יש לכם רעיון?

מיסטרמר

New member
יש לכם רעיון?

לאחרונה יצא לי לצאת עם מספר בחורות שפתאום נזכרו שהן צריכות הפסקה מדייטים וזוגיות.

הראשונה: הדייט הראשון נמשך 4 שעות שבמהלכו היא אמרה שיש לה בעיה עם הרעיון של להביא ילדים לעולם, לא הייתה נשמעת החלטית, רק בדייט השני נשמעה קצת יותר החלטית ואחרי הדייט השני, אחרי שכבר קבענו שלישי, היא נזכרה לומר שבעצם היא מחפשת פרטנר לחיים ולאו דווקא מישהו להקים איתו משפחה ומכיוון שאנחנו לא באותו שלב בחיים אין טעם להיפגש, צודקת. ד"א, הבחורה בת 32.

השניה: הייתה מתוסבכת מלכתחילה, היה ברור ששום דבר לא יצא משם אבל שוב ושוב יצרה קשר או הגיבה להודעה שלי ואמרה שלבסוף ניפגש. אכן נפגשנו, סיפרה את סיפורה, היה נראה שהיא מתרככת, קבענו להיפגש שוב אבל רגע לפני היא התחרטה. הבחורה בת 35.

השלישית: יצאנו לדייט ראשון, לא היה נראה שיש שם משהו מיוחד, גם במקרה שלה, קבענו דייט שני אבל רגע לפני אמרה שהיא צריכה הפסקה מדייטים כי כרגע היא יוצאת בלי חשק. בת 29.

הרביעית: בדייט הראשון (כשדיברנו על נושא אחר), עלה האקס ועל כך שהפרידה ממנו גרמה לה לתקופה לא טובה, כששאלתי אם היא מוכנה לקשר חדש, היא אמרה שכן כי זה עבר לה. נפגשנו אתמול ולכן רק היום אדע מה קורה עם זה (או שלא) אבל אולי שוב יקרה מצב שבו נקבע דייט ואחרי זה פתאום היא תיזכר שבעצם היא עדיין לא התגברה עליו.

היו מקרים דומים בעבר אבל הפעם זה פשוט בא ברצף וגם ברור שבעבר היה מדובר בתירוץ. הפעם, זה לא נראה תירוץ. אלה נושאים שלא מדברים עליהם בשיחת טלפון ראשונה, עוד לא הכרנו וכבר אני צריך ליפול עליה עם שאלות האם היא בכלל רוצה ומחפשת זוגיות או שהיא בינתיים מעבירה את הזמן? הכרתי אותן באתר הכרויות כך שמבחינתי, אני מכיר מישהי בשביל זוגיות על כל המשתמע מכך, אז מה? כבר בשיחת הטלפון הראשונה לברר איתה האם היא באמת מחפשת? גם ברור שאם אשאל אז אקבל תשובה מסויימת ואחרי יום, כשנקבע דייט נוסף פתאום היא תיזכר שבעצם היא לא באמת שם... כמו שכבר קרה לי כמה פעמים.

יש לכם רעיונות? מה אתם עושים במקרים כאלה? אין לי חשק לבזבז זמן על בחורות כאלה ומצד שני, איך מזהים אותן?

אי אפשר לדעת לפני שנפגשים

הרי לא היית מגיע לפגישה אם זה היה נאמר בשיחה מקדימה
כנראה תירוצים שלהן
בכל מקרה אסור להתייאש כי תמיד תהיינה כאלו עד שמוצאים את האחת.

צמע

כל ההכרויות האלה דרך אתרים זה נורא בעייתי. באמת שאין איזה מכשיר שיכול לדעת מראש מה יהיה בדייט והאם היא רצינית.
לדעתי אם יש שם קליק מטורף אז גם בחורה שלא סגורה על עצמה שהיא רוצה זוגיות כרגע- תלך על זה.

יש לך מקומות אחרים שאתה יכול להכיר בנות?
קבוצת ריצה/אופניים?
התנדבות איפה שהוא?
עבודה? לימודים של איזה תחביב?

מיסטרמר

New member
אני מסכים שברגע שיש חיבור

כל התירוצים נעלמים אז ברור לי שלא היה שם חיבור מטורף (מלבד עם הראשונה שדווקא כן היה, אבל היא לא בקטע של להביא ילדים, לפחות לא כרגע ואני בטח לא מתכוון לחכות שאולי זה ישתנה).

השאלה היא האם יש דרך (אני בטוח שגם נשים נתקלות בזה מול גברים) להעלות את הנושא הזה בלי לשאול שאלות ישירות. לדוגמה, בכל מה שקשור לסיגריות (אני לא מעשן) כבר מצאתי דרך להעלות את הנושא בעקיפין כדי לדעת אם הבחורה מעשנת אז אולי גם פה יש משהו דומה.

מה בעייתי בלהכיר דרך אתרי הכרויות? גם במציאות יש נשים כאלה וגם איתן, כשאתחיל לדבר איתן, השאלה הראשונה שלי אליהן, לא תהיה האם היא רוצה זוגיות, ילדים ומשפחה.

אין בעייה באתרי היכרויות פשוט נראה לי שמנסים לתת לך רעיונות למקומות אחרים בהם ניתן להכיר בנות.

