יש לכם טיפים לתחילת עבודה?

שירןב

New member
יש לכם טיפים לתחילת עבודה?

היי, מחר במזל טוב אני מתחילה לעבוד במקום חדש. כולי מתרגשת... הצבתי לעצמי מטרה הפעם לשפר את יחסי האנוש ולהשתדל להתסדר עם אנשים, להתחבב עליהם וכו'. לצערי אני באה ממשרות ניהול במוקדים, כך שאני רגילה להיות כלבה בעבודה, כי אלה היו הדרישות עד עכשיו. אני יודעת שאני צריכה לעשות שינוי של 180 מעלות, כי העבודה הזו היא עבודה בתחום שונה ואני לא באה כמנהלת אלא כעובדת בצוות שאמורה להסתדר ולהשרות אוירה טובה. בקיצור, למישהו יש טיפים? ניסיתי להריץ חיפוש בגוגל של טיפים במקום עבודה חדש, אני יודעת שיש כאלה, אבל לא מצאתי. אשמח לעזרתכם. תודה!

רני531

New member
היי שירן

כמו שכתבת, הצבת לעצמך מטרה והיא לשפר את יחסי האנוש. כלומר, אין צורך בטיפים לתחילת עבודה. את צריכה לעבוד על עצמך ועל יחסי האנוש שלך. אני מבטיח לך שמעולם לא דרשו ממך להיות "כלבה" בתפקידייך הקודמים, ואם היית כזו אז זה בא ממקומות אחרים שקשורים בך. המלצתי - לעבוד טוב טוב על יחסי האנוש כי בלי זה לא תוכלי להגיע רחוק. ב ה צ ל ח ה !

שירןב

New member
אל תבטיח דברים שאתה לא יודע!!

בהחלט דרשו, וממש במילים אלה, כיוון שנוצר שם מצב שהמוקד לא תפקד, ניסו הרבה דברים ולא עבדו, והחליטו שרוצים להביא מנהל מלמעלה שיהיה קשוח בטירוף, שיעיף אנשים הביתה על ימין ועל שמאל "למען יראו וייראו", שתהיה לו אפס סבלנות לשטויות ולתירוצים, ובהחלט נאמרו המילים: תהיי קשוחה, תהיי כמה שיותר כלבה, את מסוגלת? אז אל תגיד דברים שאתה לא יודע.

היי ../images/Emo140.gif

מכיוון שאת מודעת לחשיבות של יחסי האנוש. כבר עשית חלק מהדרך. הבעיה היא לא רק להפנים אלא גם ליישם. אם תראי שקשה לך ליישם. תנסי ללכת לסדנת תקשורת. שם תכירי אנשים חדשים שיתו לך פידבקים על עצמך.

1ryael

New member
בהצלחה לשירן

שלום לך שירן, שיהיה במזל טוב ובהצלחה בדרכך החדשה. מדברייך נראה כי את פותחת דף חדש בכל הקשור בעבודה, תפקיד שונה סביבת עבודהואופי עבודה אחר, כך שכל מה שהיה נחלת העבר הוא. את הטיפים הראשונים נתת בעצמך , הגדרת מטרות וכן את עבודתך כעבודת צוות ויש לכך השלכות רבות. רציתי לדעת באיזה סוג עבודה מדובר, האם העבודה כרוכה בשרות לקוחות? ומה חלוקת התפקידים בצוות שלך? אשמח לשמע, ואשמח לתת לך כאן טיפ ראשון: זכרי כמה שיותר מהר את שמות האנשים איתם את עובדת זה תמיד מחמיא ויוצר קשר אישי. יעל רובין מאמנת לצמיחה אישית ועסקית.

שירןב

New member
תודה יעל,

מדובר בחברת מחשבים, ואני חלק מצוות פיתוח. זו עבודה רק עם הצוות ועם הבוסים, בלי קשר כלשהו ללקוחות. זכירת השמות זה טיפ מצויין, ואני מיישמת אותו. בגלל שיש לי קצת בעיית זיכרון שמות, אני תמיד רושמת לי על פתק ברגע שאני יכולה את השמות שאני זוכרת, וגם איפה יושבים, כדי לקשר. אשמח לעוד טיפים... ושוב תודה!

1ryael

New member
בהמשך לטיפים...

היי שירן שבוע טוב, שמחתי על תשובתך,בהמשך לנושא הטיפים נראה לי שכדאי לחשוב על תהליך יותר מסודר מאשר טיפ פה ושם, אני משאירה לך את המייל שלי ובמידה ואת מעוניית צרי עימי קשר. [email protected] להת' יעל רובין מאמנת לצמיחה אישית ועסקית

למעלה