יש לכם מושג איפה המקום

ggrrrWINTER

New member
יש לכם מושג איפה המקום

המומלץ לקניית איגואנה (בית החיות או ילדי הג'ונגל) ועל סמך מה החלטתם זאת? מה גם חשוב לי מקום שלא יתקמצן ביעוץ נכון בכל הקשור לטרריום והגידול של איגואנה.. את הטרריום אנחנו הולכים לבנות לבד ולכן אשמח אם תכוונו אותי למקום שיועיל לייעץ ללא מניעים כלכליים.. נ.ב. לפני הקנייה תגיע הבנייה של הטרריום והלמידה, ככה שהכל נלקח בחשבון ורצינות. תודה מראש.

naja

New member
בית החיות.

הם היבואנים היחידים כיום של איגואנות. יעוץ נכון בנושא איגואנה לא תמצא כנראה בשום מקום ולכן מומלץ לקרא את המאמרים של הפורום בנושא איגואנות ומומלץ בחום לעשות את זה לפני הקניה של האיגואנה, אולי זה יגרום לך לבחור זוחל אחר.

ggrrrWINTER

New member
התקשרתי לבית החיות והפחידה

אותי העובדה שכולם היו מחוסרי זנב :/ הבנתי שזה אינסטינקט טבעי של האיגואנה במקרה של לחץ או אפילו מכה. זה קצת הלחיץ אותי. בלי שום קשר.. לפני שהחלטנו על איגואנה עשינו מחקר אם מספרים ואם ממאמרים ברחבי הרשת. זאת אחת הדוגמאות למאמר http://www.anapsid.org/pdf/icfs.pdf העניין הוא שלא מצאתי עדיין מאמר על בניית טרריום בטוח ונוח לאיגואנה. אני אשמח אם תשיגו לי אחד כזה או שמשהו מכם שמבין בזה יעזור לי. נ.ב. אני בת* תודה מראש.

naja

New member
מחוסרי זנב=האחרונים שנשארו....

לאיגואנות יש זנב חזק והן לא יפרדו ממנו בעצמן. בד"כ כשנשארות קטועות הזנב, זה אומר שזה סוף המשלוח. מציע להמתין למשלוח הבא. במאמרים של הפורום אין התייחסות לטרריום? זכור לי שמדובר בשני מאמרים מאוד מפורטים. נ.ב. סליחה שטעיתי בזיהוי.

ggrrrWINTER

New member
בקטנה :)

כן נאמר לי שאלה האחרונים ועוד שבועיים יגיעו חדשים. ההתייחסות שם הינה כללית ביותר כמו בכל מאמר באינטרנט. אני מתכוונת למאמר שיפרט הכל מהכל. מהחומר שכדאי להשתמש בבניה, איפה הדלת תהיה, אילו אבנים, הכל... אשמח אם תעזרו לי מנסיונכם. (תודה על התגובות המהירות)

ggrrrWINTER

New member
ואולי בכל זאת?

יש מצב שתסבירו על הטרריום באופן קצת יותר מפורט? זה מאוד חשוב. תודה מראש.

למעלה