יש לכם המלצות ליועץ עסקי?

יש לכם המלצות ליועץ עסקי?

שלום לקוראי הפורום,

כבר מגיל צעיר (כיתה ו') אני זוכרת את עצמי חולמת על פתיחת עסק משלי. תמיד חלמתי להיות אשת עסקים גדולה :)
אבל כמו רובנו, זו לא הדרך שבה הלכתי, והנני כאן, בת 35, שכירה, פונה אליכם לעצה בנושא.
לאחרונה עברתי תהליך עם עצמי שגרם לי להאמין בעצמי וביכולות שלי, ויש לי כבר לא מעט רעיונות וכיוונים בנושא פתיחת עסקים שונים משלי.
העניין הוא שאין לי ניסיון, וגם לא את הממון, וכשאני מחפשת בגוגל אחר יועצים עסקיים, אני נתקלת בהרבה מאוד אתרים ברמה ירודה ביותר, ובאופן כללי במאמנים ברמה נמוכה, שלא יביאו אותי למקום הגבוה ביותר.
איך לדעתם אפשר להגיע ליועצים העסקיים שבאמת יכולים להביא אותי לרמה הגבוהה ביותר? אני באמת מאמינה שעם היועץ העסקי הנכון, אני אגיע בעוד כמה שנים למקום שבו יש לי עסקים רבים שמגלגלים מאות אלפי דולרים.
השאלה היא, איך להגיע לשם? עם כל הכבוד לחלומות ולחקר עצמי, בלי הדרכה ממישהו מקצועי ובעל ניסיון עשיר, אין לי שום סיכוי.

תודה מראש לעונים

מקום טוב להתחיל בו

הוא מעוף באיזור מגורייך
פגישת היכרות עם יועץ עסקי עולה סדר גודל של 120 ₪
(השירות מסובסד ביותר על ידי המדינה)

גלוי נאות: הכותב מרצה בקורסים ליזמים של מעוף

תודה, אבל היה לי ניסיון רע מאוד איתם בעבר.

לא מקבלים שום דבר טוב בחינם.
אלה חוקי המשחק, והשלמתי עם זה.

תראי

אם היועציים יכלו לעשות משהוא ביעוץ . היו מיעצים לעצמם . ופותחים לבד עסק משגשג . ועושים מיליונים .
לעשות עסק זה כישרון שלך. אין לך כישרון . תמשיכי להיות שכירה.
גם עסק זה להיות במקום הנכון בזמן הנכון
אני מכיר 3 אנשים היו במקום הנכון בצעירותם . בגיל 20 לערך . והיום יושבים על מיליונים . אחרי 30 שנה .
אין נוסחת פלא . תעשיXYZ מחר יזרום הכסף .
מה זה במקום הנכון ?? עבדו בתור פועל במקום העבודה . למדו את כללי המישחק פתחו לבד עסק מיתחרה . ועשו חייל
בהצלחה לך

למעלה