יש לכם הימור לשלישיית ראשונים?

למה לא רז ואלכסה?

ממה שראיתי עד עכשיו, הם לא מגיבים טוב לכישלון ומצד שני הם טעמו אותו במנות ממש קטנות. זה לא טוב. עדיף לחטוף את הכאפה כשעוד אפשר ללמוד מזה ושיש זוגות אחרים שעושים טעויות יותר כבדות.
אם הם יכנסו לפיגור משמעותי פעם ראשונה בשלבים מאוחרים זה ישבור אותם לגמרי, לדעתי. כמו שקרה לסוורים אצלנו בחצי הגמר.

משאיות ועזרות

כמו שכתבתי כבר במקום אחר, במשימת המשאיות היה "טריק".
הבעיה העיקרית הייתה לגרום למשאית להתחיל לזוז (להתגבר על החיכוך הסטאטי).
האדומות ניסו וניסו ובאיזשהו שלב אמרו להן לעמוד במקום ופשוט ליפול קדימה, ביחד.
משקל הנפילה נתן מכה למשאית שהספיקה להתגבר על החיכוך הסטאטי.
זה נחשב עזרה מההפקה? לדעתי לא כל כך. הן איבדו במשימה הזאת די הרבה זמן והטיפ שנתנו להן היה ממש בקטנה ועדיין השאיר את המשימה להן. אגב מי שנתן אותו היה השרירנית שסוחבת משאיות בתור ספורט ולא "ההפקה".

ניחוש שמרני מאוד

אז אני אנסה להיות קצת יותר נועז:
-רוני ויעל : סיכוי לא רע אם הם יכנסו למגמת השתפרות
-דניאל מאירי: סיכוי גבוה
-וובה ואלה: אם אלה לא תפריע לו יותר מדי

כמהאפשר

New member
אלה נותנת לרגשות שלה להפריע לה יותר מדיי

במירוץ אין לך מקום ל"נפגעתי" וכו'.. והיא עסוקה בלעשות לו פרצופים שם.
צריך להתרכז במשימות ולדעת לשחרר קצת דברים או לפחות לחכות איתם לאח"כ.

כמהאפשר

New member
הימורים

יוכי ולינור- כי בינתיים דוחפים אותן די חזק
ושניים שאני מקווה, אבל לא חושבת שיתנו להם להגיע לסוף-
טום ואוריאל- יש בהם משהו שמקשה מאוד לא לחבב אותם
וובה ואלה- כי וובה פשוט מתוק, אני מאוד מחבבת אותו.

ההימור שלי, גל ואלכסה, טום ואוריאל, יוכי ולינור

זוגות חזקים נוספים שלא יפתיע אותי אם יגיעו לשלישיה הסופית: דניאל ומאירי, שי ושני( רק בזכות שי).
הייתי רוצה ולא נראה לי שיגיעו לגמר: וואבה ואלה. הם ממש מצחיקים אותי והם זוג די חזק, אבל אלה יותר מידי קוטרית ונשברת בקלות בשביל להגיע לגמר.

canadian girl10

New member
לדעתי שי ושני

לא יגיעו לגמר.
הדינמיקה ביניהם לא מדהימה, והם לא גאונים במשימות של שכל, ויש גם את החסרון ששני קטנה ושי עושה במקומה את כל המשימות שדורשות חוזק.
הם מזכירים לי קצת את מור וליאור מהעונה שעברה. לכן לדעתי הם יודחו די מוקדם, לא מוקדם מדי אבל לא יגיעו לשלבים האחרונים.

ההימור שלנו

קודם כל - מוקדם מ א ו ד להגיד.
זוגות עכשיו עפים על עקומת למידה. לדוגמא, המזל שלנו היה שהיינו קלולסים בנקודות לא קריטיות ולמדנו מהר מהשגיאות שלנו.

having said that:
שי ושני - אין להם משחקי אגו, שי הוא הגבר החזק ביותר ויש לו ראייה טכנית טובה. שני היא אנרג'ייזר. מדאיג רק הרגע שהם לקחו לאסוף את עצמם כשהייתה לשני תגובה אלרגית.
לילי וליליאנה - זוג בנים עם שכל על הכתפיים. מדאיג רק הנטייה שלהם לא לחשוב על הצומת עד הסוף. אבל זה משהו שאפשר לגדול ממנו.
דניאל ומאירי - חטפו את הכאפה והתעוררו די מוקדם. זה חשוב מאוד אם יפיקו מזה את הלקחים... מדאיגה הנטייה שלהם "ללכת לאור העששיות" (10 נקודות למי שזוכר את מקור הביטוי ;) ).

הדס178

New member
שאלה

קרה במירוץ שלכם שזוג לא הצליח לעשות משימה? ניסה ניסה ולא הצליח, ופנה בעקבות זה להפקה\הצלמים? מה קורה כשיש מצב כזה?

ny22

New member
מנהל
מתי לשני הייתה תגובה אלרגית?

ולגבי הביטוי "ללכת לאור העששיות", זה מהעונה הקודמת או זאת שלפניה (אני לא ממש זוכר).
באחד היעדים באירופה... (קוראטיה, פולין, צ'כיה, ספרד או צרפת).
אני מקווה שלא כתבתי שטויות

&nbsp
אם לא תאמר לי קובי ואנסה שוב

[גם אם אני בכיוון אשמח אם תאמר לי].
&nbsp
תודה רבה!

אור העששיות: משימה בתוך טירה או משהו. בר ואינה פידחו שם

עכשיו מה אני אעשה עם 10 נקודות?

ללכת לאור העששיות

באחד מהשלבים במיונים שאלו אותנו ממה אנחנו הכי מפחדים - וענינו שאנחנו הכי מפחדים ללכת לאור העששיות.
המראיינת ישר הבינה (היא הייתה באזור כשבר ואינה הסתבכו שם).
ותכלס, לנו לקח איזה מדינה וחצי להפסיק לעשות את זה.

katam

New member
ההימור שלי

טום ואוריאל המדהמים
דניאל ומאירי
הזוג השלישי או אלכסה ואז - זוג נחמד אבל דביק לי מידי או יוכי ולינור אותן אני מאד אוהבת

למעלה