יש לכם כוח לדיון נוסף באותו נושא?

אבא גאה

New member
יש לכם כוח לדיון נוסף באותו נושא?

(אבל בתת נושא אחר, אני מבטיח) הגעתי למסקנה (בעזרתכם האדיבה, וכאן הרשו לי לציין את הפורום כי אני לא יודע מה הייתי עושה בלעדיכם
) (בטח הייתי מתלבט הרבה יותר וצורך הרבה יותר אופטלגינים) אז מההתחלה: הגעתי למסקנה שאני אחפש גן שיתאים לי ולאושר (בעיקר לי ולתפיסות הפריקיות שלי בחינוך) כמו כפפה ליד. ורק כשאהיה בטוח נעבור מקום. עכשיו שאלה אחרת. נראה לכם שיש משמעות ל"סוף השנה", או שגם להעביר באמצע השנה (לצורך העיניין נגיד אחרי חופשת האביב (שבועיים במרץ) זה בדיוק אותו דבר.?? בעלי אומר "שנה הבאה" אני אומר "אין הבדל, זה בראשינו המבוגרים" (פה יש שלום בית על כף המאזנים....)

.m

New member
יש משמעות כלשהי

בתחילת שנה (כמעט כל שנה) מגיעים ילדים חדשים לגן, ולכן יש (בד"כ) פעילויות יזומות לעירוב הילדים ה"ותיקים" וה"חדשים", דבר המקל על החדשים. העברת ילד באמצע שנה פירושה להכניס אותו לקבוצה מגובשת של ילדים (שהרי גם אלו שהיו חדשים בתחילת השנה, כבר אינם חדשים...), והוא עלול להרגיש בודד. כמובן שיתכן שהוא ישתלב מיד והכל יהיה בסדר... זה תלוי גם האופיו של הילד (האם הוא יוזם חברויות? האם הוא ביישן?) אני הייתי מחכה לתחילת השנה הבאה
mai

אם תמצא גן...

שמתאים לתפיסות החינוכיות שלך כמו כפפה ליד.. נראה לי שעצתם של הגננ/ת שם - תהיה שיקול מוביל בהחלטה. לא?

פרח7

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo82.gif שלום בית...

אישלג זה הדבר הכי קרוב ליונה שמצאתי... אבל למה מאמי שלי?... למה אתם רבים על משהו שעוד לא קרה? אולי קודם תמצא גן ואז תריבו...

למעלה