יש לכם המלצה לרופאי שיניים ושינניות באיזור המ

יש לכם המלצה לרופאי שיניים ושינניות באיזור המ

יש לכם המלצה לרופאי שיניים ושינניות באיזור המרכז? תודה,

קיבלתי המלצה ממך במסר. תודה.

אז מי שנגיד אין לו המלצות מאחרים על רופאי שיניים למשל. איך הוא ימצא אחד טוב? הרי לבוא ולשאול שאלות באינטרנט זה לא הכי נוח. אני אישית גם לא אוהב את אתר תפוז אבל אין ממש פורומים כללים אחרים שבהם אני יכולתי לשאול.

3תיתי

New member
אף, אתה מוזמן לקרוא

מאמר שלי על בחירת רופא שיניים. http://www.ha-lool.co.il/magazine/article.asp?id=1459

קשכפית

New member
לדעתי דוקא כן מותר להמליץ כי

אחד מהדברים היפים והמועילים של קיום הפורומים זה שיתוף אינפורמציה לטובת הכלל, אנחנו עוזרים אחד לשני גם במתן אינפורמציה על כל דבר שיש אז למה לא רופא? אם הייתי אצל רופא טוב למה לא להעביר את זה הלאה? לדוגמא לפני די הרבה שנים נתקלתי בוטרינר טוב שמגיע הביתה ומתחשב במחירים אז כל מי שחיפש וטרינר כזה העברתי לו את השם וכולם הרויחו מזה ועשיתי את זה לטובת הכלל לא לטובתי, לי לא יצא מזה שום טובת הנאה. לגבי שאלתך בנושא שיננית, אני בקופ"ח מכבי ויש את מרפאת השיניים ברח' הס בת"א ואני מאוד מרוצה מהעבודה של השינניות שם, לי יש אחת קבועה שאני תמיד מבקשת. יש גם רופאת שיניים בשם אורית קרייף בת"א, היא מדהימה, מטפלת בי כבר 18 שנה אולי יותר, קודם היא הייתה בקופ"ח מכבי ומאז שעזבה אני אחרייה ממליצה עליה באמת מכל הלב, רופאה מעולה ואנושית ביותר.

תודה,

אבל אפשר להגיד לדעתי גם כמה דברים כנגד הרעיון שאת העלת בנוגע להמלצות. תודה על ההמלצה שלך.

למעלה