יש לכם עצות... למישהו

mr nice guy

New member
יש לכם עצות... למישהו

שהמוות מעסיק אותו כל הזמן? גם פוחד ממנו, גם סתם חושב על נושאים שקשורים אליו, שכל היום רק מנסה לראות מה קורה אחריו, במהלכו, אם הוא יכול לא לקרות. ובגלל כל הבלבול לא ממש מוצא את עצמו ונהנה ממעט דברים?

10shosh

New member
לנסותולישם את העצות של itaf10

ולהתחיל לחשוב על דברים חיובים או סתם לנסות לחייך בהתחלה ככה
אח"כ ככה
ולבסוף
החיים יפים המוות יגיע בסוף למה לנסות להקדים את המאוחר תנסה להנות ממה שיש בינתיים.

yael3333

New member
שלום והרבה../images/Emo99.gif

אם תקשיב לרדיו 103 FM יום יום בין 16:00-18:00 לתוכניתה של ורדה, תבין מייד את התשובה! ללכת לפסיכיאטר ולקבל תרופות נגד דכאון. לפי הפידבקים שורדה מקבלת מהמאזינים- זה עוזר פלאים. חבל לך לבזבז ולו יום נוסף אחד עם הרגשתך הלא נעימה. ורדה טוענת שהתרופות לא ממכרות, ואחרי מספר שבועות העולם נראה הרבה יותר וורוד. בהצלחה

mr nice guy

New member
אל תבינו לא נכון

כיף לי בחיים, רוב הזמן, פשוט עכשיו תקופה ממש משעממת משום מה. אני בנאדם מאוד שמח גם שאני עצוב, חח. פשוט לא יודע יש לי יותר מדי דאגות.

אבא אסא

New member
שלום בחור נחמד |אייקון של WELCOME|

המוות מעסיק את כולנו בשלב זה או אחר של החיים מהסיבות הברורות. השאלה מאילו סיבות זה מעסיק אותך, והאם העיסוק שלך במוות הוא עיסוק בריא או לא? לדעתי המוות הוא לא משהו שצריך להתמודד מולו אלא להשלים איתו, וברגע שישנה השלמה, לעזוב את זה ולהתחיל לחיות. איך עושים את זה? בשביל זה הפורום פה. דבר איתנו, אבאסא.

mr nice guy

New member
כעקרון מצאתי דרכים

אני מאמין כעקרון באלוהים, ולדעתי קיבלתי סימן, סיפור שחלק לא יאהבו אבל לא משנה. אני אנסה בעתיד סיאנס. אני בודק מחקרים מדעיים וסיכויים שהטכנולוגיה תמנע זאת בעתיד הקרוב- אפשרות די אפשרית.

oh-da

New member
חי נצח אינם סבירים מסיבה אחת פשוטה

(או שלא כל כך?) ה-DNA שלנו הינו סליל ארוך ומפותל, שיש לו סוף והתחלה. עם הזמן, נכנסים ונכנסו "ייצורי DNA" לשרשרת הזו והתקבעו (ויתקבעו) בה, חלק בעלי השפעה משמעותית וחלק אחר בעל השפעה זניחה או אפילו ללא השפעה. ובכן, עקב העובדה שלסליל ה-DNA שלנו יש התחלה וסוף, ובמשך השנים ככל שאנחנו מתבגרים כך חלקים ממנו "מתים" כביכול, כך החיים שלנו מוגבלים. הדרך היחידה להפוך את עצמינו לבני אל-מוות היא פשוט להעביר שינויים דרסטיים ב-DNA שהשינוי העיקרי הוא הפיכת ה-DNA מסליל ארוך עם התחלה וסוף לסליל מעגלי... ===== ולעניינך, התעסקותנו במוות היא עוד משחר הימים, המוות הוא מסתורין בעינינו, וסביר להניח שלעולם לא נדע מה יש מעבר, אם בכלל?

mr nice guy

New member
יש איזה תיאוריה

ששמעתי גם בפורום אתאיזם ודת, שניסו לשלול ש"עונש" המוות הוא מה', אז אחד טען שניתן למנוע את המוות בתוך 20 שנה לפי הערכות שהוא שמע. והעברתי את הנושא לפורום העוסק במדע וטכנולוגיה והם לא פסלו זאת, אבל כרגע אף אחד לא יכול לדעת.

אבא אסא

New member
בחור נחמד - הנה התשובה שלי!!

אני לא שולל שום דבר, בטח אם אני לא מבין בו. יש לי מוטו אחד בחיים ששונה מהכיוון שלך אבל אני מאחל לך
. בכל מקרה הייתי רוצה שכן תלמד ליהנות בינתיים גם מהחיים. אבאסא

mr nice guy

New member
אוקיי, כנס שניה בבקשה

מה המוטו שלך? ואני יכול להסביר לך יותר לעומק על כל שאר האפשרויות למה שקורה אחרי, אם קורה.

mirivs

New member
ואני חושבת שבנושא כזה לא צריך לתת

טיפים זה מסוכן מאוד אין אנו יודעים מי או מה מאחורי הבקשה לטיפ המוזר הזה המנוגד כל כך לחיים אנשים בריאים מתעסקים בשאלת המווח אך לא במידה מבהילה שכזו אני בהחלט חושבת שלהתעסק בפילוסופית החיים זה דבר מהנה אבל במקרה הזה אני מתחברת להודעה כאן ששלחה את האדון לפסיכולוג שם ימצא את כל התשובות וסליחה שאני חוצפנית אבל יש גבול שבו אנשים צריכים להתעסק. אל תכעסו עלי אני פשוט במקרה זה יודעת את אשר מדברת.

למעלה