יש לכם המלצות לדיסק יפה

שרוןsharon

New member
יש לכם המלצות לדיסק יפה

יש לי את שני הדיסקים של מישל ואני רוצה לקנות דיסק חדש...יש למישהו המלצות.? , חשבתי אולי את הדיסק החדש של אוונסנס או משהו לא יודעת

GuItAr2

New member
כן כן אוונסנס!!!

ואם אפשר לדעת.....בכמה קנית את הדיסקים? כי את החדש מצאתי ב-90!!

שרוןsharon

New member
כמה עלו הדיסקים

את הדיסקים של מישל?,אני לא ממש זוכרת אבל ניראה לי שאת הראשון The Spirit Room קניתי ב89 ואת Hotel Paper ב79 אבל אני לא 100 אחוז בטוחה

OrdinaryDay

New member
*דיסקים חובה בכל בית*

Johm mayer-heavier things John Mayer-Room For Squares Alanis Morissette-Supposed Former Infatuation Junkie Alanis Morissette-Jagged Little Pill Alanis Morissette-So-Called Chaos Alanis Morissette-MTV Unplugged Vanessa Carlton-Be not nobody Oasis-(what's the story) Morning Glory Oasis-Definitely Maybe ואני באמת ממליצה על של ג'ון מאייר...הקול שלו פשוט מדהים והמוזיקה שלנו נעימה לאוזן.

שרוןsharon

New member
אני אבדוק

יכול להיות שאני אקח את זה אם אתם כל כך ממליצים גם אם כן וגם אם לא בכל מקרה אני אקנה גם את הדיסק של ונסה קרלטון,רק את השני לא החלטתי. תודה על כל ההמלצות
אגב ונסה קרלטון תוציא את הדיסק החדש שלה בספטמבר, היא אמרה שהוא גותי,מעניין איך זה יצא כי זה בטח יהיה שונה מהראשון

OrdinaryDay

New member
אני מאוהבת בקול שלו../images/Emo99.gif

איך למישהו יכול להיות קול כ"כ מושלם?
לאחרונה קניתי את הדיסק וההשקעה הייתה כ"כ טובה
אני חושבת שחוץ מאולי 2-3 שירים שקצת יותר מידי שקטים לטעמי, אני אוהבת את כולם
אך ברגעים אלה, התאהבתי בשיר 83, אחד השירים הטובים ביותר שלו!

Shibby Master

New member
R.E.M

ואם את לא ממש מכירה את כל השירים שלהם מכל התקופות או משהו יש את the best of rem שזה איזה 18 שירים מעולים שלהם

dun16

New member
הייי!!

ברוכה הבאה!... אני דנה....
מאיפה את?
אני לא מאלה שמשתגעים על אוונסס ממש... לוידעת למה...
הדיסקים שאני הכי אוהבת חוץ ממישל.... Nirvana - Nevermind Blink 182 - Take off your pants and jacket Vanessa Carlton - Be not npbody (היא מוציאה דיסק גותי??
) Alanis Morissette - Under rug swept Puddle of mudd - Come clean Coldplay - A rush of blood to the head

OrdinaryDay

New member
לפי השירים ששמעתי, הוא לא כ"כ גותי

. ואוונסנס זו אחת הלהקות הכי דפוקות שיצאו בעשור האחרון. והכי מעצבן שכל פרחה ששומעת אותם (בלי לעליב) חושבת שהיא שומעת מוזיקה גותית "ומגניבה".

שלחתי הודעה והיא נעלמה. שיחזור:

ממ לא. למה את אומרת שזו להקה דפוקה? כי ראית כמה פרחות שקלטו את ברינג מי בפרש באמטיוי מפזמות את זה וזה גרם לך לסלוד?.. זו הייתה סתם השערה (וגם אם היא נכונה אני בטוחה שלא תאשרי אותה.), אבל גם אם זה מסיבות אחרות, להקה דפוקה - אוונסנס ממש לא. אשמח להסבר. וסורי אם זה נשמע תקיף, אני פשוט רגישה בנושא הזה (ולא אוונסנס בפרט.)

למעלה