יש לכם דעות/שאלות לגבי "חשופים"

אורמש

New member
הכל על חשופים

חשופים היא אחלה סדרה ומי שאומר אחרת יש לו עיניים צרות!! תראו שעוד ידברו הרבה על הסידרה וישדרו אותה את כולה עוד פעם

יש לכם דעות/שאלות לגבי "חשופים" ../images/Emo45.gif

אם עניתם כן לשאלה שהנ"ל סימן שאתם נמצאים במקום הנכון
אז כל מה שקשור לסידרה , נא לשרשר לכאן
המשך יום נעים

האם חשופים מגבירה את החשק לעסוק בעיתונות ?

לא בטוח. צפייה ב"חשופים" (הדרמה הטלנובלית היומית של הוט) לא רק שלא מגבירה את החשק לעסוק בעיתונות, היא מקטינה כל רצון קיים. אין מה לדבר, הסדרה עומדת בכל חוקי הז`אנר, מייצרת ממתק התמכרותי ובעיקר מחייבת את הצופה לנחש על מי מבוססת הדמות ומה מהמקרים מבוסס על סיפור אמיתי (כמה מפתיע שגלי ארזי המגישה של המהדורה מקבלת סדרה דוקומנטארית בנושא הריון, לידה ואימהות). אבל כל זה אינו יגביר את הביקוש לבתי הספר לתקשורת ( שגם ככה סובלים מביקוש יתר, כך שזה לא באמת משנה). הפוסט המלא בלינק המצורף.

•silly•

New member
../images/Emo35.gifמה אתם חושבים על השחקנית שמשחקת את שירה?

לדעתי היא פשוט גרועה, ממש לא יודעת לשחק ואני ממש לא מבינה איך היא קיבלה תפקיד ראשי בטלנובלה! רציתי לדעת אם אני היחידה שחושבת ככה...

hippy girl

New member
זה בסדר...

את ממש לא היחידה. את מוזמנת ללכת עמוד או שניים אחורה ולגלות שרשור שמדבר רק על זה..

אווווווווווו יש אלוהים@ תודה לאל!

חשבתי שרק אני פשוט לא סובלת את השירה הזוווווווווווווווווווו מה זה צריך להיו אני פשוט מתבעסת לראות את התכנית רק בגללללללהההה הפנים שלה דורשות כאפה אבל ווווווואחד כאפה! זהווווו הוצאתי את התסכולים שלי פשוט שחקנית גרועההההההההההההההההה והתכנית גם לא משו בכללללל אבל שיהיה .... להחליף את שירה במייייייייייידי בעעע ולגביי יעלי - רואים שהיא התבגרה אבל עדייייייין בהחלט עדיין נשארה יפה מהממת! שחקנית או לא היא פשוט כזאת בובה שלא משנה מה היא עוברת מסך! לילה טוב

שאלה טובה ../images/Emo3.gif

הסידרה נהיית משעממת מיום ליום. מזכיר איכשהו את הפרקים הראשונים של "בובות".
יש לך דרך להעיר את הפורום ? כי לי אין....

Paz Love Gal

New member
כמו שמאורה אמרה הסדרה פשוט משעממת.../images/Emo152.gif

ואגב,לדעתי הפרקים הראשונים בבובות היו ממש יפים, רק שהיו קטעים קצת חופרים >< אבל חשופים נהיית ממש גרועה מפרק לפרק \= ועוד יש עונה שנייה |:

oritush1230

New member
גלי רוצה שערוריות

תגידו, אתן קוראות (או קוראים, סליחה בנים) את הטורים של "גלי" בynet? אני לא יודעת מי כותב אותם (בטח התסריטאים או משהו), אבל הם לעניין. אני דווקא חושבת שיש למי שכותב אותם נקודת מבט לא רעה בכלל על כל התקשורת בארץ... הנה הטור האחרון: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3561558,00.html (זה על בר רפאלי ונועם מהישרדות)

משהו לא הגיוני

שאמא של סמדר ממש חירשת כי אז בפגישה ("הדייט") אבא של סמדר סיפר משהו כמו בדיחה בלי לעשות שפת סימנים והיא צחקה הבינה גם בלי להסתכל עליו

נושבו

New member
למה אנשים שכ"כ משתעממים מ"חשופים" נמצאים כאן?

לא קצת הזוי? לפחות לי זה נראה ככה... אמנם אני לא בפורום, אבל יוצא לי לשוטט פה מדי פעם.. וכל מה שכותבים זה עד כמה התוכנית משעממת.. דרך אגב, לדעתי זאת תוכנית מצויינת!!! רעיון גאוני, ביצוע מעולה ושחקנים עוד יותר (חוץ מנעמה שנדר)

העלילה כרגע ממש משעממת. ../images/Emo9.gif

אולי עוד איזה שבוע ומשהו יהיה מתח כי בינתיים הכל שיטחי
גם אני אוהבת את הסידרה אבל אני לא קולטת איפה האקשן שצריך להיות - הרי מדובר על מערכת החדשות

נושבו

New member
סבבה ../images/Emo9.gif

אבל סתם חבל שזה הופך להיות פורום של "עד כמה משעממת הסדרה..."

^ צודקת ../images/Emo45.gif

אם היתה לנו את האפשרות לעשות משהו לגבי זה את יודעת שהינו עושים.

למעלה