יש לכם הסבר : http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=996271 ?:|
L ll191 New member 25/3/07 #2 כן, אבל יש לי שאלה אחרת הוא עושה שם הרבה דברים, כשכל מיני דברים נעלמים הז'קט שלו עוזר לו ועל הפירות הנחתכים דיברו פה פעם בפורום. בכל מקרה מה שלא ברור לי, אם כולם שם יפנים, למה הוא אומר 10 משפטים ביפנית ואז דופק משפט שלם באנגלית פתאום משום מקום?
כן, אבל יש לי שאלה אחרת הוא עושה שם הרבה דברים, כשכל מיני דברים נעלמים הז'קט שלו עוזר לו ועל הפירות הנחתכים דיברו פה פעם בפורום. בכל מקרה מה שלא ברור לי, אם כולם שם יפנים, למה הוא אומר 10 משפטים ביפנית ואז דופק משפט שלם באנגלית פתאום משום מקום?
P Plax New member 25/3/07 #3 תן בקשה הסבר להעלמת הדברים (איך עושים את זה) זו זריזות ידיים?! ואיך תוכי נכנס לתוך ביצה שבתוך תפוז ( או מה שזה לא יהיה ) :-|
תן בקשה הסבר להעלמת הדברים (איך עושים את זה) זו זריזות ידיים?! ואיך תוכי נכנס לתוך ביצה שבתוך תפוז ( או מה שזה לא יהיה ) :-|
L ll191 New member 26/3/07 #4 אלה קסמים שעולים כסף אני לא מתכוון לחשוף אותם בפורום תחפש אבל, דיברו על זה לא מזמן פה.
P Plax New member 27/3/07 #5 איפה אפשר לרכוש את הקסמים האלה?! שמעלימים חפצים וגם של פרי בתוך פרי וגם עם הציפור בתוך הביצה?!:|
P Plax New member 28/3/07 #9 אז??? למה אתה.. מדבר בקודים?! תגיד איפה ואיך וניגמור תסיפור הכל צריך להיות בסודות?!?!
L ll191 New member 29/3/07 #10 תחפש בחנויות קסמים אונליין אין לי כרגע לינק מדוייק חוץ מזה אמרתי לך שהיה לינק בפורום לפני כמה זמן אתה יכול לחפש גם פה...
תחפש בחנויות קסמים אונליין אין לי כרגע לינק מדוייק חוץ מזה אמרתי לך שהיה לינק בפורום לפני כמה זמן אתה יכול לחפש גם פה...