ולגבי שאלתך:
אולי אני old fashioned, אבל כאשר אתה מדבר עם בחורה לראשונה, ניראה לי לגיטימי לחלוטין להבהיר: "אני בחור רציני. ואני מעוניין בקשר רציני שיוביל לחתונה. האם גם את בעניין?"
"ודרך אגב, אני לא מעשן והעישון די מפריע לי".
אם הבחורה בעניין, צא לדייט ואל תצפה להרבה (אומרים שציפיות יש רק לכריות, מכיר?
) ודברים כאלו, כמו שאתה מספר, עולים אחרי פגישה או שניים.
אז יצאת לדייט או שניים עם כל בחורה ולא התאים. קורה! זה בכלל לא אסון. אתה יוצא, מכיר, מנסה... אין בכך שום רע.
התסכול היה מגיע אם היית יוצא עם אותה בחורה כמה חודשים ואז מבין שאין התאמה לגבי עניין זה.
אני מאד מאמינה בכנות ומאד מעריכה גבר שיודע מה הוא רוצה, לא משחק משחקים ומבהיר זאת מההתחלה.

ושיהיה בהצלחה

ההצעה שלך לגבי הצהרת הכוונות נכונה בהחלט

זה מה שאמרה לי בחורה בשיחה ראשונה בטלפון
נשארנו יחד 8 חודשים

אייבורי

New member
מתוכלל מטרה

הן צודקות, אף אחת לא רוצה להרגיש כמו רחם להשכיר.

אני מציע שתזנח את הרעיון של הקמת משפחה ותתחיל בקטן
הקמת זוגיות בריאה, המשפחה תבוא כבר לבד.

ספיד דייט?

עזוב את אתרי ההיכרות.
תירשם למכון כושר, תשאל חבר, תתחיל עם מישהי שמוצאת חן בעיניך בבר, תתנדב...

שלום

על אהבה לאדם אף-פעם לא מתגברים לגמרי ולא צריך, כי אוהבים הרבה אנשים ביחד כל החיים זה היופי. לא צריך לחשוב מיד על חתונה והולדת ילדים. אולי המסקנה שעדיף ליצור קשרים לאט ובהדרגה במסגרות, ולא באופן מלאכותי בדייטים ועם זרים. כשמתפתחת מערכת יחסים חזקה, מכירים היטב את האדם ויש סיבה אמתית לקשר. אין תועלת ליצור קשרים בלי סיבה טובה לקשר.

מיסטרמר

New member
הנה משהו ממש חדש

שלחתי הודעה למישהי. חזרה אלי עם מייל. שלחתי לה מייל שאני מעדיף לדבר בטלפון, הוסיפה אותי בפייסבוק.

ראיתי שהיה לה יומולדת לפני שבוע אז איחלתי מזל טוב ושאלתי איך היא חגגה. ענתה שהיא לא בתקופה טובה ולכן היא לא נלהבת לחגוג יומולדת, מכאן ללהבין שבעצם אין בשביל מה להיפגש, הדרך הייתה קצרה.

שוב, שאלה תמימה מבחינתי, העלתה מהצד השני את העובדה שבעצם היא לא במצב של להכיר עכשיו... ואני קיוויתי שהקארמה שלי תשתנה אחרי פירסום ההודעה פה

Shamy

New member
לאו דווקא

גם אני לא מתלהבת מימי הולדת...בדכ אני עובדת ביום הולדת שלי ואם יש לי קצת כוח ורצון טוב מה שבד"כ לא קורה אני מגייסת כמה חברים לצאת לפאב כדי מעין להשכיח את הדכאון יום הולדת ברוויון אלכוהול

זה לאו דווקא אומר שהיא לא רצתה להפגש..

בכל אופן...נשמע שאתה מושך אליך טיפוסים של בחורות שלא ממש חיוביות בנוגע לחייהן,השערה..אולי גם אתה טיפוס לא חיובי במיוחד? לפי מה שאנחנו משדרים החוצה (בין אם בתוכן אבל יותר חשוב בשפת גוף כי זה מה שנקלט יותר) זה מה שאנחנו מושכים אלינו

אולי אתה צריך סוויץ' במוח כזה או לעשות ניתוח קטן לאיזה סוג בחורות אתה מושך ולמה ואיזה בחורות אתה רוצה למשוך ולפי זה תבין מה אתה צריך לשנות בעצמך כדי שהסביבה שקרובה אלייך תשתנה....תמיד אבל תמיד תזכור לשנות אחרים זה על גבול הבלתי אפשרי לשנות את עצמנו זה קשה אבל עם עבודה ומודעות יותר אפשרי ויותר קל מאשר לשנות אחרים...וברגע שאתה משנה את עצמך תראה שגם היחס שלך לסביבה משתנה ולכן הסביבה הקרובה משתנה כמו כן גם סוג בני הזוג הרומנטיים הפוטנציאליים שאתה מושך אלייך

בהצלחה

מיסטרמר

New member
אני מדבר על כך

שהיו פה שטענו שאני מלחיץ נשים ולכן הן עושות צעד אחורה אז נתתי עוד דוגמה לשאלה תמימה מצידי שהפכה גם היא לשיחה על כך שהחיים שלה לא משהו כרגע והיא לא במצב של להכיר כרגע.

אני מדבר על אתר הכרויות, אני מסתכל על כרטיסים, מישהי שמוצאת חן בעיני אני שולח הודעה, הרוב כמובן לא מגיבות ועם אלה שכן, אני מדבר. אם תסבירי לי איך אני או מה בי מושך אולי נשים לא חיוביות לגבי חייהן, כלומר איך יש לי כח באתר, למשוך את אותן נשים, אני אשמח לדעת מזה. באמת.

Shamy

New member
תוכן נשמה

אפילו תמונות שאתה בוחר להציג מציגות שפת גוף....

זה דברים קטנים שמתחברים ביחד..

ואם אתה חייב לדעת אני הכרתי את הבן זוג דרך אתרי הכרויות..כך שאין בהם שום דבר רע..מה שכן לקח לי הרבה מאוד דייטים והרבה מאוד אנשים עד שמצאתי אותו יותר נכון הוא מצא אותי שם..אז חזק ואמץ אל תוותר

למעלה