יש לכם כוח לעוד סיפור לידה?

mayashu

New member
יש לכם כוח לעוד סיפור לידה?

קוראת פה הרבה, כמעט לא כותבת, רוצה רק להגיד תודה על המון מידע שימושי שאספתי פה, על הידיעה שאפשר גם אחרת ובעיקר על העידוד ללדת בדיוק כמו שרציתי. והסיפור בקצרה: שעתיים של צירים נסבלים בהחלט בבית, נסיעה משעשעת לפוריה כשהצירים כבר כל שתי דקות. הרבה ריקודי בטן במיון יולדות, פתיחה של 6, מקלחת של 5 דקות. הצירים הופכים לציר אחד ארוך והמיילדת מציעה להגיע לחדר לידה לפני שיולדים במקלחת. עומדת ליד המיטה ומרגישה שהמים יורדים והלחץ החזק מתחיל. "רוצה ללדת ככה? מצוין. תדחפי כשאת מרגישה שצריך". 5 צירים כואבים מ-א-ו-ד, 5 נשימות עמוקות, והקטנה בחוץ! שלוש שעות בידיים של אמאבא, חותמים על המון טפסים שאומרים שאנחנו מבוגרים אחראיים, נוסעים הביתה עם ילדה בת 4 שעות ומתכרבלים במיטה שלנו עם אח שלה. אפשר עוד פעם?

אורניקי

New member
ואוו, מקסים.

נשמע שזה באמת מתוק כמו שאת מתארת את זה. הרבה אושר ונחת.

g a n i

New member
וואו! באמת מעולה! נשמע נפלא../images/Emo23.gif

>המון טפסים שאומרים שאנחנו מבוגרים אחראיים
< תנוחי ותהני, הסתגלות קלה לכולכם

עשית לי צמרמורת.איזה ספור יפה../images/Emo49.gif

כל כך הרבה אושר שופע מההודעה הזו שכתובה בקצרה אבל כל מילה במקום. תהנו מהאושר החדש בחייכם.

מזל טוב, כמה כייף לכם!

מאחלת גם לי לידה שכזו!! ותמיד יש כוח לעוד סיפור לידה! ועוד כזה שעושה שמח בלב - בוודאי!

אשכר ש

New member
בטח יש כח

לכאלה סיפורים תמיד יש כח!!! איזה יופי, לידה נהדרת
המון מזל טוב

mayashu

New member
תודה רבה על הברכות

עכשיו כשאני קוראת שוב את הסיפור, זה נשמע כמו משהו שקוראים באיזה פורום באינטרנט, לא כמו הלידה שלי... ובאמת לא הרגשתי שאני לוחצת, רק נשמתי חזק והיא עשתה את כל העבודה בעצמה והחליקה לה החוצה.

u z a

New member
איזו לידה מעולה!

איפה מזמינים כאלו? (למרות שמוכנה לדלג ישירות לחלק האחרון). מזל טוב!!

למעלה