יש לכם רעיון?

יש לכם רעיון?

היי לכולם. רציתי להתייעץ איתכם לגביי חמותי היקרה. כמו שבטח אתם זוכרים, אחרי הלידה של ניתאי שהיתי בבי"ח וחמותי נשארה לטפל בשלושה ילדים קטנים כשהיא מפסידה ימי עבודה ומטפלת בתינוק בן יומו. היום היא חוגגת יומולדת ואני רוצה לעשות משהו מיוחד עבורה לקראת סוף שבוע. משהו שיביע בקצת את הערכתי ואהבתי הרבה אליה, ואני לא צוחקת, הכל אמת. אתמול לאבא שלי היה יומולדת ויצאנו למסעדה (ומי הוזעק לבייביסיטר? נכון, חמותי). אז אני אשמח לקבל רעיונות מעניינים. ביי בנתיים פנינה

רותי ע

New member
יום כיף של ספא ופינוקים

עם ארוחות טובות.. מדי פעם אני רואה פרסומים כאלו בעיתונים. נשמע לי תענוג מיוחד.. והרבה יקנאו בך על חמות כזאת..

גם אני מצטרפת לרעיון של יום כייף

עם ארוחת בוקר..מסג´..וספא..אם היא אוהבת , כמובן. חוצמזה אני ירוקה מקנאה

mom&shaked

New member
זה מאוד תלוי בתקציב שלכם

מה לגבי תכשיט יפה? (אני חושבת שכל אישה שמחה לקבל תכשיט יפה) אולי תיק יפה או ארנק? אולי אפילו לשלוח אותה לאיזה קורס או השתלמות, משהו שמעניין אותה והיא רוצה אבל לא עושה עוד רעיון (אבל קצת יקר) מנוי לבריכה או משהו בסגנון

odeia

New member
אם תשאילי לי אותה מבטיחה לפנק אותה

עד שלא תרצה לחזור אליכם. אני חושבת שיום כייף איתך יחד או עם בעלה, או לפי בחירתה. באותו יום כייף אפשר עיסויים, קוסמטיקאית, בית קפה, סרט או כל דבר שידכם משגת וגם לארח אותה בלי שהיא תעשה בייבי סיטר.

נועה בת

New member
פנינה מקנאים בך !!!

פנינה אני ירוקה מקינאה יש חמות כאלו ביכלל .. ???? את לבטח היחידה בעולם הגדול הזה שאוהבת את חמתה אשרייך חוץ מיזה אם היא הביאה אותך לאהבה כזו היא לבטח אישה מאוד מאוד חכמה, חכמה אמיתית של החיים אפשר לשלוח אותה לחמתי ... לקורס מזורז ... ?????

רותי ע

New member
רגע רגע..

היא לא היחידה. גם אני מאוהבת בחמותי שנותנת לי הרגשה כאילו הייתי הבת שלה. שנזהרת מאוד לא לדחוף את האף ולהתערב. ואשאל אותה אם יש לה מקום בקורס הקרוב

odeia

New member
אני צריכה להיות פיירית, חמותי היתה

מגעילה אלי עד לחתונה, אח"כ היתה תקופה שהיא בדקה אותי, היום היא מאוד בסדר איתי ומבשלת לי אוכל שאני אוהבת כשבאים אליה, היא לא מתערבת בחיים ובגידול, ואפילו שהיא רוצה מאוד נכדים מאיתנו היא לא מתערבת בזה, כנראה שהיא קלטה שזה משהו מחוץ לתחום ואפילו משתיקה אחרים שמתערבים בזה. היא לא באה אלינו, רק אנחנו נוסעים אליה. היא לא נותנת כי אין לה אפשרות כספית, אבל למשל אוכל תמיד דוחפת לנו שניקח, אם היה משהו שהתלהבתי ממנו. בסה"כ, יש שיפור, אבל היא לא אחת שהייתי הולכת איתה לבלות. אבל היא מאוד משתדלת להיות בסדר.

ogr

New member
את 10!!!!

מכל מה שסיפרת אני חושבת שאת נהדרת (לא חמותך). מי שיודע לוותר ולהבליג , לאורך זמן זה משתלם וכולי הערכה על היחסים שלכם שכנראה ניבנו עם הזמן ב-ז-כ-ו-ת-ך

גם חמותי בסדר

- זה בסדר פושר, לא נלהב. אבל כבר למדתי, מה שהיא אומרת אני מסכימה ועושה אחר כך מה שאני רוצה... אנחנו אצלם בשבת. וגם בפורים. כיףףףף חיים אמיתי.

גמני חייבת להשוויץ!

בחמה המדהימה שלי שהיא יותר מאמא בשבילי. היא ניהייתה החברה הכי טובה שלי ואני מתה עליה. היום אנחנו הולכות לקנות בגדים ביחד בזמן שבעלי נשאר עם הילד בבית. איזה כיף!

לא נעים להגיד, אבל גם שלי כזאת ../images/Emo9.gif

מתנדבת מתי שרק צריך לשמור על אורן וכמובן שאני סומכת עליה ב-200 אחוז. כבר נסענו לסופשבוע לבד והיה נפלא להשאיר את אורן לטיפולה. גם לה יש יומהולדת בתחילת חודש מרץ ואשמח להשתמש בהצעותיכם. אני עד עכשיו חשבתי על הזמנת דיסקים של שירי הרעות כי היא מאוד אוהבת או מנוי למגזין מנטה, מגזין בריאותי בשיטה טבעית. קניתי חוברת אחת ונתתי לה לקרוא כדי לראות איך היא תגיב (כמובן שהיא לא יודעת שזו המתנה)

jole

New member
כן, גם אני בורכתי בחמה מדהימה

וגם בחם מדהים שנושאים אותי כמו אפון בצמר גפן, עוזרים בכל ולא מתערבים בחינוך של הילדים ולא הם לא מהאגדות

(ארוך) טוב לא חשבתי

שזה יתפתח לכזה דיון ארוך, אבל אני יכולה לגלות רק לכם בסוד שאת חמותי אני באמת אוהבת יותר מאשר את אמא שלי ואני קרובה אליה נפשית יותר, ואני לא צוחקת. והסיבה היא שחמותי בשעת צרה עוזרת ותומכת למרות שהיא עובדת במשרה מלאה במכללה ואילו אמי אינה עובדת כבר שנים אבל היא לא עומדת לצידי כשריך אותה. אז מצד אחד אני המאושרת בכלות שיש לי חמות נהדרת, שאנחנו הולכים אליה כל שישי והיא באה אלינו המון באמצע השבוע, ולפעמים אני הולכת לבקר אותה לבד ללא בעלי כי אני ממש מרגישה כמו בת נוספת שלה, (אגב גם עם גיסתי זה סיפור אהבה ואנחנו בקשר יותר טוב מאשר הקשר שלי עם אחותי), ומצד שני יש את אמא שאף פעם לא נמצאת כשריך ואין ממנה חום רק קרירות נושבת משם. אבל את החום שאני מפספסת מאמא אני מקבלת מחמותי ככה שאין לי מה להתלונן. זהו אני סיימתי... פנינה

למעלה