יש לכם שירים יפים להמליץ ?

אי ציק שיר מדהים להמליץ ויש לי אותו

של תמציר גל קוראים לו "בא"- זה חיודש משיר שהיינו קטנים זה הולך ככה: אבא ארז מזורה ותרמיל אבא לקח 2 ספרים ומעיל אמר לי אשוב לראותך אמר ל ישלום ומכעט שכבה, אמא אמרה זה הכל יתססתדר אבא ישוב בכל יום לבקר, תלכו לשחק התעשו מילחמות- אך למה עיניה היו אודמות. פיזמון: אבא אבא השאר אבא א בא אל תלך אבא בוא אליי מהר אבא אבאל´ה. -ב- אבא ארז מזוודה ותרמיל,אבא לקח שניי ספרים ומעיל-בא אמר ל יאשוב לראותך אמר לי שלום וכמעטו שבכה..... אינני בוכה אני ידל גדול,אני כבר כאילו מבין את הכל,וקר בכל פעם שאני מיתעורר--חושב ומקשיב אולי אבא חוזר פיזמון חוזר :X2 בקיצור שיר מדהים רק תבקשו ואני שולחת יש לי עוד שירים ובל את זה אני שמעתי כל היום מהבוקר שתתעורתתי, איציק אם אתה רוצה את השיר רק תכתוב לי במיקרה רצית אל עימנואל של קובי פרץ ושלחתי לך אתה לא החזרתי לי תשוב ה אם קיבלת או לא. רוצה עוד שירים של קובי פרץ כמו" בתוםך הדמעות " ,מדוע שתקת" אין לי עוד אביב בלעדייך", וכל השאר? ב שימחה אני אשלח ועדיף לאי מייל ולא להוטמייל כי הטו טמי ל א ין לו הרבה מקום לשירים כמו אי מייל רגיל. :) אז אתה רוצה את השיר אבא של תמיר גל עימנואל וכל השאר איציק? בנתיים שבת שלום - אוהבת- א ל י ן

למעלה