יש לכם עכשיו פרוייקט איתי

מצב
הנושא נעול.

oRockGirLr

New member
יש לכם עכשיו פרוייקט איתי../images/Emo9.gif../images/Emo105.gif

נתחיל בצביעת החדר. יש לי תאורה נוראית בחדר. כאילו... לא מאירה ממש.. ולא משנה איזו מנורה כבר.. ניסינו כל דבר, אני רוצה לצבוע את החדר מחדש אבל צבעים שלא יהיו חשוכים מדי ושילובים יפים, אני מעוניינת לצבוע ביותר מצבע אחד, יש רעיונות?

גולי מ

New member
אור. בשביל לעזור לך צריך יותר פרטים

נתחיל בצביעת החדר. יש לי תאורה נוראית בחדר. כאילו... לא מאירה ממש.. ולא משנה איזו מנורה כבר.. ניסינו כל דבר, אני רוצה לצבוע את החדר מחדש אבל צבעים שלא יהיו חשוכים מדי ושילובים יפים, אני מעוניינת לצבוע ביותר מצבע אחד, יש רעיונות?
צבעים אהובים. מקומות אהובים. (כאלו שהיית בהם וכאלה שהיית רוצה להיות) מוזיקה שאת אוהבת. ספרים שאת אוהבת. כמו כן, פרטים על החדר: האם יש חלונות, ואם כן כמה, ומה הגדלים שלהם. איזה סוגי תאורה ניסית. האם יש בחדר בדים או רהיטים כהים? ואם אפשר... תמונה מאד תעזור

oRockGirLr

New member
אמממ ../images/Emo105.gif

צבעים אהובים. מקומות אהובים. (כאלו שהיית בהם וכאלה שהיית רוצה להיות) מוזיקה שאת אוהבת. ספרים שאת אוהבת. כמו כן, פרטים על החדר: האם יש חלונות, ואם כן כמה, ומה הגדלים שלהם. איזה סוגי תאורה ניסית. האם יש בחדר בדים או רהיטים כהים? ואם אפשר... תמונה מאד תעזור
אמממ

צבעים אהובים : כל גווני הכחול, כתום, צהוב, סגול.. מקומות אהובים : לא יודעת ממש איך לענות על זה. מוזיקה שאת אוהבת : ג'אז, קלאסית, קצת רוק, מעט מאוד היפ הופ :) וכל מיני דברים... ספרים שאת אוהבת : מתח, דרמה, פנטזיה, ממ גם כאלה שמבוססים על סיפור אמיתי... וכו' :) יש בחדר, שולחן מחשב שהוא לבן, ועוד ארונית לבנה וכל מיני, אבל אותם אני מתכוונת להוציא.. אני צריכה בכלל לעצב הכל מחדש. אבל זה כבר בשלב יותר מאוחר, אני לא רוצה כרגע להכביד על ההורים כלכלית עם רהיטים חדשים גם לחדר שלי בנוסף לקומה שנבנתה למעלה .. יש חלון אחד.. ואני בקרוב אעלה תמונה, בן דוד שלי נרדם לי על המיטה
ואני לא יכולה להעיר אותו.. אז אני אצלם יותר מאוחר.

גולי מ

New member
היי רוקרית, על קצה המזלג...

אמממ

צבעים אהובים : כל גווני הכחול, כתום, צהוב, סגול.. מקומות אהובים : לא יודעת ממש איך לענות על זה. מוזיקה שאת אוהבת : ג'אז, קלאסית, קצת רוק, מעט מאוד היפ הופ :) וכל מיני דברים... ספרים שאת אוהבת : מתח, דרמה, פנטזיה, ממ גם כאלה שמבוססים על סיפור אמיתי... וכו' :) יש בחדר, שולחן מחשב שהוא לבן, ועוד ארונית לבנה וכל מיני, אבל אותם אני מתכוונת להוציא.. אני צריכה בכלל לעצב הכל מחדש. אבל זה כבר בשלב יותר מאוחר, אני לא רוצה כרגע להכביד על ההורים כלכלית עם רהיטים חדשים גם לחדר שלי בנוסף לקומה שנבנתה למעלה .. יש חלון אחד.. ואני בקרוב אעלה תמונה, בן דוד שלי נרדם לי על המיטה
ואני לא יכולה להעיר אותו.. אז אני אצלם יותר מאוחר.
היי רוקרית, על קצה המזלג...
עבור מישהי שחובבת ג'ז וקלאסי הייתי הולכת על גוונים יותר חמים... אדומים, כתומים.... הצעה יותר קונקרטית, גוון אפרסק על הקירות (ואם את מתעקשת...
, אז איזה סגול ליליך עדין, כקיר, חלק מקיר, או דוגמת שבלונה על הקירות. על הסגול לילך עדין (וזה רק אם עשית בשבלונות), הייתי עושה אפקט של נצנצים... אל תלכי על גוונים עמוקים, אלא יותר פסטלים (נאמר, אם במניפת צבעים יש 6 צבעים בכל דף, תבחרי מהשלושה הראשונים - הבהירים יותר). זה ישמור על חדר "מואר". אל תשכחי, שעד שיקנו לך רהיטים חדשים, את יכולה לצבוע את הרהיטים הקיימים מחדש, בגוונים של החדר (או בגוונים קרובים, בשביל הגיוון). בהצלחה.

