יש לכם המלצות על סרטי אימה מפחידים?

"פרויקט המכשפה מבלייר"

(וכן, אני יודע שאני פחות או יותר הבנאדם היחיד בכל היקום הזה שחושב שזה אחד הסרטים המפחידים ביותר שידעה האנושות מאז ומתמיד. שוש!)

shellydeez

New member
אתה ממש ממש לא היחיד...

הסרט הזה הפחיד אותי יותר מאשר הצלצול בגרסה היפנית שלו....

אוי "רינג"..

זה ברשימת הסרטים שאני צריך לראות :p וגם את הגרסה האמריקקית עוד לא ראיתי

AeroTom

New member
במרץ יוצא ההמשך האמריקאי

שהוא לא אותו התסריט כמו של רינג-2 היפני אז זה יהיה שונה. דווקא את The Ring מאוד חיבבתי כי הוא סרט אימה שהצליח לעורר בי מתח ועניין והוא לא סרט אימה רגיל עם הרוצח שמחסל את כל הדמויות ובסוף מגלים מי הוא וכדומה... ובגלל זה הסרט די טוב ומיוחד לדעתי. למי שיש את ה-DVD של הסרט אז יש תוספת חבויה (Easter Egg) מאוד נחמדה שאפשר לעשות שם-מראים לך את הקלטת המלאה מהסרט ואז כשהיא מסתיימת אתה חוזר למסך הראשי ויש צלצולים של טלפון מהטלויזיה... מאוד נחמד. להמלצות סרטי אימה הנה כמה חות מהצלצול: מגרש השדים שתיקת הכבשים (למרות שזה מתח מבחינתי,אבל הרבה מחשיבים אימה) החוש השישי (שילוב של מתח אימה\דרמה) הניצוץ סיוט ברחוב אלם (אני לא יכול בלי,הסדרה של הסיוט הם סרטי האימה הראשונים שראיתי בחיים שלי שהייתי ממש קטן ואני חייב להודות שאני די מעריץ של פרדי קרוגר...)

0mroosh

New member
אל תמהר כל כך..

לא משהו מיוחד! ולגבי "פרויקט המכשפה מבלייר", אני לא יודע אם לקבוע שהוא מצחיק או מפחיד, אני פשוט נקרעתי מצחוק כל הסרט... במיוחד בקטע האחרון!!

bobby6killer

New member
הנה ההמלצות שלי-

בתור חובב סרטי אימה מושבע הנה הסרטים שכל אוהב סרטי אימה חייב,חייב,חייב לראות לפני שיקרא לעצמו "חובב סרטי אימה".
=מומלץ,חובה
=אני סרט ממש דוחה ומגעיל,בעעע Psycho-או בעברית פסיכו,הסרט של אלפרד היצ'קוק אשר נתן את הטון בסרטי האימה,הציג בסרטו הזה שגעון מוטרף(לא כמו בניצוץ)יחד עם עלילה נחמדה,וסוף סוף אנשי העולם יכלו לפחד בקולנועים.
פרט נחמד:בשנת 99 עשו לסרט רימייק,צילמו אותו שוב סצנה אחר סצנה שוט ביי שוט,התוצאה לדעתי בעעע,כי אין כמו היצ'קוק. The Shining-הניצוץ-סטנלי קובריק יצר בשנת שמונים את סרט האימה המפחיד ביותר בכל זמני הקולנוע (לדעתי
),עם ליהוק מדהים של ג'ק ניקולסון,האדם הנכון לסרט הנכון בתפקיד הנכון,סרט שהיה כה מפחיד בזמנו שאנשים בעלי מחלות לב ונשים בהריון לא הורשו להיכנס אליו(כמו רכבת הרים
).
The exorcist-מגרש השדים:אוהוהוהוהו,שד אכזרי משתלט על ילדה קטנה ותמימה. הסרט הזה מגעיל אבל הוא לא יקבל את החבול,כי הוא לא מספיק. סרט מפחיד שלי לפחות גרם להסתכל מתחת למיטה לפני שהלכתי לישון
פרט נחמד:יצא לסרט גרסת במאי עם עוד כמעט חצי שעה שלא נראתה -ספוקי The Texas Chain Saw Massacre-המנסרים מטקסס: אולי המועדף עליי,דוחה ביותר,מפחיד ביותר ואיכותי ביותר...אחרי הסרט הזה תשטדלו לא לראות את סבא עובד בגינה עם צ'יינסאו,עלול לגרום לכם לברוח בזעקות"הצילו הצילו".
Hellraiser-אין תרגום:את הסרט הזה השגתי דרך האינטרנט. בשנת 87 יצר קלייב בארקר את אחד הסרטים הדוחים שידע האנושות,אבל גם מפחיד. לא סתם מפחיד,מאוד מפחיד. הסינובייטס' וביניהם פינהד,האיש שתקעו בראשו מסמרים נהפכו לסימן של פחד ויראה
יההה
ו
-רק למי שלא נוטה להקיא. דר"א יש לסרט הזה 5 המשכים מעולים
עכשיו כל מי שהצליח לקרוא הכל שיגיב בקול רם:"אני" ומי שגם ראה את כל הסרטים שיגיב בקול רם יותר "אני ראיתי"
כמובן שיש עוד המון,אבל אלא הבסיס המוצלח ביותר,כל הסרטים ישנים וטובים

../images/Emo124.gif אני

לא ראיתי את השניים האחרונים. הרימייק של פסיכו היה גרוע. לא הבנתי למה הם הרסו בכוח את הסרט הזה. ועוד סרט שגרם לי לסיוטים: סיוט ברחוב אלם. ראיתי חלקים משלושת הסרטים הראשונים כשהייתי קטנה, והם עשו לי טראומות. אל דאגה, התגברתי. וראיתי אותם שוב.

:)

אוי גדול סיוט ברחוב אלם !!! כשהייתי קטנה קטנה ממש ביצית פיצית הבובה הזאת צ'אקי הפחידה לי ת'צורה!!!!! יש גם אפקט הפרפר שזה לא ממש אימה אימה אבל זה מתח אימה פעולה אם טוויסט סרט מסקרן !!

bobby6killer

New member
אני לא סובל את פרדי קרוגר

אז לא הכללתי אותו... לדעתי זה הבסיס של האמיה,וכמובן שיש עוד המון מעולים,אלו הם הבסיס. וצ'אקי זה לא מפחיד בכלל,לוידע למה תופסים מזה מפחיד הסרט הוא ממש "משחק ילדים"...

צ'קי מפחיד בגיל שאני ראיתי אותו....

עכשיו בטח שזה קומדיה !!! ניראה לי שרפתי את כל הבובות שלי מרוב פחד או זרקתי אותם מהחלון שלא יתעוררו לחיים וירצחו אותי :)

לא!!!!!!!! לא לא לא !!! שחכתי לא:)

זה פיטר פן גירל בכוונה של פיטר בן נקבה <שלא יפנו אלי בלשון זכר > ולא הילדה של פיטר = וונדי מאז צ'אקי כניראה הפכתי לבת / בן יהי זכרם ברוך ...

0mroosh

New member
אני ראיתי!!

חח אוקיי. ראיתי הכל חוץ מHellraiser.. וכל השאר מצויינים!! בהחלט הבחירה שלי.

bobby6killer

New member
Hellraiser

לדעתי לא הביאו אותו ארצה בגלל הבעע שלו...אבל הנה יש כבר 6 סרטים כאלו שמצליחים מאוד
אולי באיזה מפגש פורום אני יביא אותו...

למעלה