יש לכם את כל הדיסקים של רד הוט??|טמ
H Hopeless addiction New member 8/7/04 #11 תראו... אפשר לנגן את התווים לנגינה בגיטרה בפסנתר.. זה פשוט לא ישמע טוב... תאמינו.. ניסיתי...
F frikin shin New member 8/7/04 #14 אם כבר דיברו פה על גיטרה אז... ניגנתי הרבה שנים בפסנתר והיה נחמד אבל פרשתי בסביבות כיתה ו' או ז'... ואני מאוד רוצה כבר הרבה זמן ללמוד גיטרה... מישהו לומד פה? איפה?
אם כבר דיברו פה על גיטרה אז... ניגנתי הרבה שנים בפסנתר והיה נחמד אבל פרשתי בסביבות כיתה ו' או ז'... ואני מאוד רוצה כבר הרבה זמן ללמוד גיטרה... מישהו לומד פה? איפה?
R rhcpamit New member 9/7/04 #17 באסה אני מלמד אבל אני גר בירושלים , בכל מקרה כנסי לקומונת גיטריסטים ובסיסטים ותשאלי שם
M Mudhoney16 New member 8/7/04 #12 בחוברות תווים לגיטרה יש גם את התווים לשירה, ככה שאותם אפשר לנגן בפסנתר
W WildAngel New member 9/7/04 #19 השיר היחיד שיש בו פסנתר הוא tear חיפשתי האת התוים ולא מצאתי אז ניסיתי לנגן לפי שמיעה מצאתי פעם מזמן תוים לשיר road trippin אני אנסה למצוא אותם שוב בשבילך
השיר היחיד שיש בו פסנתר הוא tear חיפשתי האת התוים ולא מצאתי אז ניסיתי לנגן לפי שמיעה מצאתי פעם מזמן תוים לשיר road trippin אני אנסה למצוא אותם שוב בשבילך