יש לכם המלצה על סרט בנושא עב"מים?

elians

New member
יש לכם המלצה על סרט בנושא עב"מים?

אני מתכוון, האם יש סרט מבוסס על מקרה רוזוול? או אזור 51....

elians

New member
ועוד משהו שאולי לא דנו פה בעבר

לגבי אזור 51.. קראתי המון על הנושא ... ויכול להיות שיש דברים בגו. ניגשתי לתוכנת המיפוי הלוויני של גוגל... וניגשתי לאזור 51 האזור שממנו יצאו המון סיפורים ושמועות. אמרו פה בפורום שזה סה"כ אזור סגור של חיל האויר והינו למעשה מקום סודי לניסויים וכו'. עם זאת.. יש פה תהייה... מסלולי טיסה יש שם כמה.. וזה נורמלי לבסיס חיל אויר אך מדוע יש שם .. על משטח הררי, שני מסלולי טיסה אחרים.. שכמעט ולא נראים בתצלום אלא עם ממש מתקרבים למעלה. והם נמצאים מצפון לבסיס.. הרי זה ידוע שמטוסים צריכים משטח חלק על מנת לנחות. ומסוקים לא צריכים כל כך הרבה שטח לנחיתה ויכולים לנחות בנקודה ספציפית שלא כמו מטוסים רגילים. שווה דיון? בתמונה בחיצים האדומים, המסלולים השונים. בכחול.. המסלול הארוך מהבסיס ועד למעלה.

elians

New member
והנה הוכחה לזה ...

שזה בסיס חיל האויר .. מטוס על המסלול ומטוס חונה עכשיו נותר למצוא רק כמה חלליות והכל מושלם!

Gilliana

New member
בשביל מה צריך הוכחה?

זה הרי מוצהר שאזור 51 הוא איזור ניסויים של חיה"א - מעולם לא הוכחש ו/או הוסתר, מה גם שהוא צמוד לבסיס חיה"א הגדול ביותר של ארה"ב - נליס.

AdonAsda

New member
גם חללית לא צריכה מסלול נחיתה ארוך

כך שמעתי...וגם אם היו צריכות, היו יכולות להשתמש במסלול הרגיל. זה לא שטח הררי, בכלל זה נראה כמו אחד האזורים היותר שטוחים וחלקים, אני קורא לזה חול. ליד החץ זה לא מסלול המראה או נחיתה, זה כביש. אם כבר, הדבר היותר מוזר זה שני הקווים המעוגלים שעוברים דרך המסלולים האלו, שנראה כאילו מגעים לשום מקום בלי סיבה. Any way אולי מישהו שמבין בזה יכול להגיד לנו מה זה, אבל אני בספק שיש לזה "שימוש חוצני".

Gilliana

New member
לא המטוסים שאנחנו מכירים... ../images/Emo8.gif

לפחות לא באופן רשמי. אזור 51 הוא לא סתם אזור ניסוי - הוא איזור ניסוי ספציפי למטוסים - שם נוסו בעבר ה-U2 ןה- SR71, האורורה ומן הסתם עוד מטוסים סודיים שאותם איננו מכירים ושיתכן אף שמבוססים בחלקם על טכנולוגיה חייזרית.

Majestic12

New member
ישנו סרט קולנוע

ישנו סרט קולנוע, שהופק ב- 1994, ונקרא: "ROSWELL".

elians

New member
אוקיי זה חדש....

מכל סרטי האימה והמדע הבדיוני שיש ברשותי לא מצאתי זכר לסרט הזה ... הוא שווה צפיה?

למעלה