יש לכם חיות מחמד?

hag70

New member
יש לכם חיות מחמד?

חתולים, כלבים, דגים, סוסים, אוגרים, ארנבות ומה שבא לכם

Master Stav

New member
כן יש ....

יש לנו את צ'אפי שמלאו לו ב10 לדיצמבר שנתיים , צאפי הוא כלב מעורב עם טרייר שחור כלב חכם בצורה מדהימה שמאד אהוב על 4 הגורים שלי ..... כמו כן יש לנו למרבה הזוועה 2 דגי זהב אותם קיבל הגמד במעון ליום ההולדת של אחד הילדים ...

akavishon

New member
יש לנו את האוגרת הכי מפונקת בארץ

מקבלת מעדנים - צנוברים, אגוזים, גרעיני דלעת, פירות וירקות ולמרות הכל - תמיד מנסה לברוח מהכלוב שלה. בפעם הראשונה, היינו בטוחים שהילדה לא סגרה את הכלוב כמו שצריך, עד שראיתי אותה, בעוד עייני, משתחלת לה דרך הסורגים. אשתי אלרגית לכלבים וחתולים אז התפשרנו על אוגר. בתור ילד, גידלתי כלבים, חתולים, ארנבים (שלא שרדו הרבה), דגים ויונים. היתה חוויה מדהימה.

hirshfe

New member
חוץ מנדב?

(נומור) כן, כלבת גולדן בת שבע. שנדב חושב שהיא טרמפולינה

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo6.gif ומה היא חושבת שהוא? היתה לנו כלבה, שפוטרה בגלל התנהגות מופרעת והולדת הפיצקי (היה לנו יותר מדיי. העברנו אותה לחברים טובים של הוריי). באביב, כשימלאו לפיצקי שנתיים, אנחנו מתכוונים לקחת כלב/ה, משהו מהסוג שנשאר קטן גם כשהוא גדול. אני גדלתי עם כלבים, הרגשתי איתם נוח יותר מעם אנשים... חוץ מזה, היו לנו בילדותי: ארנבים, עכבר, ברווז, אפרוחים, חתול ודגים.

hirshfe

New member
אחיה הקטן

מציק לפעמים, אבל נראה משיהו עושה לו משהו

AlonPe

New member
NOPE!

היו פעם דגים ואפרוחים (חוץ משלי) שלא החזיקו הרבה זמן מעמד. בעיקר האמצעי, בטוח משום מה שכשנעבור לבית החדש (שבימים אלו חופרים את יסודותיו) הם יקבלו כלב! (נשבע שלא הבטחתי דבר כזה! אבל יכול להיות שדבר כזה היה יכול להשתמע פעם מדבריי כשרציתי שהוא יפסיק לקדוח לי במוח בעניין!
) בילדותי היתה לי כלבה, שנשארה בבית עוד הרבה אחרי שאני עזבתי אותו. תמיד רציתי ש-"כשאהיה גדול" יהיה לי כלב. תמיד חשבתי שאעתר (בשימחה) לבקשתם של ילדיי לכלב.... אבל "דברים שרואים משם..."
עכשיו אני נתלה, או יהיה יותר מדויק להגיד - מתחבא מאחורי סירובה הנחרץ של אמא שלהם
אבל האמת היא - שכרגע גם לי ממש, אבל ממש אין כוחות להרפתקה שכזו! אולי באמת בבית חדש... אי פעם!....

rubber duck

New member
כרגע לא

בחלום יש כלב אבל זה רק כשהילדים ייגדלו קצת דגים היו בעבר אבל לא ממש שרדו שרון

tudu

New member
היה לנו מכל וכל.. אך הם הלכו ונגמרו..

היה לנו כלבה ושני חתולים. אחד נפל מהגג, חצי מת.. נשאר עם שלפוחית בורחת.. כל הזמן משתין על הרצפה.. ונמסר לבית מחסה. חתולה נוספת התחילה להיות בעייתית מאד עם הילדים (נכנסת לישון במיטת התינוק) נמסרה למושב. נשארנו עם כלבה - שפעם היתה מלכה/נסיכה - והיום עם שלולשה ילדים - כמעט לא מקבלת יחס.. קצת עצוב לי לכתוב את זה.. אבל זאת המציאות שלנו. מאוד אוהבים חיות - לא קל לשלב אותם בחיינו.

למעלה