יש לכם הרגשה ש...

יש לכם הרגשה ש...

יש לכם הרגשה שלפעמים אנשים שרוכבים על סוסים אז הם קצת מאחורי החברה? כי אולי אף אחד לא אוהב סוסים ורק הוא? ואז הם יאני מנדים אותו מהחברה? כי לי זה לא נשמע נכון. האם שמעתם על מקרה כזה? אתם מכירים ילד שזה קורה לו? אתם מכירים הרבה חברים חדשים במסגרת הסוסים? גם בחווה? גם בפורומים או בצ'אטים וכו'? ספרו.

Shai Felton

New member
מאחורי החברה?../images/Emo12.gif

למה? זה שאני רוכבת על סוסים לא אומר שכל החברים שיש לי צריכים להיות בדיוק כמוני, ולאהוב סוסים כמוני, אפשר להתחבר גם עם אנשים שזה לא התחביב שלהם או לא כל מה שהם עושים בערך
לא שמעתי על מקרה כזה, במיוחד לא כל כך קיצוני שמנדים מישהו בגלל זה, סה"כ זה לא משהו רע!
האמת שכן, הכרתי הרבה אנשים חדשים במיוחד באייסיקיו והכל, בחווה גם.

זה לא קשור לרכיבה...

אותי מרחיקים קצת אבל בגלל שבכיתה ז' שיגעתי להם תשכל עם האהבה שלי לסוסים ונמאס להם.. אבל ה גם לא ממש נידוי...

לא ניראה לי....

אני ילדה בסך הכל די פופולארית ואין לזה שום קשר לחיי החברה שלי...! זה שמידי פעם יורדים עלי בקטע של הסוסים וזה זה לא כזה משמעותי וזה סתם צחוק. יש לי אומנם קצת חברים בחווה אבל גם זה יפה...
אני מרוצה ממה שיש לי... הסוסים הם החברים הכי טובים שלי, ואם כך יש לי בסביבות ה-30 חברים טובים מאוד בחווה.

Sweet SuGaR

New member
האנשים שאני הכי הכי אוהבת זה אנשים

שרוכבים... הם אצלי במקום הראשון... אח"כ אנשים מהביצפר ובכלל.....

Vintage Queen

New member
מנדים בגלל שאת/ה רוכב/ת?!?

עוד לא ראיתי כזה דבר למה שיעשו את זה אניווי?!!? במסגרת הסוסים הכרתי המון אנשים! בעיקר מהחווה וגם מהאינטרנט שתי הבנות שאני הכי אוהבת רוכבות איתי ולומדות איתי ובכלל הן חברות ממש ממש טובות שלי והכרתי אותן דרך החווה!! הן גם חברות שלי מחוץ לחווה,שיר איתי בכיתה ולידר איתי בשיכבה הן גרות בקיסריה גם ואנחנו נפגשות מחוץ לחווה הרבה! יש עוד מלא אנשים שאני ממש אוהבת בחווה שלי ואני מידי פעם פוגשת אתם מחוץ לחווה וסה"כ אני ממש מרוצה מהאנשים בחווה שלנו והיחסים בין כולם זה ממש כיף..........

צדק8

New member
לא

כמה מהחברות הכי טובות שלי לא רוכבות... לא מנדים אותי העניין הוא שמאז שהתחלתי לרכב כל יום בערך אין לי ממש זמן לחברות...והחברה הכי טובה שלי משגעתתתתתת אותי לפעמים...כי היא אומרת שאני לא איתה אף פעם..

