יש לכם לפעמים רגעים

דן צ

New member
יש לכם לפעמים רגעים

שממש אין לכם חשק לכתוב בפורום שלכם? אני לא מתכוון לאי כתיבה באופן קבוע אלה, למין שבוע שיוצא לכם הכל מין מצב רוח זיפת שכזה.... אתם בטח מבינים על מה אני מדבר!

ה מוזה

New member
הווו ועוד איך מוכר ../images/Emo13.gif

יש גם רגעים שאני סוגרת את דף הפורום וגולשת (בעוונותי כי לא רבים הם ) למקומות אחרים או מכבה מחשב ,וכן יש רגעים שאני קוראת הודעה ומרגישה נטולת כוחות נפשיים להגיב או שלפעמים מגיבה ואחכ חושבת לעצמי " איזה תגובה עלובה " יודע למה ? כי אתה ואני בני אדם בסכה וזה שוחק סוחט פורום תמיכה תוסיף על זה את מה שחווים במציאות ... מבינה כ"כ למה אתה מתכוון מניסיון יודעת שהרגעים האלו חולפים וכן כשהם קיימים זה מתסכל ....

שרון123

New member
כן כן כן

בשבועיים האחרונים זה קורה לי המון. דווקא עכשיו שהפורום תוסס יחסית, עם לא מעט משתתפות חדשות, פשוט אין לי כח להגיב
אני משתתפת גם בפורומים נוספים, ושם כן מתחשק לי לכתוב כרגיל, אני פשוט לא משקיעה כל כך הרבה מחשבה ואנרגיות בכל תשובה, אלא פשוט כותבת ושולחת. לא נעים לי שיראו שכן הגבתי בפורומים אחרים, ואצלי עדיין לא. בכל מיקרה בסוף אני מגיבה להכל.

Pure SilenCe

New member
בהחלט קורה.

וכשזה קורה, אני מציעה לקחת פסק זמן, להתרענן, לעשות משהו אחר, שלא כולל קריאה של הודעות כואבות בפרט, או הודעות בכלל.. לנוח. זה עוזר לאגור כוח כדי שנוכל להמשיך הלאה. אני במצב כזה, שלא בא לי להגיב וגם לא בא לי לקום מהמחשב, אני משחקת שש בש, או מרכיבה פאזל.. או סתם מחפשת חומר לתכני פורום.

רותי ב.

New member
כן. זה פשוט יותר כאשר יש

יותר ממנהל אחד בפורום, כי אז איכשהו אפשר לחלוק עם מישהו בתפקוד בפורום. זה הופך להיות קשה הרבה יותר כשמנהלים לבד. היו פעמים שניסיתי להסביר את זה, וזה הובן בצורה שונה לחלוטין... וחבל.

neta s

New member
טריגרים

לפעמים הטריגר יכול להיות משהו מאוד מובהק, שאפשר לתת לו שם ותאריך ולראות את השפעה הישירה שלו. זה יכול להיות סיפור שיצא לכותרות, זה יכול להיות הודעה מאוד קשה בפורום, וזה יכול להיות מקרה אישי שאני מזהה בו את "האשם". מצד שני זה גם יכול להיות פשוט עייפות, תחושה של אין כוח יותר, מותשות... בכל אחד מהמקרים האלה, ההרגשה בעיקר מובנת. כמנהלי פורומי תמיכה אתם נדרשים להמון כוחות, לעמידה מאוד יציבה ולהתמודדות אינסופית עם הרבה כאב, עצב, יאוש, תסכול והרבה רגשות קשים אחרים. אני מאוד מסכימה עם תגל - תאם עם השותפה שלך שאתה לוקח קצת אוויר, ותוריד מינון לתקופה מסויימת. אחרי ההפסקה, נראה איך אתה מרגיש.

ganooov

New member
זה מעניין, ../images/Emo13.gif

כי מה שהורס לי את מצב הרוח זה טריגר שכתוב בצורה גרועה. באופן מוזר, מה שמושך אותי בפורום שלי הוא דווקא קיום הטריגרים (אולי זה קשור לשם שלי - נחמיה
).

דן צ

New member
יש לי מזל אחד

יש לי שותפה נפלאה , שותפה שיודעת בדיוק את מה שעובר עליי גם אם אני לא מספר לה ,

zimes

New member
או-הו! בטח.

בדיוק בגלל המאמץ הנדרש ע"מ לתת תשובה מעמיקה ורצינית.

בטח שקורה!

אני חושבת ,דנץ, שאלו מסוג הדברים שאם הם קורים, כנראה שהם פשוט היו צריכים לקרות. גם בפורום שלי אנשים מבקשים עצה ותמיכה לבעיות שאיתן הם מתמודדים, אבל מן הסתם בכמויות נמוכות משמעותית לעומת הדברים שאיתם אתה ומוזה וברבורה (ובוודאי מנהלים נוספים) מתמודדים. רציתי רק להגיד לך שאם התחושות האלה שם, תן להן להיות שם... זה בסדר... אם אתה מרגיש זיפת, זה בסדר, מותר לך... זה שאתה מנהל פורום תמיכה לא אומר שאתה מחוסן מפני רגשות קשים ותחושת ייאוש. נראה לי שעצם הקבלה של מצב נתון כמות שהוא מבלי לנסות להתנגד לו, תעזור לך להתמודד יותר בקלות ואז תראה שכמו שהתחושות האלו עלו, כך הן גם ייעלמו... הגר
פורום דמיון מודרך ו-NLP (482)

neta s

New member
עייפות החומר

חלק בלתי נפרד מניהול הפורום. במיוחד בפורום רגיש וכואב כמו שלך, שכמעט כל יום קורה משהו שמזכיר לכולנו כמה הוא באמת כואב, כמה אנשים שייכים אליו בעצם, כמה המציאות שלנו בלתי נסבלת. קח אוויר זה כל כך מובן, כל כך הגיוני, כל כך מתבקש...

למעלה