יש לכם לפעמים הרגשה שלא בא לכם יותר לרקוד?

יש לכם לפעמים הרגשה שלא בא לכם יותר לרקוד?

אני מרגישה לפעמים כאילו שנמאס לי. כאילו לא בא לי יותר לרקוד או לשמוע מוזיקה ערבית וזהו. להפסיק להתעסק עם זה, כמו שזה בא שככה זה ילך? הרגשתם פעם ככה?

אל יאוש, מתוקה...

נראה לי שלפעמים, כשאני מסתכלת במראה, ורואה רק קליפה ריקה של ריקודי-חיקוי חסרי נשמה- אז אני רוצה לזרוק הכל לעזאזל ולהתחיל מחדש במקום אחר לגמרי... אבל זה עובר לי, בערך למחרת. גיליתי שכשיום אחד באסל- יום אחריו עאסל, לפחות בכל מה שנוגע לריקוד... כשאני באה עם ה"צניעות" שלימדני יום אתמול המתסכל, אני מוצאת שזהו השער לנשמה להציץ ולהקרין במלוא כוח. במילים אחרות- למדתי, שצניעות וחוסר זחיחות- מאפשרים לי להגיע הכי רחוק בנשמה. בכל אופן, יש לי הרגשה שאני יודעת למה את מרגישה כך. צר לי שנקלעת למצב המעצבן הזה, והלוואי שיפתר לך במהרה...

אשתהר

New member
עדי מתוקה

אני חושבת שאת צריכה לבדוק עם עצמך מאיפה מגיעה התחושה הזו. יכול להיות שאת צריכה לךהגיע לתובנה כלשהיא בקשר לריקוד. בדר"כ רגשות תיסכול מגיעים ממקומות שרוצים יותר. אולי הנפש שלך רוצה יותר עומק בריקוד, שתשני משהו, תשדרגי... יכול להיות גם שאלה סתם הורמונים שמשגעים אותך באופן זמני. בכל אופן את יודעת הכי טוב, כי את המסטרית הכי גדולה של עצמך, אז נסי להתבונן פנימה ותבדקי את זה, ניראה לי שזה חשוב. לי אגב, היתה הפסקה של שנה מציור בשמן, פשוט לא הייתי מסוגל לגעת במיכחול ולקח לי המון זמן להבין למה... אני חושבת שבאומנות אי אפשר לזייף ולהעמיד פנים ש"הכל בסדר". בכל סוג של אומנות אנחנו ניכנסות פנימה ואם לא הצלחנו להתמודד עם מה שמצאנו שם בפנים- כניראה שיש בעיה, שמשהו מפריע לנו. זו הדרך של הנפש והנשמה לומר "טפלי בי יותר טוב, אני רוצה מימך יותר"

יכול ליהיות שאת צודקת

אני יודעת שאני לא יכולה להפסיק לרקוד. אין סיכוי. אבל הייתי פשוט רוצה שלא יבוא לי כל הזמן לרקוד ושהמח שלי לא יהיה כל כך עסוק בזה כל הזמן.... (בטח אני נשמעת מה זה פסיכית חחח)

bellikbom

New member
../images/Emo45.gif אשתהר , נגעת בנקודות חשובות../images/Emo140.gif

שווה בדיקה.
גם לי מפעם לפעם חולפות מחשבות כפירה בראש, ואותן תחושות של עדי. אני חופרת וחופרת. לפעמים זה עובר חולף ביעף, ולפעמים אני מנתקת מגע עם הריקוד לתקופת מה, עד שמרגישה מוכנה.אבל עדיין אני לא בטוחה שאני סגורה עם עצמי עד הסוף , מרגישה שיש לי עוד דרך לעבור עד שממש אתאפס אם בכלל. ולעדי
אם זה מעט מנחם, אז צרת רבים חצי נחמה

אשתהר

New member
קשה לי לדעת למה זה קורה

אני גם לא מתיימרת לדעת ואצל כל אחת זה כמובן אינדבדואלי. אצלך, בליק זה נישמע פשוט כהפסקות בריאות. לפעמים מפסיקים וחוזרים עם אנרגיות מחודשות, ממלאים מצברים. תבדקי אם התחושות שלך בריקוד משתנות לטובה אחרי ההפסקות האלה. ואם כן - תיצטרכי ללמוד לקבל את התהליך באהבה ולהתחבר אליו. בכל אופן אם זה מציק לכן אתן תמיד מוזמנות להגיע לפתיחה בקלפים,פרחי באך או שיטה אחרת שיכולה ל"תווך" בינכן לבין מה שקורה שם בפנים...

עדי, שימי לב לשעות של ההודעות שלך ושל בליקבום

זה פשוט הזכיר לי משהו שסיפרת לנו פעם... בכל אופן, הייתי אומרת שלכל אחת יש את התחושות האלו לפעמים- לפעמים כי אין מקום בחיים באותו רגע, לפעמים כי יש דברים אחרים שגוזלים את תשומת הלב, לפעמים כי לחוצים מדי בחיים בשביל זה... ואז מגיע המצב הזה שאת אומרת: שיעזוב אותי כבר לנפשי, הריקוד הזה... בכל אופן, לא לקחת קשה, אפשר להרגע לזמן מה, לתת לדברים קצת "לקרות" מאליהם, ולא לדחוף כל כך... זה עובד לפעמים!

יו איזה קטע!!! את צודקת!!!!../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אשתהר ההסבר שלך מאוד מדוייק../images/Emo45.gif

ועדידוש, גם אני בתקופה כזאת ממש עכשיו. בעיני זה כמו לעבור דירה... הרבה בלאגן, מאוד לא נוח, מתחשק לעזוב הכל ולברוח ושמישהו אחר יארוז בשבילי הכל, יעביר, יסדר מחדש, ויקרא לי כשהכל יהיה גמור ועומד דום לכבודי... בגלל זה יש רצון לעזוב את הריקוד לפעמים. הישן כבר לא מלהיב והחדש עוד לא לגמרי קיים. כניראה שאין ברירה, אם רוצים לשדרג צריך לפעמים "לעבור דירה", וזה תהליך, והוא לא נוח והוא גם מלחיץ קצת. אז תנסי להיות סבלנית עם עצמך ותאמיני שזו רק תקופת מעבר, ואם תסכימי לעבור דרכה, אז בקצה השני תפגשי את עצמך ואת הריקוד מחדש בהתלהבות יתרה

אני מקווה מאוד שאת צודקת.

כי שוב מצד אחד לא בא לי כלום, ומצד שני זה לא יוצא לי מהראש...... ס י י כ ו ! ! !
ממש פיצול אישיות... ושיהיה מעבר קל! גם אני עברתי לא מזמן וממש היה לי קשה (טוב אבל אני גם לקחתי דירה שהייתי ממה גיפ'ה)... בשעה טובה...

חומד ../images/Emo13.gif

אני לא עוברת דירה במובן הפיזי
התכוונתי במובן המטאפורי
אז שיהיה לשתינו מעבר קל בכל מובן שהוא!

נו!! זה כבר מראה על חוסר הריכוז שלי!

קראתי שוב את ההודעה, ואני לא מצליחה להבין איך אני חשבתי שאת עוברת דירה...
טוב. כנראה שאני באמת קצת מבולבלת....

למעלה