יש לכם משהן לקציצת ציפורנים

ה מוזה

New member
ממה ששמעתי

יש חומר מר נורא שמורחים כמו לק על הציפורנים ,הוא שקוף ואז כל פעם ששוכחים ושמים אצבע בפה מר מאוד ואי אפשר לכסוס את הציפורן מישהו מכיר עוד תרופת סבתא לזה?

אiרית

New member
כמובן

פלפל שחור על הציפורניים! אני לא יודעת אם זו תרופת סבתא או סתם איום של סבתות.

Yukio14

New member
מרה

החומר שאת מדברת עליו הוא חומר בשם מרה ניתן להסיג אותו בבתי מרקחת והסופר פארם אבל מניסיון אישי הוא לא שווה גרוש. נכון כל פעם שאתה אוכל ציפורניים זה מר ואז אתה מפסיק אבל הבעיה היא שגם שאתה אוכל תפוח זה מר וגם שאתה שותה זה מר שסתם הכנסת אצבע לפה זה מר. אבל.... מחובתי להגיד שיש הרבה אנשים שהשתמשו במוצר ובאמת נגמלו מקסיסת ציפורניים ולא התלוננו על שום טעמים רעים באוכל והשתייה. אני אישית לא הייתי ממליץ לשהתמש במוצר זה ואני חושב שהדרך הטובה ביותר היא פשוט להחליט לא לקסוס ציפורניים.

Yukio14

New member
שכחתי לציין שאני חדש

אז שלום לכולם ^^ אני ישתדל לתרום אפילו שאני לא מבין יותר מדי בתרופות סבתא

boaz31

New member
איך להגמל מנגיסת צפורניים בשינים|בה

מנסיוני,בעצמי נגמלתי אחרי 30 שנות נגיסה בשיני את הצפורניים שלי עד זוב דם {הרגל כזה קשה להגמל ממנו ללא עזרה } קודם להחליט שאתה רוצה להגמל שנית למרוח לכה שקופה {לא מרה }רק שקופה שנשים משתמשות בו.... לכה שקופה על הצפורניים וגם על העור הנגוס מסביב כל יום העיקר שהצפורן והסביבה יהיו ללא "גרדים" ,,,באחריות אתה מפסיק לכרסם--- ויש לך מכאן והלאה ציפורניים מגודלות !!!! ממש באחריות,כדאי לכם לנסות!!!!

0 אור 0

New member
לא סבתא אלא אמא

הבת שלי כססה המון זמן ושום דבר לא עזר (מרה, שיחות שכנוע, הסבא אפילו ניסה פלפל וכו') עד שהגיעה הדודה שלה והביאה מאמריקה ערכת מניקור מדהימה עם מלא צבעים ומיכחול קטן שאפשר לצייר אתו - אחרי שהתחלנו להתעסק עם הציפורניים ולטפח, באופן טבעי הגיעה המוטיבציה להפסיק לכסוס - והיום כבר 3-4 שנים שהיא לא כוססת והציפורניים נראות ממש יפה. כמובן שהפטנט מתאים בעיקר לבנות בגיל שמתעניין בדברים כאלה

למעלה