oRockGirLr

New member
*תופים* ועכשיו...../images/Emo105.gif

*תופים* ועכשיו...

התמונות!! חחחחחחחחחחחחחחחחחח מעולם לא צילמתי כל כך גרוע P: פשוט מיהרתי .. מה גם שהחדר שלי נורא נורא מבולגן וכואבת לי בטירוף הרגל אז לא יכלתי לתרום הרבה לסידורו :) ומיהרתי לצלם כי הסוללה של המצלמה כמעט נגמרה :) בלע הנה תמונות אני יודעת, החדר מזעזע. ואממ :) אם תרצו שאני אתמקד בדברים מסויימים, רק תבקשו ואצלם :) אוקיי
ככה זה כשנכנסים לחדר

oRockGirLr

New member
ממ ../images/Emo9.gif../images/Emo105.gif

ממ

גולי מ

New member
מה זה הקיר הזה משמאל? אולי ארון?

מה זה הקיר הזה משמאל? אולי ארון?
שימי תמונה גם של הגומחה הזו ממנה צולמה התמונה (דרך אגב, האם יש מקום לשים שם את הספריה שמצולמת, ובמקום שמתפנה לעשות "פינת נגינה" לגיטרות ולתווים?). כמו כן תצרפי שירטוט של החדר על דף חשבון (כל משבצת = 10 או 20 ס"מ), תסמני פתחים (דלת וחלון) ומידות (רצויי להוסיף את הרהיטים ומיקומם). אכן, יש הרבה עבודה. דבר ראשון, כיוון שהחדר שלך קטן, כל בלאגן הרבה יותר צורם להרמוניה ול"שקט" של החדר. אמנם אני אשמע כמו הורייך... אבל... תסדרי את החדר. (מה זו הערמה הזו לי כוננית הספרים שבכניסה... מה זה הבלאגן הזה על שולחם הכתיבה
). אני עומדת בהצעתי לגביי הצבעים, אולם מוסיפה מספר דברים ש"יתנו חיים" לחדר. למשל תמונות על הקיר (אם את גרה באזור ת"א, לכי לדיזנגוף סנטר, יש למעלה חנות לפוסטרים עם דוגמאות של פירסומות מתחילת המאה (אפשר להוריד מהאינטרנט ולהדפיס ברזולוציה גבוהה). תבחרי לך מספר פוסטרים כאלה, נסי לדאוג שלא רק התמונות יפות, אלה שתהיה התאמה בציבעוניות ביניהן, מתוך התאמה גם לצבעי החדר. זה טוב שאת מורידה את הוילון, אבל הייתי שמה משהו אחר במקומו. או וילון בצבעים ובגוונים שהצעתי, או אפילו וילון קנים פשוט (כמו שמוכרים בהום סנטר ובאייס). תאורה: אהיל סיני עגול תלוי מהתיקרה הינו זול ונחמד, ונותן אור רך (אפשר להשיג בכל מיני גוונים, לאו דווקא לבן). מנורה על השולחן. ומנורת לילה ליד המיטה, לקריאה ולאווירה נעימה לפני השינה - רצוי אהיל אדמדם - שיתן אור חם ונעים.

oRockGirLr

New member
נאמ../images/Emo9.gif ../images/Emo105.gif

נאמ

oRockGirLr

New member
אהמממ ../images/Emo9.gif ../images/Emo105.gif

אהמממ

כיוון האויר היחידי בחדר.

oRockGirLr

New member
המממממממ../images/Emo9.gif ../images/Emo105.gif

המממממממ

oRockGirLr

New member
ווהוו ../images/Emo105.gif

ווהוו

מצב
הנושא נעול.
למעלה