יש לכם עוד יומיים... להנות מהפורום כמו שאתם מכירים אותו...
S sattla New member 20/10/03 #14 ../images/Emo88.gif אתה יודע פאטרן זה משהו משתנה החוקיות שלו משתנה ויכולה להפוך מסמיילי אחד לאחר מסמיילי למשפט ולהכל... ברמת העקרון, אין דרך למנוע מפאטרן מלהתפשט אלא אם כן תגיב הרבה אבל אז תחסם
../images/Emo88.gif אתה יודע פאטרן זה משהו משתנה החוקיות שלו משתנה ויכולה להפוך מסמיילי אחד לאחר מסמיילי למשפט ולהכל... ברמת העקרון, אין דרך למנוע מפאטרן מלהתפשט אלא אם כן תגיב הרבה אבל אז תחסם
S sattla New member 20/10/03 #8 אני משווה ל5₪ שלך ושם עוד 5₪ על זה שאין לו שמץ של מושג על מה הילדה מדברת
H havlaz New member 20/10/03 #11 סליחה! ../images/Emo46.gif רק לי מותר פה לשחק עם סודות ודברים כאלה, ולעשות הודעות כאלה! שלחי לי מיד הסבר לנעשה, או שתיחסמי מהפורום! ביי!
סליחה! ../images/Emo46.gif רק לי מותר פה לשחק עם סודות ודברים כאלה, ולעשות הודעות כאלה! שלחי לי מיד הסבר לנעשה, או שתיחסמי מהפורום! ביי!
S sattla New member 20/10/03 #12 ../images/Emo45.gif אני מתחיל לחשוב שאפילו לה אין מושג על מה היא מדברת
ח חוצפאי New member 20/10/03 #16 סליחה! ../images/Emo46.gif אהמ אהמ, לא שכחת מ<י>שהו ענבל'לה, שלא תעיזי לגעת לי בפורום, שומעת יש לי גב בקריות ובנתניה
סליחה! ../images/Emo46.gif אהמ אהמ, לא שכחת מ<י>שהו ענבל'לה, שלא תעיזי לגעת לי בפורום, שומעת יש לי גב בקריות ובנתניה