יש לכם רעיונות ?

יש לכם רעיונות ?

שלום לכולם, עד עתה הייתי שותף שקט וסמוי בפורום, אבל הגיע הזמן להיכנס קצת לעניינים. בקיצור, אני צריך את עזרתכם: אני מפתח איזשהו קונספט לפרסום אתר אינטרנט מסויים. תהיה סדרה של מודעות, שכל אחת "תאיר" פונקציה מסויימת באתר. 1. אני צריך רעיונות של "ביסים מפורסמים בהיסטוריה" (למשל, הביס של טייסון באוזן של הוליפילד, הביס של טופז בזרוע של אוריירו) או אולי גם ביסים שלא באמת היו (למשל, הביס הראשון של אהרוני באגרול, שגרם לו להפוך לשף...). 2. אני צריך דמויות מפורסמות שקשורות איכשהו למילה "מחלקה" (למשל, בוגי יעלון - מחלקה בצבא, או משהו עם רופא שקשור למחלקה בבי"ח, או משוגע שקשור למחלקה סגורה). העיקר - צריך דמויות מפורסמות שקשורות לכל הנושאים הללו. אני מאוד אעריך את עזרתכם, וברגע שיהיה לי משהו להראות - אתם תהיו הראשונים לבקר. תודה רבה, אריק.

winderon

New member
רוצה ביס מיקי? תביא תביא ביס יחיעם

תמיד יש כתבות על כלב שנשך אדם (בטוח שתוכל למצוא באינטרנט) הנשיכה של מלטעות הכריש

אחלה רעיונות

אבל אני רוצה להתבסס יותר על דמויות מפורסמות. למשל בדוגמאות שנתתי, מודעה אחת מוקדשת למייק טייסון, אחרת לדודו טופז...דמויות מוכרות (אולי גם דמויות "פיקטיביות" מתכניות או סרטים). יש לי כבר 2 מודעות מוכנות, אבל אני לא רוצה להוציא אותן לפני שיהיה לי קמפיין מוכן. חבל, כי כך הייתם מבינים בדיוק מה אני מחפש. אהבתי את ה"ביס מיקי" ו"יחיעם", אבל אני חושש שהפרסומות האלו קצת ישנות מכדי להתבסס עליהן כך פתאום. תודה על העזרה, ואני מקווה לקבל תגובות נוספות!

עוד רעיונות

ביסים: 1. הביס של חוה מהתפוח 2. הביס של שלגיה מהתפוח 3. דרקולה מחלקות: 1. יהודה היס והמחלקה הפתולוגית 2. מדלן אולברייט- מחלקת המדינה 3. גיא רייפ- מחלקת חקירות שוטרים

מעולה

תודה על התגובות, באמת פתחת לי כיוונים חדשים. וואלה! איך לא חשבתי על יהודה היס ! או על שלגיה וחוה... וג'ון בוביט...אייי, לא נעים להיזכר. באמת תודה, ואם עולים לכם עוד רעיונות אני מאוד אשמח לשמוע ! אני מקווה שתוך שבוע תהיה מוכנה כל הסדרה, ואוכל להעלות אותה כדי שתתנו תגובות לויז'אלס.

אני לא חושב שבוביט קיבל ביס

אם אני זוכר טוב, חתכו לו את הזין עם סכין. אמת בפרסום, אתה יודע...

אוקיי

אז בוביט ירד מהפרק (למרות שאני משוכנע שאיפשהו ישנו איזה אומלל שחטף שם ביס...). אולי יש עוד רעיונות ? ושאלה נוספת למי שיודע - לצערי, כגרפיקאי חובבן (מאוד) ודלפון - את רוב התמונות אני משיג דרך גוגל (חיפוש התמונות). אלא שמאסתי בחיי הפשע, ואני רוצה לרכוש דיסקים עם תמונות איכותיות. ראיתי את סי די בנק, אבל בשביל מעט תמונות הם לוקחים הון עתק. יש אלטרנטיבה סבירה ?

kashanish

New member
מיקי חליקה (מחלקה חליקה)

החלקה של יצחק רבין בבית קברות--הומור שחור סורי

מה???

אחי, צר לי, אבל מה עם אלו שיש להם רק כבלים ??? המודעות צריכות להיות ברורות לכולם, ואני חושש שכמוני, יש עוד כמה שצ'ינו הוא דמות אלמונית קצת עבורם. דרך אגב, הצ'ינו הזה שמדברים עליו זה צ'ינו מחלומות בהקיציס ?

kashanish

New member
חמודי יש לי חדשות בשבילך

דבר ראשון האח שלך שאתה חושב שאני הוא בת אז תרגיש חופשי להגיד אחותי זה ישמע לי יותר נורמלי...דבר שני לא חשבתי על זה ואתה צודק אני מצטערת והצ'ינו הזה הוא מפרוייקט וואי!

למעלה