דלעת ערמונים:
לדלעת ערמונים:
2 דלעת -ערמונים ,לחצות לרוחב בסכין חדה ל-2 חצאים.
 
לערבב ביחד:
1 כפות שמן זית
1 שן שום קטנה כתושה.
מעט עלי-תימין .( העלים בלבד ללא הגבעולים)
מלח
פלפל שחור -גרוס
לערבב ולהבריש את דלעות הערמונים,
ולהכניס לתנור חום 200 מעלות,לצלות כ-20 דקות עד לריכוך.
 
המלצה נוספת פרחי כרובית אפויים בתנור:
מבשלים את פרחי-הכרובית 10 דקות במים רותחים ומסננים ,ומניחים מעט לצינון.
לטבול את פרחי הכרובית בביצה בלולה,ובפירןרי -לחם ,(כמו שניצל)
להניח בתבנית עם ניר אפיה משומן,
לפזר מלח פלפל,ולאפות עד שמזהיב.
אפשר ליד הכרובית לצרף פרחי -ברוקולי קפוא,ולקבל שילוב בטעמים וצבעים.
 
לתוספת מנה אורז בסמטי מבושל עם אפונה ושמיר.