יש שאלות, שאל...

maxfain

New member
אני לא נורמאלי חחחח

גם אני ככה.. אפילו לא צריך את כל ההקדמות האלו לאלכוהול, איזה כיף זה..

זה לא כזה כיף בכלל...

שמע, זה נחמד במסיבות של אלכוהול חינם, או מסיבות בבית שאתה באמת יכול לשתות בלי חשבון. זה גם נחמד לעשות תחרויות שתיה עם אנשים... אבל ת'כלס, אני ממש מקנא באלה ששותים בירה וחצי והם שפוכים. אני רואה את עצמי נכנס למועדון או פאב ומוציא 200 שקל על אלכוהול (בירה, שוטים, צ'ייסרים) ונהיה בקושי שיכור ואנשים שאני איתם תופשים ראש מ-30 שקל. ברור שאני לא אוכל לפני, אבל זה עדיין לא משנה הרבה...להיות רוסי בימינו זה כואב לכיס.

maxfain

New member
בגלל זה

מתדלקים בעבודה לפני שיוצאים :) ואז כבר הכל נראה אחרת..

Sany b

New member
../images/Emo5.gifשתיה הקאה וכל היוצ"ב

כידוע לפני יציאה ו/או תוך כדי למטרת שתיה מרובה מומלץ לאכול טוב... הכי מומלץ זה בשר כי.... בשר סופח אליו את האלכוהול ומונע מספיגה מהירה ו/או לא מבוקרת של האלכוהול ישירות ע"י מיצי הקיבה אל מחזור הדם
הקאה היא דבר יחסי, מומלץ להקיא אם אתה שיכור , כשהייתי בקורס חובשים הייתי שיכור כמו שאר החבר'ה, חוץ מה"פיזדאט'ס קלאב" (החבר'ה הרוסים) שצחקו עלינו כי הם שתו כפול ולא הזיז להם, אחד החברים מילא אותי במים וקולה ושלח אותי לשירותים להוריד הכל, דבר שגרם למעין "שטיפת קיבה רצוני" רעיון גאוני, לא, זו לא בולימיה, אלא ניקוי הגוף מכמות מיותרת של אלכוהול רע, או בעיברית תקינה "רעל". המלצתי, אכול טוב לפני השתייה, שתה מים עם האלכוהול, וכמובן
!
ל-א ל-ש-ת-ו-ת ר-ע-ל (טהילה, טקו-טקו, וודקה ב7 שקל, קוקטיילים זולים ממבחינת אלכוהול -תמיד תדרוש אלכוהול טוב, עולה יותר-יותר בריא
) סאניB

חחח ואי איזה זיכרונות העלית לי

קורס חובשים...ביסלמ"ח...כמה יין היינו שותים. והספונג'טות....תענוג חחחח

ערןGS

New member
שאני אבין

כל הברמנים פה הם גם אופנוענים וגם חובשים...?! מה נסגר עם הפורום הזה..? ערן, ברמסטר.

אני לא ברמן, ולא אופנוען...

אבל אני באמת מקווה להיות בעתיד... רגע, אני נהיה "ברמן" כשאני מסיים את הקורס, או כשאני באמת מתחיל לעבוד בתור ברמן?

Sany b

New member
אני גם כבר לא אופנוען ../images/Emo122.gif

כיום אני סתם נכה, רוכב על מקל תוצרת יד-שרה.... 2006

tropitai

New member
קראתי מה שכתבתם אבל

ביום שישי האחרון יצאנו אני וידידה שלי לפאב אכלתי טוב לפני היציאה ובפאב הזמנו בקבוק יין ושתיתי גם מים בין לבין, בקיצור כל העיצות שנתתם בשלב מסוים פשוט הגעתי למצב שאני חייב להקיא, וזה דיי הרס לי את הערב איתה. לא סתם שאלתי..

nunimon

New member
שותים יותר.... ../images/Emo8.gif

וברצינות, שותים הרבה מים, ולא מערבבים סוגים של קוקטיילים. מה גם, לא מומלץ קוקטילים מוגזים. הכי חשוב, לשתות רק אלכוהול איכותי.

tropitai

New member
יין זה לא אלכוהול איכותי?

זה בקבוק של 100 שקל, לא של 20 מהסופר.. :)

מטופש

New member
כמה רעיונות כדי לא להקיא

שוב כמו שאמרו לפני: מים תוך כדי, מאכלים מלוחים תוך כדי... להשתדל רק לטפס בחוזק המשקאות, לא לשתות משהו של 40% ואחריו 17% כי שהמשקה השלישי יגיע ויהיה חזק אתה תמצא את עצמך מסובב מידי ועם בחילה. דבר נוסף לאכול לפני כמובן- להשתדל שזה יהיה אוכל שמן: בשר שמן, דגים מלוחים, נקניק, גבינות שמנות וכו'... מה זה עושה השומן אוטם את הבלוטות בגרון שסופחות הכי הרבה אלכוהול... כך נכנס פחות אלכוהול לדם מגיע ישר לקיבה ויוצא כשתן- ומשפיע פחות. הפסקות בין מנה למנה או שוט לשוט... ואחד הפחות ידועים שאני לא יודע מה העיקרון מאחרויו- אבל עלי הוא עובד נהדר: לא לערבב שיטות זיקוק, להשתדל לדבוק בערב אחד בדברים שהם או זיקוק רציף או זיקוק דודי... (שוב עלי זה עובד- אולי זה פסיכולוגי) וכמובן ששתיה של סוג 1 של אלכוהול מקלה והמנעות מתיה מוגזת

../images/Emo91.gif

לאחר שנים של הכחשה, בהם נמנעתי מלהקיא בכל מצב, למדתי כמה שזה טוב... תשתה, תהנה ולבסוף תוציא הכל, שהגוף שלך לא יאלץ להתמודד עם זה ושכאב הראש לא יתקוף אותך בבוקר... המלצה יותר הגיונית היא... להכיר במגבלות שלך, אל תפריז בשתיה ומומלץ לאכול בשר שמן לפני השתיה, לא תאמין איזו קיבולת יש לך אחרי צלעות כבש עסיסיות...

mayhema altar

New member
2 עצות

1. לאכול חמאה- בערך 3-4 שעות לפני. כמה פרוסות עם חמאה, אחלה של דבר, טעים ומגן. גורם לשכבת הגנה במערכת העיכול (!!**) 2. לשתות לאאאט!! (!!). לעשות הפסקה בין כוס לכוס. לנשנש, כמו שכבר נאמר. ובכלל, כל אחד ואיך שהגוף שלו מקבל אלכוהול. אם אתה רגיש, אז תמנע.

למעלה