TauraMan

New member
אמממם תלוי../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

יש אנשים שמתחילים לרכב בגלל שמנדים אותם ואין להם מה לעשות וכאלה (אחת הסיבות שאני התחלתי לרכב.. סיפור מ-א-ו-ד ארוך...) ויש אנשים שפשוט בגלל הסוסים חוסמים כל אפשרות לאנשים להתקרב אליהם ומשקיעים רק בסוסים. אני מכירה כמה מקרים כאלה, זה באמת לא המקום לדון כי הילד/ה יכול להפגע בטעות.. הכרתי המון ילדים בגלל האינטרנט, מהארץ ומחו"ל.. תאמת גררתי את החברות הטובות שלי לרכב.. אחרי כל זעזוע מוח (היו שנים
) תמיד הילדים אומרים לי שזה סימן להפסיק לרכב.. חחחחח הם קצת נגד זה.. ולפעמים צוחקים(לא שאני חושבת שזה מצחיק) על בשר סוס ועל דבק סוסים ("היום הדבקתי נייר אל נייר עם שלג!" [כמה בוגר...] ) אבל אני מצליחה למצוא את ההבדל בין רכיבה וסוסים לבין לבלות עם חברים..

לא נראה לי.............

אני מכירה איזה 2-3 כאלה... אבל נראה לי שהם התחילו בגלל שהם מנודים.. (אני כמעט בטוחה!!) וזה לא קשור לזה שאני אוהבת סוסים וחברים שלי לא!! לכל אחד יש טעם שונה והוא אוהב משו אחר!! חוץ מזה רוב האנשים שפגשתי אוהבים סוסים או רכבו פעם וכאלה.. אני הכרתי המוווווון אנשים שרוכבים.. ואלה שלא.. מאוד מתעניינים וזה.. ד"א.. התחלתי עם הרכיבה עם חברות שלי!! היינו קבוצה ממש גדולה של חברות וכל אחת מצאה אם זה מתאים לה או לא.. אה ובקשר ללצחוק עליך... חחח היצור הדפוק כל הזמן יורד על הסוסים.. אבל בצחוק!! חחחחח ילד קורע מהדפיקות שלו!! בלעעעעעעע איזה מגילה!! יצא לי רציני מידי...... טוב אני מפסיקה לכתוב.. עכשיו.

פפפפפפפפפ

אמממ אני לא ראיתי אנשים דחויים בגלל הסוסים.. מה שכן זה שלפעמים בכיתה יורדים עלי על זה שאני אוהבת סוסים.. אבל אני מתייחסת לזה בצחוק ולא נעלבת.. אמממ ויש כאלו שכן אוהבים סוסים וזה מעניין אותם העניין הזה... הכרתי הרבה אנשים בפורום הזה למשל שי הכרתי בפורום והיא חברה מאוד טובה שלי עכשיו.. והכרתי המון בתחרויות.... ומהחווה הכרתי גם המון חברה.. והחבר הכי טוב שלי זה אפולו... ובכלל הסוסים!!!... והחברה של הסוסים הרבה יותר חשובה לי מהחברה שבבצפר! כמו ששי אמרה!. יש לי הרבה יותר שותפות ונושאים לדבר עליהם עם אלו שרוכבים..

mkuzi

New member
תשובתי!!!!

רוב הילדים שרוכבים הם אוהבי חיות וסוסים וזה לא דבר נפוץ כל כך בארץ. מטבעם ילדים כאלה הם ילדים "שקטים" לא מקובלים וכדומה... בגלל זה יש פורומים כאלה שילדים שכן מכירים את הקסם של הסוסים יכולים לפתח חיי חברה גם מאחורי המסך. אני ילד שלאף אחד לא ממש אכפת מזה שהוא רוכב-פה ושם שואלים אותי שאלות אבל לא יותר מזה. דווקא פה מצאתי מפלט למקום שבו אני יכול לכתוב כל מה שאני רוצה בלי שאני ארגיש דחוי ולא רצוי (בנתיים...) דווקא בחוה אין הרבה ילדים שאני מחבב ואין אחד שפותח איתי בשיחה כי הוא מעוניין להכיר אותי.

avisarpt

New member
מזדהה עם פיצפיצון

אני נחשב למקובל אבל לפעמים יורדים עליי קצת (בצחוק) משום מה אל תשאלו אות למה הם קוראים לזה בוש-חוג ואל תשאלו למה כי גם אני לא יודע

למעלה