יש לכם מושג באיזה מרינדה ארגנטינאית מדובר?

יש לכם מושג באיזה מרינדה ארגנטינאית מדובר?

היי! לארגנטינאים יש מרינדה מדהימה בטעמה שמורכבת בין היתר מלימונים ויש לה טעם חמצץ-מתקתק כזה... יש לכם מושג במה מדובר? ואם כן - תוכלו בבקשה לתת לי את המרכיבים עם הכמויות עבור השרייה של איזה 1ק"ג? אם יש לכם עוד רעיון למרינדה טובה ביותר ואולי אני יגוון חלק ככה וחלק ככה... תודה רבה!
 
בעבור חזה עוף\פרגיות על האש-אכלתי כזה לא מעט

אכלתי זאת לא מעט בעברי (בארוחות של ארגנטינאים , ארוחות בקייטרינג של ארגנטינאים) וזה כ"כ טעים!
 

ללידי

New member
ממליצה בחום להיכנס לבלוג של אריאלה פיקסלר

שם יש מבחר מתכונים מופלאים לעולם הארגנטינאי עם הרבה אהבה ואוכל, בטוח תמצאו גם מענה לשאלה
 

avi5199

New member
כנראה ורסיה של צ'ימיצ'ורי

זה מה שמגישים במסעדות ארגנטינאיות עם בשר על האש. זה עשוי מפלפלים פטרוזיליה שום עם חומץ ושמן קנולה . יש ורסיות שונות אולי גם עם לימון . הורסיה שאני מכיר זה : לוקחין צלנצלת בינוני. פלפלים מכל הצבעים 1 מכל צבע. חותכים קוביות קטן קטן הרבה פטרוזיליה קצוצה דק שנין-שלוש שיני שום. אם רוצים סה הריף אס שמין פלפל אחד מה קוראין אותו "פוטה פאלריו " (פלפל חריף קטן) שמים חצי כוס חומץ לבן רגיל . מלח . ממלאים הצנצלת בשמן קנולה או שמן סויה ( לא שמן זית ! ) עד למעלה, ככה ששני שליש יהיה המוצקים והלמעלה נוזלים. אפשר לשים בנוסף לימונים \קליפות לימון, ובצל , וכל תבלין נוסף שאתה אוהב יש המון ורסיות ....חפש באינטרנט "צ'ימיצ'ורי "
 
לא...נראה לך שאיני מכיר צ'ימיצ'ורי? ../images/Emo6.gif

תודה על המתכון בכל מקרה... מדובר במרינדה שהארגנטינאים מגישים אותה עם עופות על הפריז'ה. משרים את העופות לפני כמובן... יש שם לימון , שום ועוד ... (אולי גם מיונז? לא ברור לי)
 
למעלה