יש לכם ד"ש

יש לכם ד"ש

משדרות חבל הבשור גוש קטיף ופתחת רפיח
. אתמול התקיים כנס של הכיתה שלי שאת חלקם לא ראיתי זה 40 שנה. היה נהדר ומרגש מאד. בן כיתתי לקח אותי טראמפ, ואחרי אשדוד כן, לא תאמינו, תפסה אותנו המשטרה במכמונת מהירות
. כנראה שאסור לנסוע איתי השבוע! יש לנו ארץ נהדרת יפהפיה. צאו וראו. יום טוב לכולנו, ותזהרו ממכמונת של המשטרה.

maxima

New member
באה ...נראה לי........../images/Emo13.gif

שהחלטת לפתח רומן עם המשטרה ומכמונות המהירות שלהם. או שם עוקבים אחרייך....

yaely2

New member
מנהל
זה מזכיר לי סיפור ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

שלום לכם, בפולין שלפני 200 שנה רץ יהודי חרדי ברחוב. רץ, רץ כאילו כפאו שד. לפתע עברה מרכבת המלך כשהמלך בתוכה. כשראה המלך את היהודי אמר לעוזרו "מעניין לאן רץ היהודי במהירות כזו" סובבו את העגלה הדביקו את היהודי והעוזר שאל אותו בשם המלך לאן הוא רץ. ענה היהודי "אינני יודע" המלך כששמע את התשובה נתמלא זעם, הכיצד? כך עונים למלך פולין? ביקש מיד שיחבשו את היהודי בבית הסוהר, בצינוק. כך ישב היהודי 3 ימים ו3 לילות, עם עכברים (לא של לייצ'יק) עם מקקים, בחושך, האוכל שניתן לא לא היה ראוי למאכל לא מבחינת כשרות ולא מבחינת הטיב. לאחר 3 ימים התרכך המלך וביקש שיקראו ליהודי אליו. הגיע היהודי מצומק ולבן כולו וגם רועד מפחד. שאל אותו המלך מדוע כששאלו אותך לאן אתה ממהר, השבת שאינך יודע? השיב היהודי: "הוד מעלתו המלך, אני לא ידעתי שאני רץ לבית הסוהר לכן מסקנה אל תרוצו מהר מדי יעלי

יעלי......את מזכירה לי סיפור אמיתי

שקרה לי באמת לפני כמה שנים. נסעתי עם בתי לבית קברות, ולא עצרתי כמו שצריך בעצור. עוצר אותי שוטר ושואל " למה לא עצרת בעצור על הקו? את ממהרת לבית הקברות?!" לא עניתי לו כי פחדתי שיחשוב שאני מתחצפת.
.

emmy5

New member
באה לפעמים ,גם אני צוחקת לפעמים

עצוב אבל אני צחקתי ....בן אדם רץ לבית קברות ....משהי הלכה לבית קברות ומצא חתן ....לא זוכרת בדיוק ... אבל זה היה מקרה אמיתי

yaely2

New member
מנהל
באה לפעמים. על זה אומריים ../images/Emo6.gif

שלום לכל החחברים,
אומרים, כשמת גבר נשארת אלמנה, כשמתה אישה נשאר חתן.
יעלי

סבאאורי

New member
באה לפעמים נו נו נו

לפני יומיים התלוצצתי בנושא המהירות שלך היום זה ברצינות. דרשתי שלט מיוחד בכניסה לכל שטח עירוני לפחות........

באיה

New member
אוי, כמה שזה יפה סבאאורי

שלט פרטי של באה לפעמים. עוד תשלמי מיסי שילוט חה חה חה

סבאאורי....אתה רוצה

שאעשה תאונה??? ככה להסתכל למעלה בזמן שאני נוהגת ומסתכלת יפה קדימה בלבד? ולא פוזלת לנהגים החתיכים שלידי??? תודה על השלט היפהפה. וכמו שבאיה כתבה.... קבלתי כבר חיוב מיסים על השלט
. אגב, סבאאורי, לא אני נהגתי הפעם.

emmy5

New member
סבאאורי ,צריך להזמין הרבה שלטים

כאלה .... יש הרבה שבאים לפעמים בכבישי ישראל תודה.. מועדים לשימחה

למעלה